יצא אימייל לגבי המפגש ! מי שלא קיבלה - בבקשה למחות מיד - או לידום לעד
ע ערבהאיןקץ New member 11/7/03 #1 יצא אימייל לגבי המפגש ! מי שלא קיבלה - בבקשה למחות מיד - או לידום לעד
פ פרח7 New member 11/7/03 #2 למזלנו טרם קבלנו מייל ולכן לא נגזרה עלינו הדממה מצד שני לא קבלנו מייל...
ע ערבהאיןקץ New member 11/7/03 #3 ועכשיו? קיבלתן??? את מי עוד שכחתי בעוונותי המרובים? (והתנצלות גדולה שלוחה בזאת)
ע ערבהאיןקץ New member 11/7/03 #5 כן ??? ככה? לאקוניות ספרטנית??? מי עוד לא קיבלה ורוצה לדבר על זה???
ש שבלולית בשלולית New member 11/7/03 #6 "מי עוד לא קיבלה ורוצה לדבר על זה?" אנחנו מדברים רק על המייל של המפגש?
ד דרורית דרור New member 11/7/03 #8 אני מוחה עכשיף! לא קיבלתי כלום. מתה על האייקונים האלה. גם על אלה שבBSH... שלא תהייה אפליה...
ע ערבהאיןקץ New member 11/7/03 #11 דרררררררוריייייייייייייית דרררררורר מנסה להתקשר אלייך ללא הצלחה בינתיים..... יש לך המס' שלי? בכל מקרה - קבענו מחר בבקר ב 10:00 באיזור זכרון. שולחת לך גם למייל שנתת לי פרטים מדוייקים.
דרררררררוריייייייייייייית דרררררורר מנסה להתקשר אלייך ללא הצלחה בינתיים..... יש לך המס' שלי? בכל מקרה - קבענו מחר בבקר ב 10:00 באיזור זכרון. שולחת לך גם למייל שנתת לי פרטים מדוייקים.