יצאתי לטיול, ולקחתי איתי את המצלמה.

Coma White1

New member
יצאתי לטיול, ולקחתי איתי את המצלמה.

התוצאות בשרשור הבא. כמה תמונות עלולות להיות די קשות, במקרה הזה אוסיף
.

Coma White1

New member
עיזים - אולי ../images/Emo18.gif.

ממש רציתי לפתוח השער ולהוציא אותן...לצערי הקלשון של בעל החווה גם ככה התקרב יותר ויותר לצוואר שלי.

Coma White1

New member
לול סוללה,

התמונה מאוד לא ברורה. רוב הלול היה מכוסה ביריעה, בגלל הגשם שירד, חוץ מחצי מטר אחד מעל האדמה - לכן היה די קשה לצלם את התמונה הזו.

Coma White1

New member
תמונה אחת אחרונה,

זה הכל. אני מקווה שלא תמחקי את השרשור הזה, שנטי, זה די הצפה...
מצטערת מראש.. לילה טוב.

shanty.G

New member
....אם כבר הזכרת הצפה

האם התמונה של העז היא אכן מה שאני חושבת? איני מכירה נהלים בדיר או את חיי העיזים מקרוב, אך זה ממש לא נראה תקין בלשון המעטה! האם זוהי עז שטבעה בשלולית, או שזהו תעתוע??? היכן צולמו התמונות? (אגב, שתי תמונות לא עלו- לול סוללה והודים).

Coma White1

New member
הן היו כל כך צפופות...../images/Emo10.gif

והעיניים של כולן נשואות אליי...זה היה כל כך עצוב.. בשלולית, זו תרנגולת הודו. היא היתה מתה, אני באמת לא יודעת ממה, היא פשוט היתה זרוקה ליד הלול. נאה כאילו היא נפצעה... התמונות צולמו בסביבה שבה אני גרה...

שונרא2000

New member
זה באמת נורא....

זאת הסיבה העיקרית לזה שאני צמחונית... אני גם מנסה לצמחן כמה שיותר אנשים כדי לא לתרום כסף לדברים כאלו... זה ממש נורא. חייבים לעשות משהו

rasta27

New member
אכפת לך אם "אגנוב" את התמונות

ואעביר אותן לפורום זכויות בע"ח בוואלה או שאת/ה אוצה לעשות זאת?

Coma White1

New member
אני בחורה...

ואתם מוזמנים "לגנוב" אותן ולעשות איתן מה שתרצו.... אשמח אם זה יגיע לכמה שיותר אנשים...

tipid

New member
תודה על התמונות ותבורכי!

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות והצלחה לצבאנו. תמר

למעלה