יצא פרק 121

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

יופי. עכשיו כשרואים גם את המשמעות של השיר פתיחה, אפשר לראות שגם השיר עצמו מתאים לאוריהימה 3> וואו, זה נותן לפתיחה כזה מימד רומנטי @@ "זה בסדר שאת לא רוצה לדבר על אתמול [אוריהימה והאראנקארים] אני עדיין אחכה לך מחר [איצ'יגו בפוזה נחושה מרים את ראשו ומביט אל האופק]" ;; אמרתי כבר שאני חולה על הבימוי בפתיחה הזאת בכלל? יאי, וריאציה של Battle Ignotion האראנקארים קוראים לפלאש סטפס שלהם סוניק אקואינג מובמנט. אור מול קול. חביב. רנג'י, הבאנקאי שלך ליים. לא אפסיק להגיד את זה. טוב, זה היה ברור שאחרי הלימיט ברייק הם יקרעו אותם תוך פחות מחמש דקות. הו איצ'י, אמא מחכה כבר שבועייייים 3> איזה חמוד אתה רנג'י, דואג לחבר שלך 3> אחותו של קייגו~~~~~~~~~~~~~ ואהבתה לקרחים XD @_@;;; איזה זוג אחים הזוי. *מצביעה* דם!!! איצ'יגו ירק דם!!!!! *מפזזת* כמה צוות רוקאי אבל מצידו לעוף ככה o_o;;; וואו, גרימג'אוו. אתה גורם לאיצ'יגו לגנוח כל כך 3> גרימג'אוו: האלו, רייפ טייפ LOL טוב רק שהוא לא משתמש בגומו גומו נו מאשין גאן @_@; לופי היה גאה *צווחה* הוא נזכר בזה שאוריהימה נפגעה!!!
וכמובן הקאונטר עם רוקיה. מה צ'אדו אז? סתם אחד? בואנה. מריחה משהו @_@;;; די לחבוט באיצ'י. או! A HEY MAKER!!! *מגישה לגרימי את תואר הלוחם הטוב בסדרה* *צווחת* תזהירו אותי לפני פלאשים עצבניים על העיניים שלו!!!! וסוף סוף יושב העניין של "האם הגטסוגה טנשו השחורה בבאנקאי היא מתקפה חדשה העונה לשם קורוי גטסוגה או לא". ולא. הגיעו ימות המשיח! היצ'י! מה זה האיחור הלא אופנתי הזה?! ... ....... #^#$&^@#$^$&# טאטסקי!! @_@ מה את עושה שמה?!?!?! טוסן הפארטי פופר >; ומה נסגר עם המשקפי סקוטי ממסע בין כוכבים האלה? אחרי כל זה... וכל מה שנשאר לאיצ'יגו זה דלקת בעין? >; די. אנגסט לא קשור ._.; את זה הבנו כשהפסדת להיצ'י נגד ביאקויה, איצ'י. מה הטעם להעלות את זה עכשיו? אל תבכי אוריהימה, הוא באנגסט גם עליך ;; @___________@ וואיזארדים פרק הבא @_______________@

Goggle Girl

New member
אני מתנצלת

זה היה ההיי והפרץ סלאטיות שהיכו בי XD
ובוא לא נזכיר בכלל את השעה המוקדמת P:

JeeChan

New member
ואו O______O

דבר ראשון, טוב שלא ספיילרו כמעט כל דבר שנותר לספיילר במנגה XD הפתיחה מגניבה :] לפרק היו קרבות מעולים O: ואנימציה מעולה. בהחלט היה כיף לראות את הפרק ^^ אני רק תוהה מתי הם יכניסו פילרים, בהתחשב שעוד 15-20 פרקי אנימה, הם יגיעו לפרק בין האחרונים במנגה.

fay valentine

New member
צר לי... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

בזמן האחרון, ככל שאני רואה יותר מבליץ', אני מרגישה שהסדרה יורדת באיכות שלה. הפרק הזה פשוט הדגיש לי את ההרגשה הזו. אני אתחיל בשיר פתיחה, שאם כמה שהוא יפה ונחמד והאנימציה די נחמדה, הוא לא מרגיש בליץ' מספיק. אם מסתכלים אחורה על ההתחלה של בליץ' שבאמת הייתה נהדרת, היו שירים מגניבים וקליפים טובים, כמו למשל אסטריסק ואוברוורלד, ואיצ'ירין נו האנה. אפילו טונייט-טונייט-טונייט היה נהדר. אבל פתאום נותנים כאלה שירים דכאוניים וקליפים דכאוניים, שחצי מהם בשחור-לבן. נורא מלוכלכים ודי מספיילרים. פתאום הכל מלוכלך ואנגסטי ולא מלא ועשיר וחי כמו בשירי פתיחה שציינתי. כנ"ל לגבי השיר סיום. בנוסף, האנימציה בזמן האחרון מטרידה אותי. כולם יוצאים עקומים-משהו עם יותר מדי איי-ליינר, וזה גם לא עקבי למשך כל התמונות שלהם במשך הפרק. כלומר, פתאום לאיצ'יגו ולגרימג'ו יש סנטרים כמו בציורים הישנים של קלאמפ, חצי מטר קדימה, ובסוף הפרק כשאיצ'יגו מסתכל על רוקיה, יש לו פסים שחורים מסביב לעיניים כאילו הוא איזה גאארה מנארוטו. זה פשוט נראה מוזר. וגם העיניים של כולם בזמן האחרון צמודות מדי. הם קרובות מדי אחת לשניה ורחבות מדי לצדדים. זה כאילו שהביאו לקאסט של הסדרה המון דודות שיעשו לכולם שם "נושי-נושי" בלחיים ובפרצוף. המריחות הנוראיות של העלילה בפרקים זה כל כך לא משעשע. כמה!! כמה כבר אפשר לבהות באיקאקו ולגנוח?? אני יודעת שגם אני אם הייתי רואה את איקאקו עומד בדלת שלי ככה, גם אני הייתי בוהה בו הרבה זמן עד שהייתי קופצת עליו ואונסת אותו, אבל כשזה בסדרה, וזה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, והיא עוד גונחת עד שזה נשמע כאילו היא הולכת לגמור רק מלהסתכל עליו - די!! כמה אפשר!!? ואחר כך בקרב של איצ'יגו וגרימג'ו, כשגרימג'ו מכניס לו מכות בצורה מטורפת ואיצ'יגו לא עושה כלום חוץ מאנגסט, למרות שאני מבינה את העניין, זה מרגיש עלוב. זה לא אותו איצ'יגו מתחילת הסדרה. זה כל כך מרגיז. תעשה משהו, תילחם עוד קצת, אתה לא בנאדם שמרים ידיים כל כך בקלות. ואז חוזרים שוב ושוב על אותם פריימים, שידור מחזורי של אותם תמונות של גרימי מכסח לו את הצורה. איפה הקרב? איפה שהכיף שהיה פעם בבליץ', גם כשכיסחו לו את הצורה? ומה זה הנקודות השחורות האלה שהופיעו פתאום כשהוא כיסח אותו? החליטו להראות קצת דם! אז למה זה נראה כמו לבה מתפרצת? מה זה האדום-זוהר הזה שפתאום יש שם? מה קרה לצבע אדום אמיתי? אפילו בפילרים הדם היה נראה יותר טוב! מה קרה לטונות הקטשופ שפעם זרמו להם בסדרה? אני רוצה את הקטשופ בחזרה ולא את הטוש-זוהר הזה. היו לי עוד כל מיני בעיות עם ההתנהלות של הסדרה בזמן האחרון, אבל שכחתי אותן כרגע. תקטלו אותי, תסקלו אותי, אבל זו ההרגשה שאני מקבלת מבליץ'. ידיד שלי שהתחיל לראות בליץ' אחריי (וזה גם בגלל שניג'סתי לו) , החליט שהוא מפסיק לראות בליץ' אחרי סאגת הסול"ס הראשונה. וכל הזמן אני אומרת לו "לא! תמשיך לראות, יש דברים ממש טובים בהמשך". ועכשיו.. אני קצת מתחרטת שלא עשיתי כמוהו.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה בגלל שההתחלה של בליץ' הייתה נהדרת מבחינת הטיב באוויר. כולם חיו בחיים הרגילים שלהם והכל היה בסדר. ואז פתאום רוקיה הגיעה ואיצ'יגו נהיה הולואו והם הלכו והכריזו מלחמה על סול סוסאייטי ואנשים מתו ואז אייזן הגיע עם האראנקארים שלו ופתאום זו מלחמה במגרש הביתי והאנשים הכי חשובים נפגעים. לצפות שסדרה אחרי כל כך הרבה זמן תשמר את האווירה שלה זה חסר טעם בעיני כי זה אומר שעלילתית שום דבר לא השתנה. זה אפשרי בסדרות אחרות אבל בבליץ' שכל הסיפור בעצם הוא עלילה אחת רצופה שבגלל שהיא מסופרת מנקודת המבט של איצ'יגו לווא דווקא מרגישים את זה זה בלתי אפשרי. איצ'יגו משתנה וככה גם כל הסביבה שלו. לשים עכשיו את אסטריסק נגיד שכולם ניראים מסתוריים ומאגניבים ואוריהימה וטאטסקי עושות גראפיטי של קון, או את DTechnoLife שאיצ'יגו בא ובשיא הרעל דופק את כולם בסול סוסאייטי, מעבר לזה שזה לא מתאים עלילתית, זה OOC נוראי עבור הדמויות עצמן. די לרדת על הפסים השחורים מתחת לעיניים\אייליינר של איצ'יגו. זה מדהים לפי דעתי שהשקיעו כל כך בפרטים להראות את ההשפעות נדודי שינה שכל האירועים האחרונים גורמים לו. ראו לפני כמה פרקים הרי בדיוק איך שהוא פשוט שוכב ער בלילה ונאכל מבפנים לווא דווקא על ידי היצ'י אלא על ידי פשוט אנגסט טהור. זה לא אותו איצ'יגו מתחילת הסדרה ... *מצמוץ* בדיוק. אם זה היה אותו האיצ'יגו אז 1. לא הייתי אוהבת אותו עד כדי כך (כי עם כמה שהוא מאגניב, האהבה שלי לזורו מוואן פיס שכבתה די ממזמן מראה בדיוק עד כמה אני יכולה לחיות על מאגניביות ורוחב כתפיים לבד). 2. זה היה מראה על תכנון דמויות ועלילה לקוי מהיסוד מצד קובו טיטה. דמויות הן שמה בשביל להשתנות, לגדול ולהתפתח. איצ'יגו הגיע עכשיו לשלב שבו הוא בפרשת הדרכים הגדולה בחייו, המכשול הגדול ביותר שהוא יכול אי פעם להתמודד איתו - הוא עצמו, ובנוסף לכל הדברים עוד זורקים עליו אראנקארים שבאים והורגים לו אנשים בעיר, כל הפרחחים מסול סוסאייטי שבאו לעצבן אותו ולהפריע את הקצת זמן שקט שעוד יש לו בבית הספר, ועוד על זה הוא צריך לחיות עם כל התסביכי "לא יכולתי להגן על האנשים החשובים לי" שהוא איכשהו יכל להרגיע קצת אחרי שהוא הציל את רוקיה שקמים לתחיה מסביבו בלי הרף כששלושה מהאנשים הכי הכי הכי חשובים לו נפגעים והוא לא יכול לעשות כלום - קודם טאטסקי שכמעט ומתה, צ'אדו שהלכה לו היד ורק הנס שאוריהימה הביאה הציל אותו (ואיצ'יגו אחר כך עשה כל מה שהוא יכל להעיף את צ'אדו משדה הקרב), וכמובן - אוריהימה. שלא משנה כמה הוא צרח עליה להישאר מרחוק באה עוד לנסות להגן עליו וכמעט מתה גם כן. פלא אחר כך שהוא בא אליה עם עיניים שחורות מחוסר שינה ורק מצליח לחייך בקושי ולהתנצל? אמרתי לך כבר - את רוצה גור, כל כך רע לך, תפסיקי לראות בליץ', לכי לראות ברזרק. קרבות אף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו החלק החשוב באמת בסדרה.

Pandora4411

New member
אמ, בקשר לפתיחה../images/Emo58.gif

אני מסכימה עם רוב הדברים שאמרת, בעיקר עם ההערות על המריחות (*שיעול*יורואיצ'י אוכלת חצי פרק לפני כמה שבועות*שיעול*) והאנימציה, שכבר מסוף הפילרים לא נראתה לי משהו, אבל אני חייבת להעיר משהו בקשר לטענה שהפתיחה היא אנגסטית מדי. בליץ' אוטוטו נכנסת לפרקים שיש בהם הרבה אנגסט, ולדעתי זה רק רלוונטי שהפתיחה תהיה גם כזו. זה כמו שבפרקים האחרונים של נארוטו לפני מאות הפילרים הייתה פתיחה דיכאונית, שבאה בהקשר לפרקים. הרי אם בפרקים הבאים יהיו לנו כמויות עצומות של דכאון מצד חלק מהדמויות (לוידעת מי קרא את המנגה ומי לא, אז אני לא רוצה לספיילר) לא נרצה לראות בהם פתיחה עליזה ומלאת חיים, נכון? זה יקלקל את האווירה הכללית של הפרקים, לדעתי. מה שכן הפריע לי בפתיחה הוא הכמות העצומה של הספויילרים שיש בה

Goggle Girl

New member
אני רוצה להזכיר רק

את כמות התלונות ההיסטרית שהגיע על שיר סיום מסויים שהיה שמח וקופצני ועליז באמצע כל הקרבות והאנגסט העונה לשם "האפי פיפל" בשביל לתמוך בטענתך ^^ (למרות שגם עכשיו השירי סיום ממשיכים להיות לא קשורים, אבל זה היה במיוחד גם בגלל מה שהם שרים בשיר עצמו XD)

Guid

New member
האפי פיפל היה כזה בכוונה,

כי למרות שזה היה באמצע הקרבות היה בכל זאת משהו טיפה שמח כי האנשים שהריוקה נלחמו בהם הם לא באמת רעים... אבל עכשיו האנשים באמת רעים! ומה זה אנגסט לעזאזאל?!

Goggle Girl

New member
angst

דיכאון, רגשות שליליים, ג'יפה נפשית, דבר שemoים מתיימרים שיש להם.

Hinamori

New member
כי זה היה באמת דפוק. XDD

וכן שירי הסיום לאחרונה... "באיזה צבע אתה רוצה לצבוע את הציפורניים שלך? D:" אבל אני לא מתלוננת כי היה היטסוהינה. ^__^ [איזה כיף לדעת שאני עדיין עושה "squeeeeeee" שאני רואה אותם ;;;;] ומירב... שירי פתיחה\סיום לא מורידים את האיכות של הסדרה ._. האנימציה אולי קצת אבל זה לא סוף העולם... אפשר לחשוב שזו הרמה של הסטודנטים של וואן פיס Oס

fay valentine

New member
*מקבלת התקף לב*

אנשים... תזהירו אותי לפני שאתם קוראים לי בשם. לא רק שאני לא רגילה לזה שאנשים זוכרים את השם שלי, אלא גם שזה מרגיש פתאום נורא רשמי... ולענייננו - שירי פתיחה או סיום לא מורידים מאיכות הסדרה, כמובן שלא. אבל בהצטברות של הרבה פרמטרים, הם הופכים לפרמטר גם. פשוט השירים והקליפים הפעם היו ממש מאכזבים, לדעתי. מצד אחד היה את השיר פתיחה, שהיה נורא אנגסטי ועצוב ושחור-לבן עם מלא ספוילרים, ומצד שני היה את השיר סיום שלא היה קשור לכלום, עם מילים מוזרות שאותן טרחת לציין (כפיים להינה-צ'אן!!), והיה יותר מדי שמח וקופצני. ועם כמה שנהניתי לראות את אחוריו של איצ'יגו כשהוא רץ במשך חצי הקליפ (זה גם מטריד לאללה כי יש לי מישהו בכיתה עם אותו מבנה גוף ואותם מכנסיים), זה היה... חסר טעם. ועל כך אמרתי - צר לי.

fay valentine

New member
../images/Emo58.gif אני נוטה להסכים ולהסתייג מדברייך

זה נכון שהסדרה נכנסת להילוך יותר גבוה של אנגסט (ויכול להיות שזו רק אני שלא עומדת בכמויות האדירות של האנגסט), אבל גם ברגעים של אנגסט, עדיין אפשר לעשות קצת יותר חיים בקליפ פתיחה. גם בסאגת הסול"ס הראשונה, עם השיר Dטכנולייף, איצ'יגו כל הזמן היה בקטע של אנגסט על זה שרוקיה הקריבה את עצמה בשבילו ועכשיו יש סכנה שהיא תמות. בגללו. ועדיין הקליפ היה מלא תזזית וחיים וקצת יותר צבעים. הוא היה חי!. ופה אולי יש יותר אנגסט אבל עדיין אפשר לשים בקליפ פתיחה משהו קצת יותר קופצני. ואם נתת את דוגמאת נארוטו, אז שימי לב שאפילו בפרקים של האנגסט שאת מדברת עליהם, השירי פתיחה הם עדיין באותו הסגנון של שאר הסדרה - רוק-פופ עם הרבה תזזית וצבע. הקליפים של הפתיחה צריכים לייצג את המתרחש בסדרה או את רוח הסדרה, בלי יותר מדי ספוילרים ולא להיכנס יותר מדי לEMO. הקליפים של הסיום צריכים להיות כמעט אותו דבר אבל עם איזה שהוא קומיק רליף, שיוריד מהסטרס של ההתרחשות בסדרה. זו ההנחה שלי.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

איצ'יגו לא היה באנגסט על זה שרוקיה תמות בגללו. הוא היה ככה ממש אחרי שזה קרה אבל אז אוראהארה ("אל תשתמש באנשים אחרים בתור תירוץ למות") ואוריהימה ("'זה לא משנה שיש לה משפחה וחברים שמה, אם היא מתה, הכל נגמר'... זה מה שחשבת, לא? ^^") הוציאו אותו מזה ובמקום האנגסט נשארה נחישות ואמביציה להציל אותה. בנוסף לאגנסט עכשיו מה שיש יותר מזה זה חוסר אונים מוחלט מצידו של איצ'יגו. מצידו של צ'אדו שלא יכול לעזור אפילו. מצידו של אישידה שנדחק לשוליים לחלוטין - אפילו אם הוא יקבל חזרה את הכוחות שלו, הוא לא יכול לעזור לשיניגאמים. ואוריהימה. מה היא כבר יכולה לעשות? להגן היא לא יכולה, טסובאקי התפורר לאבק, כל מה שנישאר לה זה לקוות שכולם ישארו בחיים עד שהיא תגיע לרפא אותם. נוסיף לזה שמי שהם נלחמים נגדם עכשיו הם בליגה אחרת לחלוטין מבחינת כוח וקליפ בסגנון DTechnoLife שמציג את החבורה עושה שפטים באראנקארים (הקפטנים והסגני קפטנים בקליפ המדובר) הוא בלתי אפשרי.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif *מסתכל על קון בהתחלה*

*ממשיך להסתכל* ~קון שר~ *מת מצחוק* ואי! אהבתי את השיר פתיחה החדש[מישהי\ו יודע\ת את השם שלו?:)] הוא גם מספיילר...הרבה XD אבל זה מגניב D: ועכשיו לפרק... רנגיקו חושפת ציצים[והם גם קיפצו] *מסתכל על מעריצים קופצים מאושר* היטסוגה FTW! רנג'י מנסה לנחם...לא הולך לך >_>'' הפרק היה ממש אבל ממש טוב D: ואהבתי כל שניה בו ((:) באמת רואים שבליץ' נהיה יותר כיף לצפיה 'אללה בלאגן, פרק הבא אישדה D:

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif נ.ב

שמתם לב שבהתחלה של השיר פתיחה מראים את אוריהימה מחזיקה לאיצ'יגו את היד והיד שלו חבושה היתכן וזה הקטע שהיא אומרת לו שהיא אוהבת אותו?D:

למעלה