הדיסק יצא כבר לחנויות??
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 29/7/04 #2 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifלא, הוא יוצא ביום ראשון!
מ מושיק20 New member 29/7/04 #5 הדיסק יצאאאאאאא../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif סוף סוף רוצו לחנויות
הדיסק יצאאאאאאא../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif סוף סוף רוצו לחנויות
ס סוכריה סנובית New member 29/7/04 #6 יצא או לאאא??? אני לא יירד לעיר בחום הזה...ופתאום יגידו לי שהדיסק לא ייצא!! תחליטו יצא או לאאאאאאאאאאאאא???
יצא או לאאא??? אני לא יירד לעיר בחום הזה...ופתאום יגידו לי שהדיסק לא ייצא!! תחליטו יצא או לאאאאאאאאאאאאא???
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 29/7/04 #7 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif הדיסק יצא../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif
ס סוכריה סנובית New member 29/7/04 #9 איזה פאקקקקק!! ירדתי לעיר... ורק מחר בבוקר הוא יהיה בטאוור רקורדס...איך שלא קוראים לחנות!... בקיצור סתם ירדתי לעיר...לעזאזאל!!!!!!!!!!!!!!!!1 איזה חום יא אלוהיםםם!!
איזה פאקקקקק!! ירדתי לעיר... ורק מחר בבוקר הוא יהיה בטאוור רקורדס...איך שלא קוראים לחנות!... בקיצור סתם ירדתי לעיר...לעזאזאל!!!!!!!!!!!!!!!!1 איזה חום יא אלוהיםםם!!