יצא הסרט Bleach: Memories of nobody מתורגם

burhtk1

New member
יצא הסרט Bleach: Memories of nobody מתורגם

אין, אין כל כך מה להגיד, סרט מרגש. כמעט ולא קשור לקטגוריה של בליץ הרגיל (קרבות ופוואר אופים למיניהם, אפילו שהיו כמה קרבות, אם לא זה לא יהיה סרט בליץ' ^^). |ספויילר| מאד עצוב שבסופו של דבר סנה התפוגגה ולא זכרו שום דבר ממנה. |ספויילר|

JeeChan

New member
דעה על הסרט

ואו פשוט ואו. כל כך נהניתי מהסרט הזה. בליץ' הישן, נוסטלגיה, צחקתי הרבה, נהניתי הרבה ובעיקר נזכרתי למה אני אוהב בליץ' [ולא הפרקים הראשונים כבר לא מזכירים לי את זה, יותר מדי צפיה חוזרת בהם זה נהיה מאוס]. היה את כל הסאונדטרק של הסדרה, בקרבות, באווירה בהכול. בהתחלה אומנם לא חיבבתי את הדמות של סנה, אבל אחרי חצי שעה מתוך הסרט היא פשוט נהייתה מותק ;; הקרבות היו טובים, וגם האנימציה הייתה רוב הזמן טובה מאוד ^_^ הלוואי והמנגה הייתה נשארת כמו שהסרט הזה היה. אני ממליץ על הסרט בחום :] כמו כן, בקרוב יוצא ביפן הסרט השני, מה שאומר שעוד שנה XD בטח ייצא הסרט.
איצ'יגו בסופו של דבר לא שכח ממנה, החיוך הזה אמר הכול, גם אם בזיכרון הוא שכח, בלב הוא לא שכח. ברגע שהופיע קנפאצ'י התחלתי להתפקע מצחוק ולשמוח, קנפאצ'י 3>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ../images/Emo58.gif בהודעה למעלה. >___>

לא ככה כותבים ספויילר. צריך מרווח עשר שורות הגון, אתה יודע. >________> זה מכעיס, אבל לפחות
לא צדקת, ואיצ'יגו כן זכר אותה בסוף. D:

Tiger Eye16

New member
צודק ו../images/Emo58.gif

היא גם לא התפוגגה ^___^ (כלומר לא התפזרה להרבה חלקיקים אלא שמרה על האישיות שלה והמשיכה הלאה). הראו את זה אחרי השיר סיום =) וכה.. איצ'י זכר אותה כמו שBakura אמר ^^

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע למה זה לא עשה את הסמיילי טוב.. \: בכל אופן זה די ברור כמו שכתבתי, אלא אם כן רוצים לעשות דווקא XD
האנרגיה שלה נגמרה, וכמו שרוקיה אמרה, בגלל שהיא אף פעם לא הייתה קיימת אין סיבה שיזכרו אותה.. ויכול להיות שבסוף פשוט הראו ילדה שדומה לה ואיציגו פשוט הרגיש משהו..

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כשמסמנים ספוילר, לא עושים את זה ככה.

כשאתה מציג את זה שתי שורות מתחת העין תתפוס את המילים וזה יהיה מעפן. בגלל זה, מסמנים
, עושים מרווח של עשר שורות, שבו רק אם תגלגל תראה את הספוילר, ואז כותבים. ולדעתי הוא דווקא כן זכר.

Goggle Girl

New member
הרגש הזה ../images/Emo58.gif

זה בדיוק הזיכרון המודחק יותר מודחק פחות שדיברנו עליו.

Tiger Eye16

New member
סרט מעולה =) ../images/Emo58.gif

הסרט מתחיל.. ואני קולטת גרפיקה!! ציור!! אנימציה!! הכל מעולה!! ואני כזה "אהה ככה בליץ' היה אמור להראות עם תקציב מצוין" הכל היה ממש יפה.. אהבתי את העלילה את סנה.. הכל ^__^ הסוף היה מזור.. לא יודעת להגדיר אותו.. אני לא יודעת אם לקרוא לזה עצוב או לא.. =\ כי מצב אחד היא "מתה" אבל מצד שני הראו שאיצ'י כן זכר אותה בסוף,ושהיא התחילה את החיים שלה ~באמת~ ועכשיו יהיו לה זיכרונות אמיתיים וחיים אמיתיים.. אבל מצד שני היא לא זוכרת את איצ'י ולא כלום =\ אבל באמת סרט מדהים.. מומלץ לכולם.!

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif|ריר|

לרגע באמת התלבלבתי מהקטע הזה של "שניה זה לא פרק ראשון?Oס" האנימציה הייתה מעולה ביותר! העלילה הייתה חביבה איצ'יגו חייב להפסיק עם הדברים האלה של "נשבעתי בנשמה שלי" חלאס, זה גורם לי להפוך אותך מוויקטור לוויקטוריה{לאלה שלא הבינו, לבעוט לו בביצים} >>'' הסרט הזה מעולה חייב לציין את הקרבות בסוף למרות שכל אחד קיבל בערך חצי דקה הספקתי לרייר על דייגורן היורינמארו, שכשדרך אגב, לא ידעתי שהוא יכול להיות חלק נפרד מהגוף של היטסוגאיה[בסרט זה ממש דרקון אמיתי, באנימה זה היטסוגאיה עם כנפיים מקרח] גם קנפאצי היה מצחיק "אתה עומד בנקודה מסוכנת *נזק ברדיוס של 20 קילומטר*" אוי, משפחת קוצ'יקי, למרות שרוקיה אמרה את הMai בקצת צורה מוזרה זה לא שינה את המגניבות של זה *-* ואז בא ביאקויה *____* *פאנגירלמטומטמת* קיצר, אחלה סרט, מומלץ בהחלט!^_^

Noya Nyan

New member
ראיתי רק 10 דקות מהסרט ../images/Emo6.gif

כי הבטחתי לחברה שלי שאני אראה איתה את כל הסרט ביומשישי DD: אז אני מחכה בשקט. ^^; .... בינתיים, זה נראה טוב. XDD *לא קוראת שום ספוילר
* (או לפחות מנסה לא לקרוא. XD למרות שכבר בערך ספיילרתי לעצמי בכל התקופה הזאת מאז שהסרט יצא בקולנוע. XD)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי. צפו בקרוב קרוב קרוב להשוואה בין הסרט לקינגדום הארטס XD זה דורש מדי. סנה ;; חמודה 3> למי שראה 300: איצ'יגו: *כורת לג'אהי את היד* ג'אהי: היד שלי! איצ'יגו: היא לא שלך יותר! D:< בואנה, אבל באמת יש יותר מדי פאקינג אובר דרמטיזציה בסרט הזה. הם מנסים לדחוס כמה שיותר קרבות ואפקטים לסרט שיש בו כנראה יותר מדי עלילה אז זה יוצא שכל קרב הוא של שתי שניות שבו כולם מתים כל הזמן בשביל הדרמה. טוב שלא. כי אני חייבת - איצ'ירוקי - בקטע שבו הוא נזרק מדמם והיא חוזרת לתפוס אותו אבל זה רק מצידה כי הוא עסוק בלנסות להגיע לסנה. איצ'יהימה - טיפה טיפה טיפה יותר מצידו גם כי הוא נשען עליה כשהוא קם אחרי שהיא מרפאת אותו, ומצד שני הוא לא מסתכל על רוקיה בכלל. אם ממש רוצים למצוא בסרט הזה רומנטיקה מעבר לאיצ'יגו\סנה, זאת אומרת D: ואוח. הקרבות במימד המוזר הזה היו פשוט אונד אחד גדול. זה לא היה אפילו אתגר והעיקר הגנרל אמר לא, לא בטוח שננצח, מה זה יעזור. אונד XD אוח די. איצ'יגו\סנה >>>>> * מעניין רק איך זה הרגיש, שמישהו אמר לו בפנים את מה שאמא שלו פחות או יותר עשתה ומה שהוא מנסה לעשות כל הסדרה. "אני מעדיפה להקריב את עצמי מאשר לתת לך למות". @_@ כאב. רשמים אחרונים מהסרט - קובו טיטה שיחק בקינגדום הארטס, אהב הכי את מה שעשו עם סורה ונאמינה בצ'יין אוף ממוריז, וזה מה שיצא D: וכן. הוא כל כך כל כך זכר אותה בסוף @_@

למעלה