יצאתי מהמוסך עם שני ...

speedfight2

New member
יצאתי מהמוסך עם שני ...

צמיגים חדשים ! DULOP D207 RUN SCOOT . נראים טוב ואני מקווה שגם מבצעים טוב ... בכל מקרה , רשמים ראשונים עוד 300 קילומטר ...

speedfight2

New member
אההה וגם פלאג אירדיום :)

אני מקווה שזה קצת יעזור כי המהירות הסופית קצת נפלה , אז אמרתי שאני יעביר אותו כבר טיפול . אז החליפו גם משקולות. יותר מאוחר אני חושב לשפר בית משקולות , ורצועה...

S A T L A N

New member
ואיך...

האחיזה על הכביש...? אתה בכלל משכיב אתה...? על ספידפייט זה אפשרי בכלל...? שאלתי הכל ברצינות כן בלי לזלזל למרות שידוע שראנר הוא הכלי!!!

speedfight2

New member
אחי אתה מזלזל יותר מדייי...

האחיזה על הכביש אני עדיין לא יכול להגיד לך. צמיג חדש צריך לעבור "הרצה" של 400 קילומטר , רק אז אפשר להתחיל להשתולל איתו אז בנתיים אני נוסע רגוע . וכן ספידפייט משכיב טוב מאוד, אולי אפילו כמו הראנר הדוגמן שלך .

S A T L A N

New member
יאלה אחי...

קראת אתגר עליי בכיף בוא נעשה ראש בראש נביא שופט שיראה מי משכיב יותר מתאים לך??? ואני בטוח שהוא משכיב (בטח כמו האירוקס... פחחח) קח סע על ראנר ותבין מה זה להשכיב עם הקטנוע!!! והכל בידידות כן לא שאני מתיימר להיות נהג יותר טוב מימך...

speedfight2

New member
את הסרט TAXI 1 ראית?

אז בוא אני יספר לך משהו , בהתחלה יש סצינה עם שליח פיצה, שנוסע על משהו כמו פיור , אתה יודע או DJ או DIO אחד מאלה , קיצור צמיגים קטנים קטנים ודקים , אתה צריך לראות איך הוא מגרד את מכסה הוריאטור , עכשיו אחרי שתראה את הסרט הזה תגיד לי אם הכל קשור בנהג או קשור באופנוע, שאני פניתי אליך ואמרתי שהספיד פייט משכיב "אולי כמו הראנר" אז לא אמרתי שאני משכיב ככה , ובטח לא כמוך. אבל אני בטוח שעם כל הניסיון שיש לך. (בכרטיס רשום שאתה בן 16) ואני חוזר ואומר, לא שלי יש ניסיון , יש לי עוד הרבה ללמוד... אבל אם אני יביא אחד שנוסע הרבה יותר טוב ממני ועם פי 4 ניסיון ממני , אז הוא יסע יותר טוב ממך וישכיב יותר טוב ממך אתה מסכים איתי?

S A T L A N

New member
אני מסכים איתך במאת האחוזים רק...

אתה לא הבנתי אותי נכון לא הסתלבטתי עלייך חס וחלילה אני לא אומר שאתה לא נהג טוב ויכול להיות שאתה גם נהג טוב פי כמה ממני!!! רק לא נראה לי שאפר להשכיב עם כל קטנוע לא לפחות בזוויות ששלי יכול ברור שגם עם פיור אתה יכול להשכיב רק אם תעלה תמונה של פיור משכיב במהרה כל הפורום יצחק עליך ויגיד לך שזה לא השכבה אני מקווה שבהזדמנות מישהוא יוכל לצלם אותי משכיב ואז תבין מה זאת השכבה... לא שאני מתיימר להיות נהג כזה טוב פשוט בקטע של ההשכבות אני דיי מיומן!!! עכשיו ככה בוא נסגור את הוויכוח בכך שאני יתנצל על אי הבנה ואתה תנסה להסביר לי בדיוק איך אתה משכיב עם ספיד פייט כמדומני שצורתו של הספידפייט לא מאפשרת להשכיב... תקן אותי אם אני טועה!!!

למעלה