יצא לכם לשדך זוגות?

a wild rose

New member
יצא לכם לשדך זוגות?

אתם מאלו שמנסים לשדך בין חברים פנויים שלו לחברות פנויות שלה (וההפך)? שידכתם פעם שידוך מוצלח? ניסיתם לבצע ניסון שידוך שהתסיים באסון?
אם אתם מהשדכנים - איך אתם בודקים התאמה בין המשודכים הפוטנציאליים?

כמה תהיות מצד מי שלפעמים מנסים לשדך לה...

האמת שלא ממש

רצינו וכו' אבל לא הייתה היענות ועזבנו בצד...
אנחנו הכרנו דרך שידור של חברה משותפת והאמת שזה לא היה יוצא לפועל לולא הנדנודים שלה כי אני די הייתי בד"כ להפוך להיות נזירה מרוב דייטים הזויים וקשים

&nbsp
את בעניין שישדכו אותך?
אם לא, פשוט תגידי להם שאת לא מעוניינת בצורה ברורה.

Ginger L Honey

New member
יצא, אבל זה הסתיים רע מאוד

הכרתי בין חברתי הטובה ביותר לאחד מחבריו הטובים של האקס שלי.
היתה לי הרגשה שזה יעבוד בינהם.
שניהם גם היו נגד הרעיון שידכו אותם, ושניהם אמרו "לא"
ואז הם התחילו לצאת בסתר

זה התפתח לסיפור אהבה חזק מאוד. כזה שהכניס את שניהם למערבולת.
הם הגיעו למצב, ששניהם מאוד אוהבים ולא מצליחים להתנתק זה מזו, אבל מערכת היחסים הזו אמללה את שניהם. הם פשוט לא הצליחו להסתדר כשזה הגיע לשלב הרציני יותר, ונפרדו שבועות ספורים לאחר שעברו לגור יחד.
חברתי היה שבר כלי. הבחורה הכי יפה והכי חזקה שהכרתי היתה פשוט הרוסה,
ולקח לה המון זמן להתגבר עליו, בערך שלוש שנים שהיא לא הצליחה להשתחרר מדכאון שחדר ללבה. זה לא שהדכאון היה לגמריי באשמתו, אבל היה הטריגר שהוביל אל המצב הזה.
היום היא נשואה באושר לבחור שלצידו היא יכולה לפרוח, היא מאוהבת ומאושרת.
אך לא יכולתי שלא להרגיש אשמה, כאשר חברה שהיא כמו אחותי היתה בדכאון כ"כ עמוק בעקבות גבר שהכרתי לה...
מאז, אני נמנעת משידוכים.
&nbsp

kisslali

New member
גם אני לא רואה במה את אשמה

לי נשמע שרק היא והוא אחראים לסיטואציה

Ginger L Honey

New member
תודה לשניכם
ברור לי שאנני באמת אשמה

אבל לפעמים גם כשאני יודעת שדבר אינו באשמתי, קשה להשתחרר מתחושת האשמה.
במיוחד כאשר אדם אהוב סובל...
&nbsp
בכל מקרה, הסיפור הזה השאיר טעם כ"כ רע ולא רציתי לשדך איש מאז.
&nbsp
וחוץ מזה, אינני חושבת שנתקלתי מאז בשני רווקים שהרגשתי שיתאימו

רואה 6 6

New member
שידכתי את אחי עם אישתו

ולפני זה הכרתי לו עוד בנות,עם אחת מהן היה לו קשר זוגי לפני.
גם לאחותי הכרתי מישהו שהיה להם רומן לא ארוך.
לאורך החיים שידכתי בין הרבה אנשים ותמיד ידעתי שיהיה משהו,שלפחות צד אחד יידלק. לא יודעת עד הסוף על מה הסתמכתי אבל היתה צריכה ליהיות שם איזו סקסיות,לא במראה,באינטרקציה.
היתה רק פעם אחת שכל ניסיונות השידוך לאותו אדם (לא אגיד אם זה בחור או בחורה) לא רק שכשלו פעם אחר פעם,משודכים מסוימים נתקו איתי קשר. נראה שהאירוע היה טראומתי מדי.

רואה 6 6

New member
לגבי השידוכים שלך,השאלה אם דוחפים לך אותם בכוח

כלומר חופרים לך. זה לא נעים. החופרים רוצים לדעתי לעשות טובה לחבר שלהם או לשחק קצת. נראה לי סיכוי מאוד נמוך להתאמה.

רק כשהיה עניין להשתדך באופן כללי

יש לנו חבר טוב שתמיד אומר שהוא ישמח אם ישדכו לו, אז מדי פעם אנחנו מנסים. לא הלך אף פעם.
&nbsp
בקולג' השותפה שלי גם חיפשה מישהו והיינו צריכות בכל מקרה למצוא אחת לשניה דייט לאיזו מסיבה (מסורת של הקולג'), אז שידכתי לה מישהו שחשבתי שימצא חן בעיניה. היא באמת נדלקה עליו אבל זה לא היה הדדי אז בתור זוג זה לא הלך, אבל הם הפכו לחברים טובים ולמיטב ידיעתי עד היום.

a wild rose

New member
תודה לכולכן על התגובות

למען האמת, העליתי את זה כדיון כללי ולא כי ניסו לשדך לי לאחרונה, והאמת שדווקא לא כל כך ניסו לשדך לי לאחרונה, ובאופן כללי אני עם ראש פתוח ומוכנה לבדוק אופציות של שידוכים מצד חברים (זה גם לא שיש יותר מדי אופציות אחרות להכיר). לאחרונה אני שוקלת לפנות לחברים ומכרים קרובים ממקומות שונים ולשאול בצורה ישירה אם יש להם מישהו להכיר לי, אבל חוששת גם מאיך שזה יראה (מרגיש נואש משהו) וגם כי נתקלתי בתגובות בעבר כשסירבתי לניסיון שידוך זה או אחר, ובגלל שלא רציתי להיפגש עם בחורים שלא בטעם שלי המשדכים קיטלגו אותי כמישהי לא רצינית.
&nbsp
נשאלתי ואענה שלי יצא לשדך פעמיים, בשני המקרים היה מדובר בבחור שהייתי מיודדת איתו וקיבלתי את הרושם שהוא ימצא חן בעיני חברה שלי ושהיא תמצא חן בעיניו, בשני המקרים הם יצאו לכמה דייטים שלא המשיכו הלאה, ובמקרה אחד התברר לי באיחור שהבחור היה מעוניין דווקא בי, שדיי התבאס שהצעתי להכיר לו חברה ויצא איתה במטרה לנסות להתגבר עלי (הרגשתי דיי לא נעים, במיוחד כלפיה).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

זה נראה לי לגמרי הגיוני

כמו שאמרתי, יש לנו חבר כזה שביקש שנחשוב עליו בכיוון הזה, וזה לא הצטייר לנו כנואש בכלל. וגם זה שבינתיים לא יצא מזה כלום לא גרם לנו לחשוב שהוא לא רציני - פשוט שהוא מחפש משהו מסוים שהוא עדיין לא מצא.
אני חושבת שאם לא הייתי בזוגיות והייתי מחפשת פרטנר הייתי שמחה לפגוש אנשים שחברים שלי חושבים שיתאימו לי.

sweetdreams

New member
לי לא יצא, אני מודה שאני לא ממש אוהבת את זה

גם לא אוהבת כשמנסים לשדך לי.

אין לי בעיה לעשות את הקישור בין שני אנשים שמעוניינים בזה. אבל לפרסם אדם ברבים בקרב חברותיי (או להפך), או להחליט שרירותית מי בעיניי מתאימה לו, גם אם הוא מבקש - זה לא

haych

New member
ניסיתי, לא הלך...

ניסיתי לשדך בין ידיד לחברה מהעבודה שעבדתי בה אחרי צבא. היא הייתה קטנה ממנו באיזה 5 שנים והייתה חיילת משוחררת, ומהר מאוד הוא רצה לשכב איתה וזה הבהיל אותה והם חתכו.

ניסיתי גם לשדך בין ידיד ששירת איתי לבין חברה ללימודים. פה זה כבר הצליח למשך כמה חודשים, אבל גם זה נגמר בסופו של דבר.

בגדול אני בעד שידוכים, כי הצד המשדך מכיר את שני הצדדים ויודע פחות או יותר מה יכול להתאים לחברים שלו. יש פה יותר סיכוי מנבירה באתרי הכרויות, אז זה כמו חתול בשק...

אני תמיד רוצה לשדך

אבל אני שונאת מסיונרים של זוגיות, ולכן מוכנה לשדך רק מי שמבקש/ת. יש לי כמה ידידים וכמה ידידות שרוצים, אבל הם לא מתאימים אחד לשנייה בעיניי... יש לי כמה זוגות נפלאים בראש אבל בד"כ צד אחד מהם לא ביקש להכיר ולכן אני נמנעת. זה חבל, הם מפספסים אהבת אמת! אולי ;)

למעלה