יצא ל-למעני קליפ?! או שמה שהם הולכים לשדר במבוקשים זה מה שצילמו באותו יום בתוכנית של בקי גריפין?
M Mosh28 New member 1/11/05 #1 יצא ל-למעני קליפ?! או שמה שהם הולכים לשדר במבוקשים זה מה שצילמו באותו יום בתוכנית של בקי גריפין?
H hodayoyo New member 1/11/05 #2 זה מההופעה במצעד..../images/Emo60.gif הדבר המטופש הזה עם בקי גריפין, כן
H hodayoyo New member 1/11/05 #4 אתה לא זוכר מה איתי אמר במפגש? שאם כבר קליפ הם רוצים שהוא יהיה 100% וזה המון השקעה והם מעדיפים להשקיע באלבום חדש או שירים נוספים או משהו כזה ולא "לבזבז" על קליפ
אתה לא זוכר מה איתי אמר במפגש? שאם כבר קליפ הם רוצים שהוא יהיה 100% וזה המון השקעה והם מעדיפים להשקיע באלבום חדש או שירים נוספים או משהו כזה ולא "לבזבז" על קליפ
M Mosh28 New member 1/11/05 #5 חס וחלילה שאני אשכח../images/Emo13.gif אבל אנאערף הייתי קצת מנותק מהעולם בשבוע האחרון בגלל כמה סיבות אישיות אולי פספסתי משו
חס וחלילה שאני אשכח../images/Emo13.gif אבל אנאערף הייתי קצת מנותק מהעולם בשבוע האחרון בגלל כמה סיבות אישיות אולי פספסתי משו
T talba3 New member 1/11/05 #7 לא צריך תקציב יש לי רעיון... אני ירוץ עם חולצת הביצפר שלי שם כל הקליפ והם רק ישירו לא צריך להתאמץ יות מידיי (אני ירוץ באיזה אחו עם פרות בצפון)
לא צריך תקציב יש לי רעיון... אני ירוץ עם חולצת הביצפר שלי שם כל הקליפ והם רק ישירו לא צריך להתאמץ יות מידיי (אני ירוץ באיזה אחו עם פרות בצפון)
E eladi88 New member 1/11/05 #11 אני יודע שזה מושב אבל שאומרים כפר אז הוא יוצא ככה יותר טמבל.... חחחחחחחחח הכל מאהבה אחי...
E eladi88 New member 1/11/05 #16 יוווווו תעשי מה שבא לך!! את עוד תצטערי על זה.... פם פם פםםםםםםםם פדם