יצא ספר חדש של The Red Queen's War

avivs

New member
יצא ספר חדש של The Red Queen's War

הספר השני בסדרה, The Liar's Key.
הראשון היה פושר, אבל אולי השני יראה שיפור. הבעיה הייתה בעיקר בדמות הראשית, ממה שאני זוכר.

יש עוד ספרים חדשים ומעניינים שאתם יודעים עליהם?

minimalman

New member
הזמנתי כבר לפני חודש ;-)

ממה שהבנתי הספר הכי ארוך שהוא הוציא עד עכשיו וכן , גם אני מקווה לשיפור מהראשון שאכן , לא היה יותר מנחמד. בינתיים הביקורות טובות למרות שרובם מאנשים שמאד אהבו גם את הראשון אז לך תדע.. אגב לורנס, הוא כבר סיים לכתוב את השלישי בסדרה וחתם על חוזה לעוד טרילוגיה (לא בעולם ה - broken empire) כשהפעם מדובר כנראה בגיבורה נשית. לשאלתך, ככה ממה שאני זוכר כרגע: Those Above - ספר ראשון בטרילוגיה חדשה של דניאל פולנסקי , כשבניגוד ל - low town האורבנית מדובר במשהו בסיגנון יותר אפי. The Vagarant - Peter Newman - סופר חדש , אמור להיות באיזור ה grim dark , ביקורות סה״כ בסדר, אפשר לבדוק. Long way to a small angry planet - יצא שנה שעברה רק לקינדל, יצא בקרוב כהארד קופי - מד״ב פחות טכנולוגי ויותר מבוסס דמויות , קראתי כמה ביקורות טובות מאד עליו , מתכוון לבדוק.

avivs

New member
אני תמיד נזהר עם הביקורות לגביו.

יש לו מעריצים מאוד גדולים.
&nbsp
את הספר השלישי של הטרילוגיה הקודמת לא אהבתי. הוא היה נפילה לעומת השני המדהים. אבל הביקורות החמיאו לו כאילו מדובר ביצירת מופת.
&nbsp
יהיה מעניין לראות אותו כותב דמות נשית. הבחור יודע לכתוב, בזה אין ספק.
&nbsp
&nbsp
Long way to a small angry planet נשמע ממש מגניב ממה שקראתי עכשיו באמאזון. מסוג הספרים שמתאימים לי. הורדתי דוגמית שלו.

minimalman

New member
טוב , על ה- Emperor כבר דיברנו פה

אבל תמיד אפשר עוד :). אני חושב שמילת המפתח במה שכתבת היא ״לעומת ״. לורנס עצמו כתב באחד ה reviews שלו (אני חושב שזה היה על wise man fear ) שאנשים נוטים להשוות ספרים מול ספרים אחרים של אותו סופר , בעיקר בסדרות , במקום מול ״העולם״ ואין ספק שיש בזה משהו. במבט לאחור , אני חושב שזה גם הקייס פה , ה emperor לא היה כזה מאכזב כמו שהקודם לו היה מדהים. בטרילוגיה הנוכחית אני חושב שהוא הלך במכוון על כיוון יותר מיינסטרימי, גם כדי להגיע ליותר קהל ובאופן כללי , לשבור לכיוון אחר ממה שהוא עשה לפני. ממה שקראתי, יש הרבה אנשים שבשבילם ג׳ורג היה קשה מדי לעיכול ודווקא בטרילוגיה הזאת הם נהנים יותר.

למעלה