יצא לי לחשוב על זה קצת עכשיו....

CoSMoPHiliA

New member
יצא לי לחשוב על זה קצת עכשיו....

נכון אומרים שאם אוהבים מישהו (וגם הוא אהב אותכם אבל זה נגמר לו אחרי כמה זמן), אבל ממש ממש אוהבים, האהבה הכי גדולה שהייתה לכם, אז נשארים אובססיביים לגביו עד שמוצאים אהבה יותר גדולה? אז מה קורה אם הוא היה האהבה הכי גדולה שאי פעם הייתה ותהיה לך? ומה קורה אם זה קורה בגיל ממש צעיר, נגיד 20 או אפילו 15? אז כל החיים נדפקים? אז פשוט לא אוהבים אף אחד אותו הדבר? ותמיד נשארים לאהוב אותו איפשהו בלב גם אם זה היה לפני נגיד.. 13 שנים? ואם פשוט לא מתאהבים אחרי זה מחשש להיפגע שוב? פשוט לא מתאהבים כל החיים רק בגלל הפחד. ואם זה בכלל בגלל אי יכולת להתאהב במישהו אחר? ואם אתם ממש ממשששששש רוצים לאהוב מישהו, ויש לכם קצת רגשות אליו אבל פשוט אי אפשר לפתח אותם. לא מאי-רצון אלא מאי-יכולת. בגלל שעדיין מאוהבים באותו אדם שהיה שלכם פעם.. גם אם זה היה לפני כמה שנים מה אז עושים?

ה מוזה

New member
אובססיה היא מחלה - לא אהבה !

"..אז נשארים אובססיביים לגביו עד שמוצאים אהבה יותר גדולה? " לאהוב ..זה לשחרר ..לא רק אותו - ראשית את הרגשות שלך .. אובססיה כלפי אהבה ישנה גדולה ככל שהיתה ..זו כבר לא אהבה .. זה לאהוב את החלום ..זה לאחוז בעבר ולא לשחרר ..זה למלא את הלב במשהו שלעולם לא יתרחש . מגיע הרגע שבו ..משאירים את אותה אהבה גדולה במקום חם שמורה באלבום תמונות או במגירת המכתבים ..בלב מניחים את הרגעים הטובים ומשחררים . כל עוד האובססיה תשלוט שום רגש בריא אחר לא יכנס לך ללב גם אם אהבה תושיט לך יד הלב ידחה אותה - הוא עדין אוחז בעבר הרחוק אובססיה ..זו לא אהבה . ככל שתקדימי להבין שהאובססיה הזו .. פוגעת בך ..ועדיף לשחרר את הלב לתת לעוף למקום אחר .. כך תמצאי אהבה ואולי גדולה יותר ..ומציאותית יותר ..אהבה עם עתיד הרגע את נאחזת בשרידי אהבה שהיתה .. שחררי את עצמך . אובססיה ..יכולה להמשך שנים רבות - לעיתים אף מתבלבלים וקוראים לה אהבה ...היא לא . תעשי עבור עצמך - תאהבי את עצמך מספיק כדי לשחרר את העבר ולתת לעצמך אפשרות לאהוב מחדש .. אם צריך תבכי ..תצעקי ..תתאבלי ...על אותה אהבה .. אם צריך כתבי לו פה מכתב שחררי את הכל הכללללל כדי שהלב יתרוקן ...ויהיה בו מקום להכיל אחר . אני באמת מקווה ..שתמצאי את הכוחות והיכולות לעשות זאת עבורך

י ו ל י ק

New member
צחוק הגורל....

ממש היום,התנפצה לי אשלייה...של אובססיה כזאת אם הייתי כותבת פה את הדברים,הייתי מקבלת ממך את אותה התגובה. אבל יש לי את הזכות להנות ממנה,על סיפור של מישהו אחר. אז נכון...שחררתי,אבל רק בכאילו, כלפי חוץ. בפנים נשארתי אם אותה אהבה/אובססיה לא סגורה. עד היום...היום הבנתי שהכל היה אשלייה שלי... והיפה הוא,שהדרך שעברתי כבר,הקטינה את הכאב,מיזערה את הפגיעה... אז כן,גם אחרי האהבה הגדולה ביותר של החיים,אפשר להמשיך. למרות שלפעמים זה לוקח הרבה מאוד זמן....

ה מוזה

New member
Just Like A Woman../images/Emo79.gif

Nobody feels any pain Tonight as I stand inside the rain Ev´rybody knows That Baby´s got new clothes But lately I see her ribbons and her bows Have fallen from her curls. She takes just like a woman, yes, she does She makes love just like a woman, yes, she does And she aches just like a woman But she breaks just like a little girl. Queen Mary, she´s my friend Yes, I believe I´ll go see her again Nobody has to guess That Baby can´t be blessed Till she sees finally that she´s like all the rest With her fog, her amphetamine and her pearls. She takes just like a woman, yes, she does She makes love just like a woman, yes, she does And she aches just like a woman But she breaks just like a little girl. It was raining from the first And I was dying there of thirst So I came in here And your long-time curse hurts But what´s worse Is this pain in here I can´t stay in here Ain´t it clear that I just can´t fit Yes, I believe it´s time for us to quit When we meet again Introduced as friends Please don´t let on that you knew me when I was hungry and it was your world. Ah, you fake just like a woman, yes, you do You make love just like a woman, yes, you do Then you ache just like a woman But you break just like a little girl. צחוק הגורל..השיר הזה התנגן לי אתמול בראש לי הוא עושה ..מין רעידה בלב .. אישה ..ונשברת כמו ילדה .. וממשיכה...לעוד חלום ..לעוד אהבה .. אחרי כל נפילה ..אחרי כל התנפצות אשליה .. היא כואבת כמו ילדה .. היא גם תקום מחדש אחרי הנפילה ..כמו ילדה שמאמינה....

י ו ל י ק

New member
../images/Emo7.gif

תודה,מוזי

למעלה