יצא המרצע מן השק

shara1

New member
יצא המרצע מן השק

היום בבוקר נכנסתי לפורום של דור שני ושלישי לשואה . והבנתי מאיפה היגיע הארס לתגובות של הגברות הנכבדות אלי. מזכירים אצלי בספור פורנוגרפיה, צנזורה למה ? לשיחות נפש שלכן בפורום כל כך רציני אתן משוחחות חופשי על "קנאת הפין" אני כבר בת 55 ולמדתי על המושג הנל היכן?? בפורום דור שיני לשואה. בנוסף אתי 10 את בעצמך אומרת לאחת מבנות הפורום שאת מקנאה בה על זה שיש לה כלי להתבטא .. חבל אתי לו היית מוציאה קצת החוצה בדרך נכונה מכוס התרעלה שלך האמיני לי שהיית יוצרת דברים נהדרים חבל אני לא לא רוצה ללכלך את הפורום הנהדר הזה. אבל היית מוכרחה להגיב לא שאני לא מקבלת ביקורת אבל גם ביקורת צריך לדעת לכתוב ולא סתם לברבר מילים מילים. אגב אתי אלזה לא היתה זונה איטלקית אלזה והיינריך חברו יחדיו וחיפשו את אותו נאצי את זה היית צריכה להבין יקירתי. בזה אני מסימת את הויכוח שלי אבל מבטיחה שאם יצא תחת ידי עוד ספור "מזעזע" על הנושא לא אתבייש לשלוח אותו בקובץ ,זה המקום שואה תיעוד והנצחה תודה שרה

deebeebee

New member
מכיוון שהפורום השני---

רגיל לתככים, ארס ומאבקים, אולי כדאי היה לרשום את הודעתך בפורום ההוא? אנחנו לא רוצים לגרור פורום זה לאותו מצב.

א ת י 10

New member
דיביבי יקרה -

אם אנחנו (הפורום השני) - רגיל לתככים, ארס ומאבקים - למה את מטריחה עצמך לכתוב אצלנו, ולא מעט? תמהתני... גם ממך אני לא מצפה לתשובה. מנסיון אני יודעת שאת "מטילה" הודעה - ופורחת לך הלאה. קרוב לודאי שזה מה שיקרה גם הפעם....

חייםלוי

Member
מנהל
רצוי מאוד מאוד לא להיכנס למלחמת

פורומים מיותרת שאינה מביאה לשום תוצאות חיוביות. כדאי לעצור כאן, לדעתי.

shara1

New member
לקחתי פסק זמן להרגע אבל אני חושבת

שאני מאמצת את הרעיון שלך . וכל מילה נוספת מיותרת. תודה שרה.

חייםלוי

Member
מנהל
בני וענת דתיים ולא ייכנסו לפורום

בשבת. לענת גם אין שום כלי ניהולי לעשות משהו.

א ת י 10

New member
נכון מאד - למחוק מייד!!!

כל תגובה שלא נוחה או לא נעימה, ובכלל - דברים שכאן בפורום לא יודעים - הדברים האלה הם הם הסכנה האמיתית! אנחנו כאן בפורום צפיחית בדבש. לא שומעים לא רואים ולא רוצים לדעת.זה הרי בדיוק ה"אני מאמין" של המנהל: "לא צריך לייבא בעיות" אז בבקשה - למחוק! כי אני מתחרטת שבכלל הגבתי כאן. הייתי צריכה לחזות שזה מה שיקרה.

א ת י 10

New member
מי שלא יודע לקבל בקורת - שלא יבקש

את מבלבלת בין מה שכתבה לך דורם, לבין מה שכתבתי אני. אני לא בקשתי וגם לא ציפיתי ואפילו לא הנחתי שתסכימי איתי. אבל לתקוף בצורה כל כך נבזית, כאשר כתבתי מה מפריע לי בסיפור שלך ותו לא. זה כמעט כמו לשבור את המראה שמישהו מציב בפנייך. אם את מייעדת עצמך לכתיבה - אין ספק שיהיו עוד פעמים רבות שבהן הביקורות לא יחמיאו לך. את יכולה לקרוא ולהפנים, ובאותה מידה גם יכולה לדחות בבוז. אני לא ירדתי לפסים אישיים, אז מדוע את עושה כן, ועוד בצורה נבזית כל כך, למרות שאת כותבת: "אני לא רוצה ללכלך את הפורום הנהדר הזה" - ומייד ממשיכה להציף בארס. בפעם הבאה - פשוט תגידי שאת פתוחה רק לתגובות חיוביות. מה עניין "קינאת הפין", מושג פרוידיאני מקצועי לחלוטין, כשדנים בענייני מגדר ונשיות -לפורנוגרפיה? וכן, תתפלאי, הפורום שלנו הוא "רציני" מאד, ולכן שום תחושה ושום רגש אנושי אינם זרים לו. אנחנו, שלא כמו כאן - לא נושאים את היותנו בני הדור השני כנס ודגל. כל אחד מאיתנו הוא עולם ומלואו. לרובנו יש משפחה, זוגיות, ילדים, חברים, קריירה, תחביבים ועוד. אם ציפית להגיע לפורום שמקדש את המתים - אז האכזבה שלך באמת מוצדקת. כי אנחנו מקדשים את החיים. את החיים שלנו! אנחנו מטפלים בשריטות ובבעיות המשותפות הנובעות מהיותנו ילדיהם של ניצולי השואה. כל אחד בדרכו. כי אנחנו יודעים שכמספר האנשים - כך מספר דרכי ההתמודדות. בנוסף, אנחנו גם מתלוצצים, דנים ומתווכחים בנושאים שונים, לאו דווקא כאלה הקשורים ישירות לשואה - וגם משתמשים בכלים של הומור שחור, שהוא כלי רב ערך ובעל עוצמה במצבעים של התמודדות עם כאבים ושכול. כנראה שהגעת לגיל המכובד של 55 שנה מבלי לדעת עוד הרבה דברים משמעותיים, לבד מהמושג הסטרילי "קינאת הפין". להתהדר בבורות זו לא בדיוק תכונה שסופרים ראויים מתהדרים בה. כתבתי לך בסיום ההודעה שלי, שלא באתי להעליב או לפגוע, ושאני מציגה כאן דיעות אך ורק משלי ובשם עצמי. אני כבר לא מצפה שבשוך הכעס שלך את תתפני לחשוב בצורה הגיונית על מה שנכתב לך, לבקשתך. עכשיו אני יודעת שבקשתך היתה בעצם - הזמנה למחמאות בלבד. מאחלת לך שתמשיכי לכתוב ולקבל ציונים טובים בסדנא. בדבר אחד אני מסכימה איתך - אכן הגעת לפורום הנכון, מבחינתך!

למעלה