יצאתי עם בחור ...

ofcohen

New member
יצאתי עם בחור ...

רווק !!!! והיה מדהים ביניינו והוא לא רוצה אותי בגלל שיש לי ילד ..... ואני כ"כ רוצה אותו . ואני לא מבינה איך הוא יכול לוותר בגלל זה ?????

קארן 34

New member
יקירתי - צאי מהפנטזיות

נראה לך שרווק ירצה לצאת תמיד עם משהי שיש לה ילד? לא כולם חושבים כך... אם היית רווקה היית בוודאות יוצאת עם גרוש שמגדל את הילד/ה אצלו? אני לא בטוחה. אני עצמי פ+1 ולא חושבת שזה יהיה ממש קל ... תספרי על זה בהתחלה - מתוך תקווה שהמצב לא ישתנה בהמשך. זה מראה גם על ההתיחסות ומידת ההתלהבות שלו מהקשר. תעברי הלאה - מישהו מחכה רק לך ...וזה לא האדם הזה.

AVI3773

New member
הרווק קנאי לילד יתאים לך גרוש אם ילדי

ם שמבין עינין.

../images/Emo24.gifשלום לך,אני לא חושבת שרוצה מספיק,,,

וזו דעתי האישית כמובן ונסיון חיים, אישה + ילד זה מבחינתם תחרותי ונטל לפעמים,,תלוי עד כמה הגבר רוצה את הקשר, אני היום אימא לשניים,כשהקטן תינוק כבן שנה + ובכור כבן 9 אוטוטו,,,, ואם אחפש קשר זה קודם לעצמי,,לנשמה שלי,,ואם הוא נהדר אז מה טוב ומה נעים גם לילדים,,לא כרגע בכל אופן, לפני שהילדים נולדו הכרתי גרוש + 2 מאד רציתי אותו אבל זה נגמר בגלל המנטליות שלו ובגלל ששאף שאשב בבית ואגדל ילדים ולא אצא לעבוד,,ממש לא אני, אני חושבת שזה מאד אינדבדואלי ואי אפשר לעשות הכללות לגבר רווקה ו/או גרוש אבל,,,,, אין ספק שגרוש עם ילד ו/או שניים רואה את החיים אחרת,מנוסה יותר,יודע את החיים בקיצור, בהצלחה בהמשך,, אילנה אימא של ניתאי וליאם המתוקיםםם

ofcohen

New member
מה זאת אומרת

השורה האחרונה שלי אומרת הכל ? הוא ידע מההתחלה שאני גרושה עם ילד לא הסתרתי ואין לי כוונות להסתיר . אבל הכימיה והכל היה מקסים והוא החליט שהוא לא רוצה בגלל זה . והוא בן להורים גרושים שיש להם ילדים מנישואים קודמים .

m i c h a l i

New member
אם הוא לא רוצה אותך בגלל שיש לך ילד

איך זה יכול להיות שאת רוצה אותו? מצטערת , לא מבינה

למעלה