יצא פרק 123

Goggle Girl

New member
אני מאושרת @_@ ../images/Emo58.gif

(הפעם שמתי לב להודעה שלך P:) יוזו המסכנה >: אפילו קון מרחם עליה. איששין ממשיך להיות איששין. קארין לא אוהבת את רוקיה @_@ ניראה איך זה יתפתח. איצ'יגו, יצאת קצת כלי ם: איך שידעת מה רוצים ממך והכל 3> היצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי לילד הזה ייחלתי. תמונה ראשונה שלו וכזה חיוך סקסי *קאפים כאילו אין מחר* איצ'י חמוד, מחפש את זאנגטסו. אבל זה לא טוב @_@ אאה, חיוכי היצ'י
@_@ היצ'י. די להוכיח לי תיאוריות >_> טוב ראיתי 300 יותר מדי. המוזיקה אפילו מתחילה להשמע דומה מלבד רמת השליטה XD אוי. איזה מקום נורא ואיום לטו בי קונטיניוד @_@ פאק. איזה פרק טוב @_@ *סופרת את הקאפים* 3>

fay valentine

New member
המוזיקה שם באמת דומה!! ../images/Emo58.gif

בקטע שרואים את היצ'י חוזר למעיל של זאנגטסו, זה ממש נשמע כאילו זו אותה מוזיקה מ-300 ! גם בקטע שמיד אחרי - שאיצ'י מרים את החרב שלו ומכין אותה לבאנקאי, זה נשמע כמו בסרט כשהם מכינים את המערך שלהם - מגינים מקדימה וחניתות מבצבצות מלמעלה, וכולם בשורה אחת. עכשיו רק צריך את איצ'יגו שיצעק "ספארטה!!!" בלבוש מינימלי, ושהיצ'י יבוא מאחוריו ויתפוס אותו בכתפיים. כמו המלך הכושי ההוא. XD (אבל שהיצ'י יהיה בלי כל מיני נזמים ושרשראות עליו... מקסימום עגיל באוזן.. ואולי גם ב... לא, לא משנה. ד"א - מישהו כבר צייר לך את זה? את בליץ' בתור ספרטנים? נכון שאת תעלי את זה לפורום ברגע שיהיה לך כזה דבר?

Goggle Girl

New member
קודם שיהיה לי משהו כזה ._.;

עוד לא נמצא הספארטאני שיענה לאתגר!

../images/Emo15.gif אומג! איזה פרק טוב!

וואיזארדים *_* כמה שווה! ואיצ'י! *חיוך מסטול מוות* היורי לשלטון! הייל היורי! (*ניצנע, מישהו כבר אמר לך שראית את "שיגעון בחלל" יותר מדי פעמים?*) אמג איששין מתנהג כמו.... עצמו XDDDDD יוזו מסכנה. רוקיה *_* הציור שלה ממש טוב! והולואיצ'י! גררררר זה ככך שווע! קון מרחם על יוזו ^^ חמוד מצידו "היורי סופר-ווקר!" איזו דרך נפלאה לעשות כושר! אח, כאפות עפם כפכפים.... כבר אמרתי שאני אוהבת את היורי?< איצ'י! התגעגעתי! ויאמי הולואיצ'י~! שקסי! וזה מקום לתקוע בו "טו בי קונטניו" זה?!!!! שיניגאמי קאפס XDDDD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאמאשלהם זונה

לאלא באמת...דווקא בBAN הם נעצרו? T_T היצ'י, היצור המטורף הזה, כזה סקסי ארג נו כבר, שיהיה חמישי הבא D:

c881

New member
מסכים

חזרתי על הפרק כבר פעם שלישית. ואם אני מוצא את מי שמחליט תמיד 2 דקות ראשונות לספר לי את סיפור הסטוריה במקום להתחיל ולסיים קרב כזה בפרק, אני מעביר אותו למצב הולו בזמן שלוקח לו להבין מי בא לבקר.

Goggle Girl

New member
קוראים לו

"האיש שדואג שקצת קצת ועוד קצת הסאגת פילרים הבאה תידחה בעוד כמה פרקים" D:

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif אני מאושר ;;

לפעמים אני שוכח למה אני אוהב בליץ' ברמות של פתיחת פורום וניהולו, ואז בא פרק כזה ואז עובר לי בראש, אה נכון זה למה XD פשוט פרק תענוג, העביר את הפרק מהמנגה בצורה כל כך טובה ושוב חזרו לאנימציה טובה 3> והקרבות והדיאלוגים והיצ'י 3> נגד איצ'י 3> ופשוט תענוג T_T אני אוהב בליץ' המון המון ;;

Noya Nyan

New member
הא, בליץ' זה טווב ;; ../images/Emo58.gif

אומג, איזה פרק טווב 33> שינג'י זה טוווב 33> מאוד טוב &___& במיוחד כשהוא תוקע את היד שלו בפרצוף של איצ'יגו, כן 33> והיורי זה גם טווב 333> במיוחד כשהיא מתחילה לכפכף את איצ'יגו XDD והאצ'י ("אהההה?" XDD), כן, גם הוא טווווב 333> בכלל, וויזארדים זה טווב ^___^ (ושמתם לב לסאונדטראק!? גרר 3> בזמן שלהולואים יש מוזיקת רקע ספרדית די אפלה, לוויזארדים יש מוזיקת רקע ספרדית עליזה כזאת, חע XD) ו-אהעהא!!!הלחמעחארלחעאעאעעי!!! איצ'יגו הפוך!! איצ'יגו הפווךך!! (וחסר הכרה XD) @___@ אומג, תישאר ככה, תמייד 33> יא אוקה ;; *פאנגירל* האע, היצ'י 33> החיוכים שלו הורגים אותי T__T" גאד, זה היה קטע טווב 3> "איפה זאנגטסו?" "אני זאנגטסו!!!!11 *אונד*" הייצ'יייי 33> וגאד, הסוף הרג אותי T___T" איפה ההמשך!?! אה, זה הולך להיות כלכך, כלכך טוב *___* עוד דברים בפרק: יוזו 33> איששין (XD חח~) 33> קון 33> רוקיה 33> כולם 33> בליץ' 333>

CibiHeart92

New member
DDDD: היייייייייייייי ../images/Emo58.gif

איצ'יהיצ'י נהדר D< זו הייתה הפעם הראשונה שהם אשכרה דיברו, לא? במקום לצרוח אחד על השני.. זאנגטס!!! ;;;;;; דונט גו! ;;; תחזירו לי את זאנגטס! ;;; כל הוויזרדים קופצים על איצ'י XD אונד. מעצבן שהפסיקו דווקא לפני הבנקאי... נו טוב, הפריביו נתן לי כמה שניות של *___________* מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!

Ihavenonick

New member
מאחר ואין לי כח לתאר מה היה בתוכו אז יש סיכום

היה טוב
ועוד יותר טוב היה לראות את הפרק על הטלביזיה החדשה שלי!! 42 אינץ'! 42!

c881

New member
עכשיו לתאוריה

את המסיכה כבר רואים מפרק 19 (בדקתי היום שוב). ולהשתמש בכוחות של זאנגטסו רק מקרב את ההולו שלו. לא עדיף לדבר/לקבל את העובדה שבתור אדם יש לו את ההולו שלו. הרי לכולנו צד טוב וצד רע. "לספוג" אותו לתוכו ולהיות שלם עם עצמו? מי שקרא את המנגה ותאוריה שלי לא נכונה, נא להפנות לקישור המתאים.

Ihavenonick

New member
זה כל הקטע

הוא נלחם ברוע של עצמו. הוא לא מוכן לקבל אותו ולהשתמש בו. זה תמיד ככה: הגיבור נהיה חזק. הוא מגלה שעם הכוח מצטרף גם רוע. הוא מנסה להילחם בו (נוצרים עוד כמה פרקים כתוצאה מכך). לבסוף, הגיבור לומד להשלים עם זה ולקבל גם את הצד הלא טוב

Goggle Girl

New member
אז זהו שכאן זה לווא דווקא ככה ../images/Emo58.gif

כי כל הפואנטה בהיצ'י זה שהוא לא רע. הולואים הם לא רעים, הם פשוט... חסרי אכפתיות וגבולות o-o תסתכל על כמה סקסי ופלרטטן הוא (ואני אומרת ברצינות), כמה שמח ורעשן הוא, וכמה הוא פשוט צוחק על הכל. הוא כל מה שאיצ'יגו הדחיק כל השנים האלה ופשוט נהיה חזק ממנו, אי אפשר ממש להשוות את זה נגיד לקיובי של נארוטו

Ihavenonick

New member
?

הולואים הם לא רעים? חסרי אכפתיות וגבולות הם לא רעים? אז מה כן מוגדר אצלך כרע?

Goggle Girl

New member
כשאנשים בוחרים לנהוג ככה

להולואים אין ברירה כי לא נשאר אצלם שום דבר מהטוב. הם לא יכולים לשמור את הגבולות כי אין להם מושג של טוב ורע. הם חסרי אכפתיות כי לא נשאר להם לב שיהיה לו אכפת ממשהו. זה כמו להאשים כלב בזה שהוא לא טוב במתמטיקה כי המוח שלא לא מסוגל לעבד את זה.

fay valentine

New member
|מגיבה באיחור| רולז!! כל כך רולז!!

טוב, אני אפתח בהערה שקשורה לשני הפרקים האחרונים - SQUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL!!!!~~~~~~~ אומג!!
לא יצא לי להגיב על הפרק הקודם, אז אני אקצר - היורי שולטת! שינג'י חמוד. צ'אדו אהובי הגדול!! ואורהרה החמוד הפילגש שלי!! לראות את אורא-צ'אן
עם הרגישות החמודה שלו ואז לראות את צ'אדו
בא ומשתחווה לו ככה ואורא-צ'אן עם הבעה מבולבלת חמודה כל כך!! זה פשוט גרם לי לצווח כמו פאנגירל אמיתית בטונים כל כך גבוהים שאפילו הקולטי-סאונד הכי טובים לא היו מצליחים לקלוט. ועכשיו לפרק הנוכחי - קצת התאכזבתי שלא ראו את צ'אדו שוב. אבל נו, פסדר. אנימציה טובה!!!!! סוף סוף האנימציה משתפרת, ואני אפילו אעיז להגיד שהיא מתחילה להיראות כמו האנימציה הטובה שהייתה בארק "ממוריז אין דה ריין". (אחחח... זכרונות בגשם... אנגסט וגשם.. וזאנגטסו לא שם... )-: ) . מלא תמונות טובות של איצ'יגו!!! אפילו אחת מהן תפסתי במיוחד כדי להכין וולפייפר חדש. אני מקווה שזה לא ייקח לי הרבה זמן. אולי אפילו אני אעשה את זה הלילה *מסתכלת על השעון*... יש עוד זמן. מלא תמונות מדהימות של שינג'י!!! מיי גוד הוא כזה שווה!! גם בישי, גם מצחיק, גם שחקן קול מעולה. שינג'י פשוט מגניב לאללה. היצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! לראות את היצ'י כל כך מעט זמן אחרי התמונה הUKEית של איצ'י, זה פשוט עושה דברים טובים בבטן. פרק הבא הולך להיות טוב!!!! (ואחרי מנה כל כך גדולה וגדושה בסוף-השבוע של שונן איי ותמונות טובות, בליץ' ונארוטו שיפודן, וקצת דת' נוט - עכשיו אפשר להתחיל את השבוע... או לפחות 3 ימים, כי בסוף השלושה ימים אני אמות ^-^;; ) וקנפאצ'י בשיניגאמיז קאפ!!! כזה שקסי!!!!!! תעשה לי איי-פאץ'!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה