יצא לי להציץ שבוע שעבר סצינה אחרונה מהכח לאהוב

יצא לי להציץ שבוע שעבר סצינה אחרונה מהכח לאהוב

לא מאמינה שרק עכשיו איוונה הבינה שהיא מרגישה גבר. הרבה זמן עבר מאז הפסקתי ומרחו את זה עד עכשיו? גם אירני ממשיכה לשטות באאוחניו. אולי עשיתי בשכל שלא המשכתי. באסה לי על מרקו פיגוסי ופאולה אוליביירה.

faery18

New member
גם לי במקרה יצא להציץ אתמול באיזה שתי סצנות כשזיפזפתי

ופאולה אוליביירה נראית פה רצינית מידי בדמות שלה לעומת מעבר לזמן שהייתה לה דמות הרבה יותר צבעונית והיא ממש זרחה שם ובכלל עדיין האווירה נראית כבדה כזו עם ריבוי דמויות לא מעניינות אני גם לא מצטערת שלא צפיתי בה, אני מאוד מקווה שויוה יתחילו להתמגנט רק על טלנובלות של שש ושבע אפילו בתגובות מתחת לטריילר של מראה של החיים רושמים שכיום הנובלות המוקדמות הן המושקעות כאילו שודרו בתשע

אני אוהבת את דמותה פה

מצד שני גם את מעבר לזמן עצרתי. הלויאי ויעלו אותה לאתר. חבל שמתמקדים בעיקר בביבי ושוכחים את ז'איז'ה ואיוונה שהיא מבין נקודות אור הבודדות בטלנובלה הזו.

faery18

New member
מקווה בשבילך שמעבר לזמן המדהימה תזכה לחזור בהמשך

האמת אני לא אתנגד לצפות בה שוב

elall

Member
מנהל
לא שוכחים את ז'ייזה

לז'ייזה יש תפקיד מאוד מרכזי, וממש לא שוכחים אותה, פשוט זה לא קשור ליחסים שלה עם זקה, הם ביחד, רבים רוב הזמן, אבל זהו בערך. שזה מאוד היגיוני בשביל טלנובלה ברזילאית של 9, העלילה לרוב ממש לא מסתובבת סביב איזשהו זוג ראשי ווכולם מפריעים להם להיות ביחד ומאושרים, זה לא כמו מקסיקניות או טלנובלות של 6 ו7 של גלובו. יש לה שם עניינים וסיפור מעניין (בעיניי) גם בלי קשר לזקה, ועכשיו כנראה היא מתחילה להתקרב לקאיו מקצועית ואולי גם רומנטית.
איוונה, עם כל הכבוד, לא אמורה להיות אחד הסיפורים המרכזיים, אני גם לא מבינה מה כבר יש להרחיב בסיפור שלה למשך 100+ פרקים? טוב נו, היא תבין שהיא רוצה להיות גבר, היא תעשה ניתוח, כולם יקבלו אותה כגבר , מה עוד? היא רק תוספת ו"כלי" לעלילה הכללית. בהתחלה נתנו רקע לבעיות שלה, היא שימשה ככלי לעצבן את ג'וייסי ולקלקל אווירה בבית, מה שתרם למשבר במשפחה, עכשיו כאשר אאוז'ניו וג'וייסי נפרדו , היוצרת "שולפת" את התהליך שאיוונה תעבור להפוך לגבר, מה שהולך בסופו של דבר לחבר את המשפחה ביחד ולפייס בין אאוז'ניו וג'וייסי (זאת הציפיה שלי).
בקיצור, הטלנובלה ממש לא נמרחת, אני אוהבת את הסיפור של ביבי, וגם עלילות אחרות, כמו טלנובלה של 9 ברזילאית היא מדברת הרבה על הדברים מהחיים, ערכים, משפחה, חוק ומוסר, אז יכול להיות שחלק מעדיפים את הטלנובלות שלהם עם טונה של אהבה ורומנטיקה, אבל בשביל זה יש טלנובלות אחרות.

faery18

New member
יומן חיים ולחיות את החיים לדוגמא שתיהן נובלות של תשע עם מסר

יפה על החיים והן כן היו מוצלחות בעיניי, אני חושבת שהעניין הוא איך הטלנובלה עשויה ובשנים האחרונות אילה של תשע עשויות פחות טוב בעיניי אבל כמובן תמיד יהיו כאלה שיאהבו יותר וכאלה שפחות יתחברו

faery18

New member
בעצם יומן חיים הייתה של שמונה אבל עדיין על אותו סגנון

Sigal441

New member
הדמות של ז׳ייז׳ה אחת מהדמויות הטובות בסדרה

פאולה אוליביירה בתפקיד חייה.
אני אוהבת את זה שהיא רצינית בעבודה וקצת גברית ובערב היא עם שמלה סקסית ומלאה בשמחת חיים.
מה שאני מאוד בטלנובלה זה את העריכה בקטעים שנונאטו מדבר ואז עוברים לאיוונה.

ביבי - דמות מעצבנת להחריד היא מזמן פושעת אבל הצידוק שלה לזה ״מה, אני אשאיר את בעלי לבד?״
ברגעים כאלו אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

סילבנה - מצחיקה אותי עם זה שהיא מכחישה שהיא מכורה.

אירני- קצת מבאס אותי פה שהעלילה שלה מאוד מזכירה לי את העלילה בדרך להודו עם איבוני...

elall

Member
מנהל
אני אמנם קצת בפיגור של 5-6 פרקים, אבל....

את איוונה קצת הזניחו לתקופה מסויימת, פחות התעסקו בה, גם היחסים של ז'ייזה וזקה לא ממש במרכז העיניינים, לא קורה שם כלום, אבל עיקר ההתמקדות והתקדמות היה עם ביבי/קאיו/בעלה והתדרדרות שלה לפשיעה ומלחמה שלה מול ז'ייזה, ואאוז'ניו/ג'וייסי ואירני. בפרקים האחרונים שאני ראיתי בדיוק הייה כל התהליך והדרמה שג'וייסי גילתה שאירני מאהבת של אאוז'ניו. ועכשיו גם מתחילים להכנס לסיפור על אביהם של קאיו ואלניניה וסודות של אירני בקשר לאבא שלהם.
אני דווקא מאוד אוהבת את הטלנובלה, ממשיכה איתה ונהנית

Don Nirtin

New member
הם הדבר היחיד שמצילים את הטלנובלה המלוקקת הזו

ומה את מצפה מגלוריה פרז? היא מורחת כל דבר.

הטלנובלה שלה שראיתי ונהנתי הייתה הדרך להודו

שם השחקנית ז'וליה פאייס הייתה ממש חמודה והכימיה שלה עם רודריגו לומברדי הייתה נהדרת.

faery18

New member
הבנתי שגלוריה הייתה חולה תקופה מסויימת ובאמצע הסתמכה על

3 כותבים נוספים ביניהם אליבת' ג'ין אותה יוצרת של מעבר לזמן ומראה של החיים. אם תהיה רצועה נוסטלגית בויוה בעתיד והיא תזכה לחזור אני אולי אתן לה צ'אנס רק בגלל הטאץ' של אליזבת

evglev1

Well-known member
מנהל
מריחה זה תחביב ברזילאי

מעט טלנובלות ברזילאיות שאינן נמרחות, אפילו בפשוט נהדרת רק של 130 פרקים בגרסה הבינלאומית מצאו את הדרך למרוח וזה עוד רק בגרסאות הבינלאומיות שלא לתאר גרסה ברזילאית והצרה שהעורך בדיוק להוציא את כל הדמויות המיותרות בעריכה ואת כל קטעי המריחה משאיר אותם ומוציא את הדברים החשובים לעלילה.

faery18

New member
אני הרגשתי היטב את הקיצוץ גם בפשוט נהדרת ככה שלי היא הייתה

קצרה מידי חח

Don Nirtin

New member
גם ברוק סטאר יש מריחה בשליש האחרון של הנובלה לצערי

וקראתי תקצירים......
&nbsp
זה נהיה בלגן מהרגע שלורנה מתה. (אני בפיגור של פרקים אבל הגעתי לפרק של לורנה מתה)

tami129

New member
גם לי זה נראה מוזר

אני חושבת שאיוונה היתה צריכה לעלות על בגיל ההתבגרות
&nbsp
אבל הסדרה משתפרת

למעלה