יצא לכן/לכם ללבוש פלאג לפרק זמן ארוך?

Aיש

New member
יצא לכן/לכם ללבוש פלאג לפרק זמן ארוך?

אישתי שתהיה בריאה, החליטה לשגע אותי, בסופ"ש האחרון יאצנו לטייל קצת עם זוג חברים. ממש רגע לפני שפגשנו אותם היא חשפה את הישבן כדי לראות לי את הפלאג...
לא זוכר הרבה מהטיול, מהערב לאומת זאת...
מחוויותיה היא אומרת שזה נחמד בסכ"ה, היא לבש פלאג די קטן (לא מאוד קטן אגב) הישיבה הארוכה ברכב הייתה קצת מאתגרת, במיוחד בכבישים הפחות חלקים (טיילנו באזור כפרי) אבל בסכ"ה בסדר. אם תעשה את זה עוד פעם היא תשתמש בחומר סיכה על בסיס סיליקון... החומר על בסיס מים התייבש מהר מידי.

למשהו/י יש חוויות דומות? עצות לפעם הבאה?

וואו! מדליק!

לא עשיתי את זה.
אולי הייתי משתמשת בבאט פלאג עם רטט שאפשר להפעיל בשלט רחוק..
יכול להיות משעשע לשבת במסעדה עם חברים ולהרגיש את הדבר הזה רוטט ומענג

Aיש

New member
זה הפתיע אותי מאוד

לשנינו יש חיבה מסוימת לסקס במקומות פומביים, אבל מאז שביתנו נולדה התחביב נשכח מאט.
&nbsp
לגבי רטט, היא לא נהנת מרטט בישבנה ניסינו, וגם יש לה בעיה רצינית להסתיר ולהשיאר בשקט אז פרפר או ביצה עם שלט לא רלוונטית. אגב גם את השפעת הפלאג היה אפשר לראות אם היית ממש מביט היטב. ההליכה הושפע ממש מעט, אבל בעליה והירידה במדרגות זה גרם לה לנוע ממש שונה. ולהתישב ולקום בכלל (במיוחד בלהתישב כמובן). כל זה כמובן בגלל שאני מכיר אותה כל-כך טוב, ובגלל שידעתי. אני משאר שלכל אדם אחר זה נראה רגיל לחלוטין.
&nbsp
כשזוג החברים היה מרוכז במשהו אחר להפליק לה חזק היה כיף, לשמוע את הנשימה החדה ולראות את המבט שלה, אוף, היה קשה לא לקרוע ממנה את הבגדים באותו הרגע.
&nbsp

אין סיבה שלא אנסה

אבל זה מסוג הדברים שאני צריכה לקבל כמשימה מבן הזוג.. אני לא אענה את עצמי מיוזמתי

Aיש

New member
היא דווקא אמרה שזו הייתי חוויה נעימה

היא לא ראתה בזה עינוי, קצת הציק לקראת הסוף כי חומר הסיכה התייבש, לפני כן זה היה דווקא מהנה היא אומרת. מגרה בטרוף.
&nbsp
היא מאוד אוהבת את התחושה המלאה.

Sharoman

New member
יצא לי להיות עם פלאג במשך כמה שעות טובות

גם אני יכול להעיד שעניין ההתייבשות המהירה של חומר הסיכה שהיה גם הוא מבוסס על מים, היה קצת מעיק.
אבל לא הייתי ממליץ להשתמש בחומר מבוסס על סיליקון משום שהוא עשוי להרוס את הפלאג ולגרום לו להתקלף.
הייתי מנסה למצוא פיתרון אחר, אולי קצת יותר יצירתי...

Aיש

New member
פלאג מתכת לא אמור להתקלף, אבל משיתות באינטרנט נתקלנו בהמלצה

של משהי שלובשת לפרקי זמן אורכים להשתמש בשמן קוקוס. נשמע מעניין

dare devil ית

New member
נוזל סיכה מסיליקון ופלאג איכותי לא הולכים ביחד

כי הפלג מסיךיקון והנוזל ממיס אותו
אפשר פלאג פחות איכותי ולזרוק אותו אחרי השימושת או לשים עליו קונדום, אבל גם צורב אחרי כמה זמן.
פלאג מזכוכית לא נשיתי אפ פעם אבל ניראה לי שזה הפתרון (זכוכית + סיכה מסיליקון)

Aיש

New member
הפלאג הוא ממתכת

היא מאוד אוהבת את הפלאג Njoy Pure Plug הבינוני, לאקטים ארוכים הוא גם מומלץ יותר (כמה שסיליקון רפואי אמור לא לגרות פלדת אל חלד רפואית נחשבת ליותר טובה). במקרה הזה גם אין בעיה עם חומר סיכה סיליקון.

פלאג זכוכית קצת מפחיד אותה לשימוש כזה חופשי, הוא אומנם אמור להיות עמיד לחלוטין אבל זאת לא הדרך שהיא רוצה לבדוק את זה.

A לוןA

New member
כמה טיפים לשהיה ארוכה עם פלאג

אני מדגיש- הכתוב מטה מבוסס על חומר קריאה וניסיון אישי- אין הרבה מחקרים על הנושא, מטבע הדברים. זה לא מחקר רפואי ומי שמשתמש בעניין עושה זאת על אחריותו, כמובן)
&nbsp
גודל- רצוי לבחור בפלאג נוח- לא גדול מדי ולא ארוך מדי. מבחן הסיבולת כאן הוא הזמן, לא היכולת
&nbsp
חומר- רצוי להשתמש בפלאג עשוי גומי, סיליקון או פלסטיק רך. פלאגים ממתכת, זכוכית או פלסטיק קשיח מומלצים פחות, מאחר ובשימוש ממושך הם יכולת לפגוע ביכולת הכיווץ של פי הטבעת
&nbsp
סיכוך- חשוב לשמור על המקום מסוכך היטב, מאחר ובמקום אין סיכוך טיבעי, לכן מומלץ מדי פעם להוציא את הפלאג ולסכך אותו ואת המקום. שליפת פלאג יבש עלולה לגרום לקריעת כלי דם ולדימום. חשוב לדאוג שחומר הסיכוך וחומר הפלאג לא "יתנגשו" זה בזה.
&nbsp
משך הזמן- המחמירים ימליצו על לא יותר מ-3 שעות. המקלים יגיעו גם עד 12. אם הפלאג קטן ועשוי מחומר גמיש, הייתי ממליץ על לא יותר מ 8 שעות.
&nbsp
סיכונים- מעבר לסיכונים שפורטו מעלה, בסיס הפלאג יכול לגרום לכאבים ונפיחות בפי הטבעת (חומר קשה יחסית הנלחץ לרקמה רכה יחסית). לכן רצוי מדי שעתיים+- להוציא את הפלאג ולתת לאיזור לנוח ולחדש את זרימת הדם הטיבעית במשך כ-10-15 דקות.
&nbsp
חשוב לזכור שבמרחק סנטימטרים ספורים מפי הטבעת כבר אין קולטני כאב, לכן אם מרגישים אי נוחות, נפיחות, עצבנות ובוודאי- דימום, יש להפסיק את השימוש ולגשת לקבל טיפול רפואי אם התופעות מחמירות.

Aיש

New member
תודה על הטיפים!

כן גם אנחנו על חומר קריאה מהאינטרנט ולא היה הרבה.
&nbsp
ברור שכל חוסר נוחות (מעבר לנרומלי של משהו תקוע בתחת) או בטח כאב אנחנו נפסיק ובמקרה הצורך נבדוק! בריאות ישבנה של אישתי הוא ערך עליון מבחינתי (-:.
&nbsp
לגבי הנושא של פלאגים קשיחים תוכל לפרט או להביא איזה קישור להסבר. אישתי מאוד אוהבת את הפלאג מתכת של njoy. היא מאוד אוהבת את הצורה ואת זה שהוא כבד וגם שמבנה הידית לא לוחץ על שום דבר שם (יתרון גדול באמת פלאג מומלץ מאוד). מה גם שפלאג מתכת מאפשר גמישות בחומרי סיכה שלא מתייבשים מהר. אבל אם יש איזה שהוא גורם סיכון בזה אנחנו צריכים להיות מודעים.
&nbsp
לגבי מגבלת הזמן ל-8 שעות, אין סיכוי שנחרוג. לא היא ובטח לא אני נחזיק כל-כך הרבה זמן מעמד. 4-5 שעות טיול שהיינו בסופ"ש שעבר היו מתיחה רצינית של יכולת דחיית הסיפוקים של כל אחד מאיתנו.

למה חומרים קשים עלולים לפגוע ביכולת הכיוץ וחומרים רכים לא?

ומה הכוונה כשאתה כותב "לפגוע ביכולת הכיווץ"? מה התופעות?
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
חומרים רכים נותנים לשריר יותר מרווח להתכווץ עליהם

לא הרבה יותר- אבל מספיק.
מניסיון של נשלטת שלי- כמה שעות מזה וכמה שעות מזה (לא באותו יום כמובן)- הקשה היה יותר מורגש ימים אחכ מהרך. כמובן שגם עם הרכים-יחסית אין להגזים.

בעיקרון התופעות שהאינטרנט מזהיר מפניהן יכולות להגיע, במקרי קיצון, עד חוסר יכולת לשלוט בשריר. אני עוד לא נתקלתי בכזו תופעה קיצונית, אבל באחיותיה הקטנות-מאוד- דוקא כן.

Aיש

New member
את יכול לתאר את המקרים שנתקלת בהם

ובאיזה סיטואציות זה קרה?
&nbsp
אנחנו לא נתקלנו בשום תופעה רצינית, אני טיפה הרגשתי רגישות אחרי סשן pegging שאישתי קצת התלהבה במהלכו (אחד הראשונים כשעוד לא ממש ידענו את הגבולות).
&nbsp
אישתי לא הרגישה כלום כבר שעה שעתיים אחרי שהוצנו את הפלאג. יש לציין שהוא לא פלאג גדול כלל. קצת לא היה נעים החלק של הוצאת הפלאג בגלל התיבשות חומר הסיכה, אבל שימוש יצרתי במזרק וצינורית גמישה פתר את הבעיה.
&nbsp

A לוןA

New member
מניסיון של 2 פלאגים בגדלים פחות אות יותר זהים

מסיליקון ומפלסטיק קשיח, שנשארו משהו כמו 4 שעות כל אחד (עם הפסקה באמצע של משהו כמו 10 דקות לצורך מנוחה וסיכוך)- הקשה יותר גרם ליותר רגישות בפי הטבעת בימים שאחר כך.
&nbsp
בקשר לחחלק השני שכתבת- כמו שכתבתי למעלה- חשוב לשמור על האיזור מסוכך- קריעת נימי דם באיזור עקב חוסר סיכוך היא סכנה מוחשית

למעלה