יצא פריוויו של דקה!!@$^@$^#@^$@^$$^

Serf SaN

New member
יצא פריוויו של דקה!!@$^@$^#@^$@^$$^

אההההההההההההה!! O___O השיר רקע ממש נחמד, הדיג'יגדילה ממש ממש ממש מגניבה OO הרבה יותר ממה שחשבתי.. גאומון סופר מגניב ^^ חשבתי שאני אוהב את ראראמון, אבל זה ממש ממש מפחיד ולא חמוד במיוחד @@ יושינו כזאת ווואעעעעעעעעעעעעעע קאוואי ^^ ומאסרו, מנהיג כנופיה?!?! ם_O יופי, כל כך מתאים לו לגנוב ארנקים מזקנות XD ואגומון...בא לי להקיא, פשוט זוועתי, מה עשו ליצור החמוד הזה. הוא פשוט נראה כל כך מכוער, זה נראה כאילו הם מנסים לשלב אנימציה עם תלת מימד..והעיניים נראות כמו מדבקות שנמצאות על העיניים האמיתיות שלו XDDD והאנימציה באופן כללי, עם כל הרקעים מאחורה, דיי זוועתית לדעתי @@ זה לא דיג'ימון >< הייתי מביא לינק לטורנט, אבל אני לא יודע אם אפשר פה D:

Serf SaN

New member
אופסי XD כן.

אה, והקליקו לדיג'ימון הימיצו לעוד פרטים.

טוב, ראיתי.../images/Emo58.gif

אני מסכים איתך ברוב הדברים. השיר נחמד והדיג'יגדילה באמת מגניבה. מה שמוזר זה שלגריימון החדש קוראים ג'יאוגריימון, אבל אגומון נשאר אגומון, למרות ששינו אותו. גאומון באמת נראה מגניב, והגוגל בוי החדש שלנו הוא מנהיג כנופייה. מוזר ^^;; אבל אגומון דווקא נראה בסדר. וראראמון פוקימונית להפחיד...

Serf SaN

New member
יצא גם פריוויו של 30 שניות.../images/Emo58.gif

אבל הקטע היחיד בו שמחדש לנו משהו זה קטע של פחות משתי שניות עם יושינו וטומה.. ראו תמונה >>> ^^;

Serf SaN

New member
כמו שאמרתי מקודם, כנס לאתר,

יש שם הרבה דברים מעניינים ;)

star_female

New member
השיר חמוד ^^

הדמויות נראות טוב... הושי סואיצ'ירו נשמע קשוח XD זה יהיה מעניין. ^^

למעלה