יצא לי היום לשחק ים היורשת של אנה,

רפי2002

New member
יצא לי היום לשחק ים היורשת של אנה,

היום יצא לי לשחק עם ילדה בת 12, שני שמה, המאמן שלה אמר לי שהיא הולכת להיות שחקנית מצויינת... עלינו למגרש, וסתם חבטנו כמה מכות, בהתחלה חשבתי, ילדה בת 12, אווו, כמה טעיתי...!! יש לה עוצמה גבוהה מאוד, בטח שיחיסית לגילה, אבל היא גם לא נופלת בעוצמה מהרבה שחקנים בגיל שלי שאני מכיר.... וטכניקה? טכניקה הרבה יותר טובה לדעתי, מאותם שחקנים... אחרי חצי שעה, הייתי כבר כ´´כ עייף, הזונה הזאת הריצה אותי
, אבל מה, אני יגיד לילדה בת 12 שאין לי כוח יותר..???
לשמחתי ומזלי, אחרי 5 דקות היא אמרה לי שלה אין כוח יותר....
למה אני מספר לכם את כל זה..? אם עוד כמה שנים תשמעו את ששני מישראל זכתה בגראנד סלאם כלשהו, תזכרו שאני אמרתי לכם, שאני, רפי הקטן מישראל, שיחק איתה!!!!
שובע טוב לכולנו!

גם אני היום קפצתי למרכז ומצאתי לי

מתחרה (בן) טוב בן 16 ואני 17 הוא יכול להיות היורש של לוי (כאילו אפשר להגיד שהוא משחק קצת-גרוע) אז ככה בהתחלה הייתי עייף כי אפילו לא התכוננתי דר"כ ידעתי שיהיה לי משחק אבל אמרו לי רק בשעה 16:30!! לא התכוננתי למזלי הבאתי 3
ים מכובן שלא כדורי ים אלא טניס אוי שאני כותב ת´הודעה אני מקבל עידכון שגם עוד כמה דק´ יש לי משחק טוב נחזור למה שהיה לפני כמה שעות טוב אז לא הייתי מוכן לכן הפסדתי [
] במערכה ראשונה 6-3 הובלתי 2-0 ואז התרסקתי עכשיו מערכה באמת באמת קשה!!ב(כמעט)כל משחקון היינו צריכים לשבור עם A איך שקוראים לזה מה שקורה במצב של 40-40 בסוף ניצחתי 6-7 בשובר שיוויון:7-2 ואז מערכה רביעית מערכה שלישית הייתה קלה ניצחתי 6-0 מערכה רביעית נשברתי לו הוא ניצח 5-7 ונכנסו למערכה מכרעת הא דר"כ במהלך המערכה השלישית נפצעתי ביד והפסקנו ת´משחק אני עכשיו אם תחבושת שתדעו הוא הוביל עליי 4-0!! וכמעט פרשתי חזרתי ל3-4 והוא שוב לקח ל5-3 ואז עליתי ליתרון 6-5 ונקודה אחרונהההההההההההההההה הוא הוביל עליי 30-0 ובסוף ניצחתי הייתי כ"כ
פיו היה משחק טוב ובסוף ניצחתי יש לי עוד רבע שעה בול! משחק הכנה לטורניר שאני יתחיל אותו עוד יומיים

למעלה