יצא בליץ' 89 =]
ה השם מואבסון New member 20/7/06 #3 תמיד יהיה לנו את Mininova. [אם כי משהו נדפק בחיפוש שם, מזל שהיה לי את זה בהיסטוריה] פרק 90 | | | | | | | | V בקדימון לפרק 90 רואים את קאריה ג'ין המעפן הזה!!1 זה אומר שאולי אולי אנחנו מתקרבים אט אט לסוף הפילרים.
תמיד יהיה לנו את Mininova. [אם כי משהו נדפק בחיפוש שם, מזל שהיה לי את זה בהיסטוריה] פרק 90 | | | | | | | | V בקדימון לפרק 90 רואים את קאריה ג'ין המעפן הזה!!1 זה אומר שאולי אולי אנחנו מתקרבים אט אט לסוף הפילרים.
S ShimiChan New member 20/7/06 #6 ../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאם אתם שואלים מזה... זה אתר הטורנטים של DB יש שם פרקים של נארוטו ובליץ' ועוד כמה דברים וזה מוריד על מהירויות מטורפות[80~100]
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאם אתם שואלים מזה... זה אתר הטורנטים של DB יש שם פרקים של נארוטו ובליץ' ועוד כמה דברים וזה מוריד על מהירויות מטורפות[80~100]
S ShimiChan New member 20/7/06 #5 ../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif פרק נחמד D: וראיתם?D: ראיתם?D: רנג'י עושה בנקאי פרק הבא *_* ואישידה *_* מקבל *_* כוחות *_*...מעניין כמה זמן הוא יחזיק אותם ס.ס;;
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif פרק נחמד D: וראיתם?D: ראיתם?D: רנג'י עושה בנקאי פרק הבא *_* ואישידה *_* מקבל *_* כוחות *_*...מעניין כמה זמן הוא יחזיק אותם ס.ס;;
G Goggle Girl New member 21/7/06 #7 טוב שלא היה הכל מהכל כולל ../images/Emo58.gif הכל. איצ'ירנג'י לא קשור לכלום כמובן. איצ'יהימה. איצ'ירוקי (שממזמן לא היה דווקא ם-ם) רנרוקי 3> צ'אדואיצ'י קירה\היסאגי היסאגי\רנג'י קירה\איצ'יגו ומה לא @@
טוב שלא היה הכל מהכל כולל ../images/Emo58.gif הכל. איצ'ירנג'י לא קשור לכלום כמובן. איצ'יהימה. איצ'ירוקי (שממזמן לא היה דווקא ם-ם) רנרוקי 3> צ'אדואיצ'י קירה\היסאגי היסאגי\רנג'י קירה\איצ'יגו ומה לא @@
T The insane banana New member 21/7/06 #8 חזרת להתכתב בפורום?X_____X טוב אם כן צריך לחפש את האקדח של אבא ואת הכתובת שלך >.>
G Goggle Girl New member 21/7/06 #9 אין לאבא שלי אקדח וזה האירוע הנדיר של אחרי קון. תני לי כמה ימים, זה ירגע
T The insane banana New member 21/7/06 #10 התכוונתי לאקדח של אבא שלי D: למרות שאני חושבת שלקחו לו את הרישיון בגלל כמה מקרים מצערים שהוא עדיין עומד על כך שהם נעשו בשגגהXD
התכוונתי לאקדח של אבא שלי D: למרות שאני חושבת שלקחו לו את הרישיון בגלל כמה מקרים מצערים שהוא עדיין עומד על כך שהם נעשו בשגגהXD