לא שוכחים את ז'ייזה
לז'ייזה יש תפקיד מאוד מרכזי, וממש לא שוכחים אותה, פשוט זה לא קשור ליחסים שלה עם זקה, הם ביחד, רבים רוב הזמן, אבל זהו בערך. שזה מאוד היגיוני בשביל טלנובלה ברזילאית של 9, העלילה לרוב ממש לא מסתובבת סביב איזשהו זוג ראשי ווכולם מפריעים להם להיות ביחד ומאושרים, זה לא כמו מקסיקניות או טלנובלות של 6 ו7 של גלובו. יש לה שם עניינים וסיפור מעניין (בעיניי) גם בלי קשר לזקה, ועכשיו כנראה היא מתחילה להתקרב לקאיו מקצועית ואולי גם רומנטית.
איוונה, עם כל הכבוד, לא אמורה להיות אחד הסיפורים המרכזיים, אני גם לא מבינה מה כבר יש להרחיב בסיפור שלה למשך 100+ פרקים? טוב נו, היא תבין שהיא רוצה להיות גבר, היא תעשה ניתוח, כולם יקבלו אותה כגבר , מה עוד? היא רק תוספת ו"כלי" לעלילה הכללית. בהתחלה נתנו רקע לבעיות שלה, היא שימשה ככלי לעצבן את ג'וייסי ולקלקל אווירה בבית, מה שתרם למשבר במשפחה, עכשיו כאשר אאוז'ניו וג'וייסי נפרדו , היוצרת "שולפת" את התהליך שאיוונה תעבור להפוך לגבר, מה שהולך בסופו של דבר לחבר את המשפחה ביחד ולפייס בין אאוז'ניו וג'וייסי (זאת הציפיה שלי).
בקיצור, הטלנובלה ממש לא נמרחת, אני אוהבת את הסיפור של ביבי, וגם עלילות אחרות, כמו טלנובלה של 9 ברזילאית היא מדברת הרבה על הדברים מהחיים, ערכים, משפחה, חוק ומוסר, אז יכול להיות שחלק מעדיפים את הטלנובלות שלהם עם טונה של אהבה ורומנטיקה, אבל בשביל זה יש טלנובלות אחרות.