יצא משתלם....

A S Y L U M

New member
יצא משתלם....

כל העסק הזה של המסיבת הפתעה לאופיר....
גם עזרו לי לנקות את הבית לפני, גם עזרו לי לשטוף ולנקות אחרי, הנזקים הסתכמו סה"כ בכיסא פלסטיק שבור וכמה כתמים על הספה ועל ריפוד של כיסא אחר, יכמה כתמים על הקירות, שבכל מקרה אני צריך לצבוע. וגם נשארה אצלי עוד מלא שתייה (אלכוהול+קלה), עוגה, אבטיח ומלון!
אז יאללה, אם יש עוד מישהו שרוצה לעשות מסיבת גיוס אצלי.... ובאמת תודה, הרבה תודה לשירן ולירז ומור ואשרה, עזרתם לי המון עם הניקיון והכל. ותנו כבוד לאימא של אופיר.

GimiKi

New member
../images/Emo9.gifאיזה חמודה האמא הזאת,

היא מצלצלת ומספרת לי על המסיבה והיא כזאת מורתית ומקסימה... אין, יפה לה! וחוץ מזה היה לי ממש כיף להיות היחידה שתזכור את כולכם הפוכים...

RevitallicA

New member
היי...אני מבקשת!!

גמאני זוכרת הכל! לא שתיתי בכלל... היה מצחיק! אורגית נשיקות מטורפת!! היה ע-נ-ק!!!!!!!! שווה ביותר! גו אייבי

ShiN ShiN

New member
חחחחח! ../images/Emo13.gif

אין בעד מה אייבי! תמיד פה!
היה בהחלט מצחיק! וכבוד לאמא של אופיר! וגם לאבא שלו
(הייתי חייבת
) אייבי, בהצלחה עם סבתא ועם הסלון!

s a d e

New member
היה ענק....!

מסיבת אלכוהול מטורפת! רק היה צריך שמישהו יכבה את האור וזאת הייתה מסיבת סקס אחת גדולה! ואבירם!! אתה פשוט רשע! כמה נתת לי לשתוות! ואפרופו כיסא שבור, עדיין כואב לי התחת!

Kehribari

New member
כל מה שאני חושבת זה...

אמרו כיסא שבור בטח לנמרוד יש קשר לזה איךשהוא...
נמרוד!!!!!!
ענבר:"בוא ב3 נעבור דרך הזכוכית...1...2...3...טאאאאאאאאח. מה?! למה זה היה סגור!??....חחחחחחחחח" נמרוד השיכור בתגובה:"בואי אני אראה לך איך אני עושה פנטומימה"...נמרוד מתחיל...לא, מביא לי את השתייה מהיד שלו קודם ואז עושה קצת חנוך רוזן/לוין/שלום חנוך(
)...ומתפוצצים מצחוק שעות
..פירץ' בא
...מפסיקים
.

RevitallicA

New member
את צוחקת לי על השלום חנוך, הא../images/Emo35.gif

היה מצחיק הקטע עם ה"זכוכית"... ונמרוד יכול להיות פנטומימאי דגול, אני חייבת לציין

A S Y L U M

New member
סבתא הגיעה כבר באיזה 9 בבוקר...

ניקתה הכל, הוציאה חלונות, ניקתה מסילות (זאתי שכל הקונפטי נתקע בה), ניקתה את כל המקרר, עשתה כלים, ספונג'ה, הכלבה ברחה בגללה, והוזהרתי לא לעשות עוד מסיבות
סבתא לפנים!

למעלה