יצא בליץ' 67 D:

RaVeN IYI

New member
יצא בליץ' 67 D:

וזה נראה כמו פילר מסריח @_@; אבל אני לא אשפוט עד שאני אראה :X~ יוהו 3: פעם ראשונה שאני פותחת ת'שרשור המסריח הזה XD האהא D:

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifשבוע הבא אנירוצה לפתוח~! ^-^

אוקע? D: 27.6% ל-67! ^-^

ketty the sheep

New member
פילרים נועדו להיות מסריחים. ../images/Emo3.gif

לפחות שיהיה קראק כמו בשבוע שעבר. ;; (אררר... מהסוג שגרם לי להתחיל לכתוב אורהארה/רנג'י. אני כל כך הולכת לגיהנום על זה).

RaVeN IYI

New member
;; נכוווווון זה כלכך עצוב מה שעשו;<

אם זה לא הולך להיגמר בקרוב אני נוטשת את הסדרה ;; או שלא ~.~ אבל תמיד נחמד לאיים 3> גין ביאקוגין גם טוב XD

ketty the sheep

New member
ביאקוגין זה ... מוות. XDDD

רק אתמול קראתי משהו ממש משעשע שלהם. אני לא חושבת שהמח שלי החלים עדיין.

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

זה היה כ"כ ברור @___@ טוב שצ'אד לא צעק "אני מזוייף !!111" כל הפרק. הקטע עם אישידה תופר היה מצחיק ס.ס יורוסוי מנפצות חלון ביחד ... XD; המ. אוקיטאקה הוא אבאשל היטסו !!!!!!!!!11111111 ^____________________^~

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, אז זה פילר. אוקיי, אז זה דבילי. אוקיי, אז זה היה פחות ברור שצ'אד הוא המזויף אם הוא היה שם על עצמו שלט "אני מזויף!!!1". אבל למי לעזאזל אכפת? יורוסוי!!!!!!!!!!!!!!!1111111 ברצינות, זוהי התגשמו החלום של כל פאנגירל יורוסוי ממוצעת. T_T וסוי רצה בכזאת בישיות [ואיטיות, במיוחד יחסית לאישה המהירה בסול סוסייטי <.<], והיא שוברת חלונות יחד עם יורואיצ'י ואווו כמה רומנטי!!1 ^_^ אפילו שהיא קוראת לה יורואיצ'י-סאמה שוב ואיכסה לא. >< אני היחידה שממש אוהבת את ג'ינטה ואת הסייו שלו? XD; אוקיטאקה מפחיד באומאקה. ממשממש מפחיד. ס.ס;;;; לפי הפריוויו נראה שבמשך שהותה בעולם הפיזי סוי לא תעשה הרבה יותר מלרוץ. <.< וחבל, כי יש לה קול מושי-מושלם!!11 נו שיהיה כבר הפרק הבא, יהיה שם יורי!!1111 XD

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד ^0^

מעו D: מזל שאני רואה כל כך הרבה אנימות בו זמנית :| שהפילרים הפסיקו להפריע לי D: פרק נחמד :] הפאנסרביס של איצ'יגו/רנג'י היה צפוי שיצוץ בפילרים. זה היה כל כך ברור שצ'אד המזויף D: יוראיצ'י וסוי פונג שולטות D= גם ג'ינטה היה בסדר =] רק חבל >: שהאנימציה ירדה בחלק השני של הפרק >: השיער של איצ'יגו זהר :| כאילו צבעו אותו בטושים של ילדים :S הפרק הבא ספיישל של שעה ^_^ מקווה שיהיה בסדר ^^;

Fay Wood

New member
אעאע, הצילו ;; ../images/Emo168.gif

הפילרים משתלטים לי על המוח ומוחקים משם את כל מה שידעתי על בליץ'. עכשיו אני לא זוכרת כמעט כלום מכל מה שהיה בסדרה ;-; וזה מפחיד O.O; אעאעעע הסניליות X____X;;;;; אני לא אוהבת פילרים ;;

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif הרבה יותר טוב משבוע שעבר!

וכמובן איך לא, כי היה בו את קייגו אהובי XD עוד מישהו להקים יחד איתי מועדון קייגו\איצ'י? ^O^ זה רישמי יותר מאיצ'יצ'אדו פאק דאממיט XD ואם כבר באיצ'יצ'אדו דנו, אז ניסיתי לחשוב שהם לא סתם עושים קלוזאפים דרמטיים על צ'אדו כי הוא המתחזה, אבל כשהוא פנה להאשים את איצ'יגו זה כבר היה רישמי שזה הוא. איצ'יגו ברור שיאשים את אישידה כי הוא כביכול ידע יותר מדי, אין את האמון שיש בין איצ'י לבין צ'אדו בין איצ'י ובין אישידה, רנג'י גם עם הקטע קודם שכביכול אימת את זה, ואחרי מה שקרה בסול סוסאייטי איצ'י גם סומך עליו יותר מדי בשביל להאשים אותו שוב, הוא לא רצה להאשים את אינואה כי התנהגות רגילה זה דבר אחד, אבל כשחטפו את טאטסקי זה משהו אחר (עשו לא משהו את הסצינה הזאת אבל נסלח להם ונתבסס על זה בכל זאת), אז הגיוני שהוא יאשים את אישידה. אישידה שרוצה לא להאשים אף אחד שהוא מכיר כמובן מאשים את רנג'י והנחתו מבוססת. רנג'י כמובן יאשים את אוריהימה כי היא עמדה לידו ובאמת, מי שהכי פחות חשוד הוא הכי חשוד במקרים כאלה. אוריהימה נהגה באוריהימהיות כש"העבירה" את האשמה לצ'אדו. אוריהימה קוואי תעשי לי עוגת תותים עם שוקולד וקצפת
עכשיו צ'אדו לפי דעתי היה צריך לגרום לפעמוני אזעקה לצלצל כמו אין מחר עם איצ'יגו. חברים הכי טובים, הבנאדם היה מוכן להקריב את חייו "כי זה חשוב לאיצ'יגו", הוא הבנאדם שאיצ'י הכי סמך עליו מכל האנשים שהלכו איתו ונכנס לשוק של החיים כששונסוי נכנס בצ'אדו, והנה עכשיו, אותו צ'אדו מפנה אצבע מאשימה לעבר איצ'יגו. עם כמה שהסצינה הייתה בהומור וציניות, אני במקום איצ'י הייתי נעלבת. מצד אחד אני מבינה אותו שהוא לא רוצה להאמין שצ'אדו מכולם הוא מזוייף, אבל חוץ מהדרך שבה צ'אדו האשים אותו, בכזאת ווקאליות והתלהבות ובלי ספק בכלל, הוא... טוב, הוא האשים _אותו_. צ'אדו לעולם לא היה מאשים את איצ'יגו גם אם התוצאה הייתה שהיה יוצא שהוא טעה ואיצ'יגו אכן האשם. אז (אם עדיין היה נשאר בחיים) היה עושה כל שביכולתו לכפר על הדבר, אבל הוא בחיים לא היה מאשים את איצ'יגו. עם כל הכבוד לכניסה המרשימה של יורוסוי, אני הייתי מעדיפה הרבה יותר אם איצ'יגו נגיד היה משחק אותה שהוא מאמין לצ'אדו (לפחות בשביל לכפות על הכאב שהוא חש כשצ'אדו מכולם האשים אותו) עד שריןרין הגיעה ואז היה מאשים אותו. סצינה שבה כולם מתפלאים מה למה דווקא אותו ואז פוזה בישית ואנגסטית - "בדיוק כמו שאני אף פעם לא הייתי מאשים אותו, הוא אף פעם לא היה מאשים אותי." ואז בגלל שצ'אדו היה מזוייף והאשים אותו אז הוא מאשים אותו והכל נחשף D: אבל פוי >.> נו טוב לפחות ראינו קצת סוי-סאמה 3> אבל אוף ._. ממש הרג אותי הרגע הזה >.< שוחטי איצ'יצ'אדו! ואני לא מדברת על זה ככה, החברות שלהם יותר מדי עמוקה ומבוססת ויפה בשביל שאיצ'יגו יבליג על האשמה כזאת שהועפה אליו בצורה כל כך לא צ'אדואית ;-; טוב, בכל מקרה, חכו ליומן צפייה על עלילות אוריהימה, קייגו, רנג'י, והכמעט אונס שכל הכיתה צפתה בו ^_^

cRitiCaL KitTy

New member
אההא../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

גמני חשבתי על זה... אבל עדיין... היה נורא מצחיק לראות צ'אדו מפוחדXD

Envious

New member
וואי איך עבר השבוע מהר @@

טוב צריך לשים להורדה ..<>

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gif

פרק נחמד ^^ תאמת מכיוון שאני קוראת במנגה אז לא כ"כ אכפת לי שזה פילרים, בסה"כ עוד סיפור לעקוב אחריו ^^ ובקשר לפרק - אז מה שכולם אמרו XD אין לי כח לחזור על כל מה שהשאר כתבו <.<

cRitiCaL KitTy

New member
כלכך קורע!!!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אוי הקטע עם רנג'י ואיצ'יגו כלכך קורע! והקטע בסוף עם אוקיטאקה והיטסוגיה... בטח כבר מחר ימצאו מליוני פיקים על מה היטסוגאיה ואוקיטאקה עשו בחדרXD בעצם כבר היום... מי הולך לחפש הא?

Goggle Girl

New member
זה כבר קיים ממזמן

שאוקיטאקה אבא מטריד כזה של היטסו XD כי זה היה ממזמן כבר במנגה בקטעים האלה בסופי הפרקים P:

למעלה