יצא בליץ' 103

Ihavenonick

New member
יצא בליץ' 103

כבר לא יכול לחכות ולראות לאן הארועים יתדרדרו

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ^_^

הציור כל פרק משתנה מקבוצה לקבוצה, אבל הכול טוב ^_^ אישידה היה מגניב ודפק ביושינו אונד XD נשארו עוד שתי באונטואים. בטח קאריה יהרוג את השני ^^.

Goggle Girl

New member
... 145 מגה?

או שהם למדו מטרייומף... או שהם ממש ממש ממש אבל ממש זרקו ז** הפעם oO

Goggle Girl

New member
נגמר להם התקציב או משהו? ../images/Emo58.gif

עם כמה שאהבתי את הקלוזאפ של איצ'י כשהם נפגשו עם אישידה בסוף, הוא היה מונוטוני מדי. תנו לו עוד הבעה! @_@ וכאילו... "קודם נטפל בפציעות שלך". ממתי אתה או צ'אדו יכולים לעשות את זה, ולמה כשצ'אדו ניסה לעשות משהו הוא גירד את הפציעה של אישידה כמו כלב וניראה כאילו הוא גם הולך ללקק את זה? o_O פרק יותר מדי... קיטשי בשבילי. היה עדיף שהוא היה פוגע בה ישר בהתחלה ומחסל אותה במקום למרוח את זה ככה ואז עוד לתקוע את הקטע הנורא של "החץ של הקווינסי בא מהלב". בסדר, אישידה, בסדר. אתה לא מאוהב באוריהימה, אתה רוצה להיות כמוה בשביל שיהיה לך סיכוי עם איצ'יגו. אולי תחכה שהוא ידחה את צ'אדו ואז תהיה הפרס תנחומים? זה יכול לעבוד היטב D: וגם קוגה וקאריה @_@ טוב שהוא לא "טוב, קאריה ניסה להרוג אותי... אבל הוא סתם מסכן את הכל ואת עצמו! אני אעצור אותו למען טובתו שלו!" >_>;;; לפחות הראו קומאמורה ונאנאו-צ'אן ^-^~

Goggle Girl

New member
אתה שוכח ../images/Emo58.gif

שזה אחרי קרב ארוך. היא זלזלה בו. הוא פגע בה בדיוק בלב גם - פגיעה קריטית מדי מכדי שהיא תוכל לרפא אותה.

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

נחמד אהבתי את האונד שאישדה דפק בה ו... פרק הבא הילד הקטן נלחם ^___^ [אני גרוע בשמות, אז אני לא יודע את השם שלו...או של כל קפטן אחר...]

burhtk1

New member
מה זה חשוב? \:

שמות אפשר לכתוב איך שרוצים כל עוד האיות בערך נכון.

CibiHeart92

New member
מה לא חשוב?!!?!?><

זה היטסוגאיה ובהיטסוגאיה לא מזלזלים!!! לך לעמוד בפינה!!!!!!!!

burhtk1

New member
אוך..

הרסתם את חוש ההומור של המשפט שלי \: *עומד בפינה*

למעלה