יצא לכם לראות את הכתבה בYNET

Bitchez rule

New member
ודאי, כבר שבוע שעבר.

ותכלס, אם להיות כנה עם עצמי ואיתכם, אם לא הייתי מכירה אותם והייתה לי דיעה אובייקטיבית גם אני הייתי אומרת "עוד ראפרים שמתלהבים מציצים (גם לא גדולים, דרך אגב) באו להשוויץ טיפה" אבל אני סובייקטיבית מאוד ואני מאוד מעריכה את החבר'ה האלה מאז שאני מכירה אותם. אז אני לא יכולה לקטול את הקליפ. אלא רק לפרגן ולאחל להם בהצלחה בדרך, הם סבב'ס

SHIKO2000

New member
אני חושב שהתגובות היו

אחרות עם הוא היה שם תגירסה המצונזרת. זה הקפיץ בכמעט 50 אחוז את הכנסיות לאתר. וטוקבקסטים זה הכי מצחיק שיש.

סיפלול

New member
הדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(גם לא גדולים, דרך אגב) לא כולם משתווים עלייך... בעצם אפחת זונע!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך הכי בעולם!:)

CYT

New member
אני רק יכול להגיד

שכל הצבועים המלוקקים האלה יכולים לחזור למחילה שיצאו ממנה ברגע שהם רואים ציצים בעצמם מולם.. הם ישר נרגעים ושוכחים כמה שהנוער פגום וכמה בעיות יש, קשה להם להתמודד עם האמת הצלחה של אחרים - גורמת לקנאה של אנשים !

LiveSchool

New member
זה פשוט נראה, כמו ברוב הכתבות

בYNET וWALLA שמרבית האנשים ראו את הכותרת בעמוד הראשי (שהיתה משהו כמו "השבט ציצים ציצים ציצים") ונכנסו, ראו שנייה מהקליפ וישר ירדו להגיב. מאמין שרובם לא קראו את הכתבה ואל נתנו צ'אנס. אבל כולם נחשפו לשם" השבט", וזה טוב. ואולי פעם הבאה משהו יתפוס אותם. שמעתי שהולכים להוציא את דובדבן בקרוב, שזה ללא ספק כיוון אחר מנווה מדבר.

kombinaizer

New member
אני חושב שהתגובות נובעות

קודם כל מהכרות של הקהל עם דבר חדש וחושפני, כמו שהיה במורדים (למי שזוכר היו שם סצינות "סקס קל"), הקהל התלהב והמבקרים קטלו. לאחר זמן מה. מצד שני אולי זה באמת חושפני מדי ופרובוקטיבי מדי? טוב אחריי הכל זה הקליפ הלא מצונזר... גם יש שם הרבה צבועים, אחריי למה הם נכנסו לדף אם הם לא רצו לראות קצת ציצי?

למעלה