יצא סינגל חדש לדנה!!!!

A t z a

New member
יצא סינגל חדש לדנה!!!!../images/Emo80.gif

הסינגל נקרא "ככה זה" והוא כבר מושמע בתחנות הרדיו!!! שימו לב בשבוע הבא בתוכנית "סינגלס" ב8 בערב בגלגלצ(ימים ראשון עד רביעי). תמיד משמיעים סינגלים חדשים וחורשים עליהם
שיהיה בהצלחה

BurningUp10

New member
אני לא מבין..

בהתחלה היה את מותר ואז ממש מהר אחרי יצא את חרותי שאפשר להבין כי מותר לא היה כזה הצלחה או שלא היה לו מספיק זמן לבדוק את זה כי אחרי שניה יצא חרותי ועכשיו השיר הזה? בקצב הזה שיצא הדיסק כבר יגמרו כל הסינגלים ממנו.

אני לא מבינה למה זה מפריע לך?../images/Emo205.gif

במילא האלבום יוצא עוד חודש.

FUCKER777

New member
אתה צודק לאללההההה

האלבום עוד לא יצא בכלל וכבר 3 סינגלים יצאו? זה נשמע הגיוני? כנראה שהשירים לא ממש מתרוממים והם בלחץ ללקראת המועד של יציאת האלבום. באלבום הקודם למרות הביקורות הרעות -הביא סינגלים שהצליחו ברדיו "תוך כדי תנועה ","5 בבוקר" ,"בא והולך". והאלבום הזה ........אין לו ממש להיטי רדיו... אני לא שמעתי את מותר ואת חירותי אפילו פעם אחת . ורוב החברים שלי בכלל לא יודעים שהיא חזרה ושיש לה שירים חדשים. המעריצים יודעים אבל עדיין... אני לא שמעתי את הסינגל השלישי . אני מקווה שהוא יתפוס כדי שלאלבום יהיו מכירות טובות!! למרות שלא משנה מה אני עדיין יקנה אותו. אני רק מקווה שאני לא יתאכזב. כי נראה לי שזה סיגנון שונה לגמרי מהקודמים

A t z a

New member
סגנון שונה זה לא רע...../images/Emo80.gif

להפך,צריך גם לגוון מדי פעם... בדרך כלל יוצאים כמה סינגלים לפני צאת האלבום ולא אחריו. ודווקא השמיעו את מותר הרבה יחסית לשיר שלא שייך לשירי מימון
את חירותי גם אני לא שמעתי ברדיו...

nemetz

New member
חרותי יצא חודשיים אחרי מותר

זה לא בדיוק "ממש מהר".

יאא ככה זה יצא כסינגל^^../images/Emo205.gif../images/Emo47.gif!

זה שיר ממש ממש יפה! שמעתי אותו פעמיים בהופעות, אני ממש שמחה שהוא יצא כסינגל^^^^^

Sideitself

New member
אגב - נכון ההגרלה שהייתה לכרטיסים

להופעה במרתף 10? הודיעו לי שזכיתי!!!
יוהו!!

nemetz

New member
גם אם את כן שומעת רדיו

לא תשמעי אותם. |אנחה גדולה ומבוסאת|

A t z a

New member
בשביל זה תשמעו סינגלס../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

אני אומרת לכם...שם תמיד שמים את הסינגלים החדשים,אפילו אם זה סינגלים טובים ואיכותיים באמת

מילי17

New member
תודה../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

עדיין לא שמעתי אותו. מקווה שיכנס למצעד בשבוע הבא. ובאותה הזדמנות- חבר'ה לחרוש הצבעות!
תודה.

cold as ice

New member
הטוב ביותר שלה לבינתיים מתוך החדש..

מותר וחירותי גרמו לי ממש לפחד על האלבום הזה... אבל ככה זה ממש ממש גורם לציפייה!

למעלה