יצא לכם כבר לשמוע את Nil Recurring?

Footprint

New member
יצא לכם כבר לשמוע את Nil Recurring?

הכוונה לאלבום (EP או איך שבא לכם)... לי כן והוא ממש טוב! שמים לב שהוא הוקלט בתקופה של FOABP. הפזמון של Normal זה אותו פזמון כמו בסנטימנטל, יש ריף שמזכיר את anesthetize בCheating the polygraph והסגנון בכלל... נו מה אומרים? :)

כן, יש לי אותו

הזמנתי אותו מburning shed אני חייב להגיד שאני אוהב אותו אפילו יותר מFOABP

LightbuIb sun

New member
לא

אך ורק מכיוון שנאמר כי זה בסגנון מאוד דומה לFOABP שלא אהבתי כל-כך.

handlessman

New member
עדיין...

בתור מעריץ של PT הייתי מצפה שתעשה מאמצים כדי להשיג חומרים שלהם. עד כדי כך אתה סולד מ-FOABP שאתה לא מוכן אפילו להסתכל לכיוון של ה-EP? למה שלא תוריד - שזה מה שהרוב פה עושים אני מניח - ותראה איך זה?... אבל באמת תעשה מה שבא לך (LightbuIb sun: "תודה על האישור" חחח), לא אכריח אותך לשמוע משהו שאתה לא רוצה... אני בכל אופן די אהבתי.

LightbuIb sun

New member
היי

"בתור מעריץ של פורקיופיין טרי הייתי מצפה שתעשה מאמצים כדי להשיג חומרים שלהם"- "למה שלא תוריד?" -בתור מעריץ של פורקיופיין טרי, למה שאני כן יוריד ? "אתה עד כדי כך סולד מ-FOABP שאתה לא מוכן אפילו להסתכל לכיוון של ה-EP?" - לא, אני מוכן להסתכל לכיוון של ה-EP. פשוט לא אקפוץ דרך חישוקים ע"מ להשיג אותו. :)

handlessman

New member
עונה לך בשיטה שלך:

"בתור מעריץ של פורקיופיין טרי - למה שאני כן יוריד?"- "פשוט לא אקפוץ דרך חישוקים כדי להשיג אותו." -אם לא בא לך לעשות מאמצים, אבל בכל זאת אתה מתעניין, למה שלא תוריד? אתה יודע שמעטים הם אלה שקונים, כמובן מפאת אי הנוחות לרכוש. אם אתה מהאלה שמזמינים מחו"ל, תעשה מה שאני עושה לפעמים - מוריד אלבום שחשבתי לקנות (רק אם יש לי ספקות לגביו), שומע כמה שירים ממנו (לא את כולם, כדי שתהיה לי הפתעה בכל זאת), ואם אהבתי - אני קונה.

Benn Is Kane

New member
ה-EP טוב בהרבה מהאלבום.

חוץ מזה, כל חומר של PTREE הוא טוב. ולא צריך לקפוץ, בטח שלא דרך חישוקים. כיום אפשר להשיג מוזיקה ע"י לחיצת כפתור. אני מניח שאתה לא תזמין את האלבום מהאינטרנט, לכן הדרך היחידה שלך היא אכן, להשתמש בדבר השטני הזה, הנקרא "האינטרנט".

Benn Is Kane

New member
זה לא בדיוק מה שאני כתבתי אבל?

אני כתבתי את זה (לא בדיוק במילים האלה, ולא הזכרתי את סיגניפיי, אבל כן הזכרתי 'אלבומים ישנים יותר של הלהקה'). טוב, מסתבר שניקו שלנו מסוגל לסקרן אנשים בקלילות רבה [ראה תמונה של ניקו בשירותים].

LightbuIb sun

New member
חחח גם אתה סיקרנת אותי ,

פשוט לא מצאתי טעם להגיב ל-2 ההודעות שלכם "סיקרנתם אותי"

Footprint

New member
נכון...

לדעתי זה גם האלבום שרואים בו הכי הרבה השקעה בעבודת גיטרות... אולי בזכות רוברט פריפ? (בטוח בזכות רוברט D:).

Synthesia

New member
לא רוצה להשמע מפגרת

אבל מה הפירוש של nil recurimg? אני יודעת שהמילה השניה זה משהו כמו "חוזר על עצמו" אבל מה הכוונה מישהן יודע?

handlessman

New member
ההשערה שלי...

תרגום מילולי ל-nil: כלום, אפס. תרגום מילולי ל-recurring: להישנות / לחזור על עצמו. שילוב: כלום שחוזר - וזה מתקשר לתרגום ל-FOABP ("פחד מעולם ריקני"), יש פה דגש על מילים שקשורות למונחים של ריקנות ודברים חסרי תוכן ומשמעות. יכול להיות שהמשמעות של החזרה של ה"כלום", נובעת מכך שזהו ה-EP ל-FOABP (שהבנו כבר שהם דומים ומשתייכים אחד לשני), וכאילו התכנים שב-FOABP חוזרים על עצמם ב-EP, לפחות במחינת המסגרת הכללית והאווירה.

Tin Doll

New member
עכשיו אני שומעת אותו.

נורא נורא אהבתי אותו. אני צריכה לשמוע עוד כדי לקלוט

למעלה