יצא ה-IPHONE

AYELET1

New member
יצא ה-IPHONE

מה דעתכם? הולכים לקנות אותו? הוא כזה מלהיב? למרות שהוא מערכת כמעט סגורה, שלא ניתן להתקין כליו כלום מלבד אפלטים של ג'אווה?

2cookie

New member
זו מערכת סגורה

בכל טלפון אפשר להתקין יישומי ג'אווה, אז מה? לקנות אותו אי אפשר כי אי אפשר לעשות סים פרי, וגם אם יתאפשר יהיו לא מעט דברים שלא יעבדו בארץ (כל מיני הגדרות נעולות, אין עברית, תא קולי...) לטעמי הוא לא כזה מלהיב. נכון, הוא מלוטש ונותן תחושה טובה ומהירה יותר מרוב הטלפונים שנמכרים כיום, אבל זה לא אומר שמייקרוסופט לא תדביק את הקצב, ובטלפונים האלו לפחות יהיה אפשר לצלם וידאו ולשלוח MMS.... (אני עושה את זה הרבה אז בלי "מי צריך"
)

AYELET1

New member
קוקי... השאלה לא היתה אם ניתן לקנות אותו, אלא

אם בתיאוריה היית קונה אותו
(אה, כן, רציתי באמת לשאול "מי צריך " וכו'... איך ניחשת?
)

zoti

New member
רק מסך מגע זה זוועה.

אני לא מסוגל לחייג על המסך של הטריאו. המסך הזה רק יצבור ג'יפה מכל הזיעה שיש לנו על הפנים. אני מהמר שהאביזר הכי פופולרי לIPHONE יהיה מטליות ניקוי.

udifpalm

New member
בשבילי רק FIC1973 GTA02

www.openmoko.com המכירות לדגם החדש מתחילות באוקטובר. ובניגוד ל-iPhone כנראה של- FIC תהיה עברית קודם, גם אם אני אצטרך לשבת ולקמפל אותה פנימה.

2cookie

New member
לגבי הג'יפה אתה צודק

אבל אני לא מסכים לגבי החיוג. במכשירי WM אפשר להוסיף רטט כתגובה ללחיצה על כפתורי המספרים, קל מאד לחייג ככה. למוטורולה יש פיתרון דומה בכפתורי מגע בכמה מהמכשירים החדשים.

AYELET1

New member
ווי.. זה היה מפתיע!

חשבתי שהליו מתו האמת שהם יצאו יחד עם הפאלם עם מכשיר די דומה. אאל"ט ניתן היה להתקין לו תוכנות מבחוץ אבל בכל זאת הוא לא תפס. היה זמן כלשהו ששקלתי אם לבחור בו או בפאלם...

e-magine

New member
אני מתנצל - הורדתי את הרשומה זמנית

עקב תקלה טכנית.

למעלה