יצא הדיוידי של עונה 8 !

CharmedRulez

New member
יצא הדיוידי של עונה 8 !

תהיו מאוד מופתעים לשמוע שבדיוידי שבו אנחנו אמורים לקבל תוספות, קיבלנו תוספת מאוד מוזרה - שינו את שיר הפתיחה האהוב והמוכר! זה עכשיו שיר אחר (או גרסה אחרת שלו) עם קטעים אחרים! איזה מוזר זה, אה?! אני אצרף אותו עוד מעט... מה דעתכם?

CharmedRulez

New member
אוקיי תיקון -

זה פשוט שיר אחר! עם אותם הקטעים! זה ממש מכוער ולא מתאים ושינו את זה לכל הפרקים! הנה קישור (מצטער על האיכות): |לינק|http://www.youtube.com/watch?v=2_SdobJ3Bf0|סלינק|

always be me mc

New member
לדעתי זה לא מכוער זה

פשוט טיפה או דיי משעמם וכבר עדיפה הגירסה המוכרת. מעניין למה הם בכלל רצו לשנות. תודה על הלינק והידיעה

זה לא רע כמו שאתם חושבים.. פשוט..

זה לא מה שאנחנו רגילים אליו. העניין הוא שאם היו שמים את זה מההתחלה אז לא היינו חושבים שזה כזה נוראי.. גם שיר הפתיחה המקורי הוא לא כזה מהמם, פשוט כבר רגילים אליו וברגע ששומעים אותו ישר נזכרים במכושפות ונכנסים לאוירה של הסדרה.. לדעתי חבל שהם שינו, כי יש פתגם שאומר "אם זה לא מקולקל לא מתקנים" או משהו כזה.. אז השיר פתיחה הרגיל לא היה רע ולכן לא היה צורך להחליף אותו.. בכל אופן אני לא הולך לקנות את הDVD במילא.. אז לא ממש משנה לי P:

barhenhalliwell

New member
אני ממש לא מבין מה הקטע של השיר

פתיחה הזה? הוא לא מעניין, לא מושך ולא קשור.. שהיו שמים את הגרסא של TATU או משהו אם הם רצו שינוי...

G House

New member
הגרסה של TATU מוזרה ומעוותת,

אבל היא עדיפה בהרבה על השיר הזה
אוף, ואני בניתי על תוספות ~אמיתיות~!

CharmedRulez

New member
זה קטע מאוד לא ברור. זה סתם!

ואם משנים את המוזיקה שישנואת הקטעים גם!

anat113

New member
אני לא מבינה מה הקטע...../images/Emo60.gif

בסידה עצמה לעשות את אותו הפתיח אבל בDVD לעשות אותו אחר?

Lior Knight

New member
סתם לידע כללי...

שיר הפתיחה שונה מאחר והחברה לא הצליחה לקנות מחדש את הזכויות של השיר הרגיל. כל עוד אין לחברה זכויות על השיר אסור לה בשום אופן להשתמש בו...כנראה שהם לא רצו לעכב את יציאת הDVD אז הם החליפו את השיר. עדיין לא ברור אם הגירסא האמריקאית (שכנראה תצא ביוני) תיהיה עם השיר הרגיל או החדש...הכל תלוי אם הם יקנו מחדש את הזכויות לשיר.

למעלה