יצא מארז מחזות זמר בDVD

Cabaret

New member
יצא מארז מחזות זמר בDVD

קראתי את הכתבה בווינט ומאוד התאכזבתי. למאגר של עשרה מיוזיקלס מוסרטים נבחרים נבחרו טעויות וסרטים מוזיקליים כושלים! המארז מכיל את: "סיפור הפרברים", “צ'יטי צ'יטי בנג בנג", “הלו דולי", “כנר על הגג", “גריז", “שיער", “קסאנדו", “שורת המקהלה", “פנטום האופרה" וצילום המופע "cats". מאוד התאכזבתי לראות ש"שיקגו" לא נכנס, וכל הסרטים המוזיקליים הקלאסים של שנות ה-50-60 לא נכנסו ("שיר אשיר בגשם", "יום אחד בניו יורק", "ברנשים וחתיכות"). איפה קברט?? למה "קסאנדו" ו"שורת המקהלה" נמצאים כאן? מזל שהם לא הוסיפו את "דבר מצחיק קרה בדרך לפורום" או את "צ'ריטי המתוקה" המביכים. איפה "נשקיני קייט" או "ינטל"? בחירות מאוד לא מובנות לי... הייתי עושה לקט של "סיפור הפרברים", "כנר על הגג", "גריז", "שיער", "שיקגו", "ברנשים וחתיכות", "שיר אשיר בגשם", "ינטל", "צלילי המוסיקה" ו"קברט". (למרות שלא הייתי קונה אותו כי יש לי את רוב הסרטים בבית...
) איזה לקט אתם הייתם עושים? הנה קישור לכתבה מווינט:

tommy walker

New member
על טעם ועל ריח

זה כל הקטע כשעושים לקטים של משהו. אי אפשר להכניס את כל מה ששיך לאותו נושא ולכן צריך לבחור כמה. אז מי מחליט ומי קובע מה "טוב" ומה "לא טוב"? כל אחד מחליט לפי דעתו. במקרה הזה לא הטילו את עבודת ליקוט מחזות הזמר על כל אחד, אלא על אדם אחד או כמה אנשים שעובדים באותה חברת הפצה. אף אחד לא מכריח אותך לקנות משהו שאת לא אוהבת. אבל אני בטוח שיש הרבה שכן אוהבים את הדברים שאמרת שהם כושלים ושיש אנשים ששונאים את מחזות הזמר שאמרת שכן צריכים להיכנס למארז. אז אין צורך להתעצבן כל כך... מי שאוהב את התוכן של המארז שיקנה אותו, מי שלא- שלא יקנה. זה נכון לגבי כל מצרך אמנות בעולם. :)

barmiz

New member
פשוט מאוד

כל מה שיש במארז זה כל הסרטים שיש לגלובוס יונייטד זכות הפצה עליהם. הסרטים שלא נכנסו כנראה שייכים לחברות הפצה אחרות...

למעלה