פרק מעניין האמת ם: למרות שהם סתם ניסו למרוח את הפרק עם ביאקויה וקאריה, זה הרגיש לי מתאים, להחזיר לאיצ'יגו את הפוקוס עוד קצת, שיקלוט מה קורה, ואז המילים של היצ'י, הם היו המכה המסכמת לתודעה שלו, שהבהירו לו, מספיק להיות אימו ולהתבכיין, ותתחיל לחזור להילחם. הקטע עם הזרוע של היצ'י במציאות, לא היה זכור לי ם:
1. זה שאיציגו יגיע להבנה היה ברור. 2. זה שבתכלס כל הזמן בורח לו מההכרה שהוא פשוט צריך להלחם, ידוע. 3. אם אתה לא שם אזהרה של ספויילר ואני קורא את מה שאתה אומר לפני שאני רואה את הפרק... אני בדרך להכנס בך כל כך חזק.
המשפט של קאריה הרג אותי מצחוק, זה כל כך תיאור של שונן ממוצע XD יהיה רע חזק יותר ואז תתחזק ותנצח אותו, ואז יבוא אחד חזק יותר. זה דיי מה שצריך לומר לאלה שלא אוהבים שונן, או שתשרדו את זה, או שלא, כי ככה זה נמשך לנצח
היה אחלה של פרק *_* אהבתי לגמרי *__* איצי PAWNS היצ'י אבל חבל שהם תמיד עושים את הto be continued לא רוצה to be continued!! תעשו משהו!T_T אני רוצה אקשן, אבל לאא, הם חייבים לעשות את זה, להשאיר אותי במתח ואז לחכות עד יום חמישי קונספירציות! הכל קונספירציות *פרנואיד*
איזה פרק ^__^ הא!! ביאקיויה 33> התגעגעתיי 33> "סקאטר, סנבונזאקורה." (התגעגעתי למילים האלו, נו ;; ) 33> קאריה. |בוהה| ... אוה~ הנאום של היצ'י על ה"מלך וסוסו". כלכך שולט. רציני, אני כלכך אוהבת אותו רק בגלל שהוא פילוסוף מטורף שכזה XDD שרוצה להיות מלך, חוחוחו 3> והוא כלכך צודק. איצ'יגו באמת מאוד תמים. אבל אני לא רוצה שהוא יתבגר x___x" מה רע בלהיות אוקה?! X: הציטוט של כל הציטוטים: "אבל לך אין דחף להילחם!!! לך אין את הייצרים הטהורים והבסיסיים האלו!! את נלחם עם המוח שלך. אתה מנסה להביס אויבים בעזרת הגיון. וזה לאאא עובד~! אתה מנסה לחתוך אותם עם נדן, ולא עם חרב~ ובגלל זה אתה חלש יותר ממני, איצ'יגו!!!" אני כלכך אוהבת נאומים של היצ'י &__&" פרק הבא, הגיבור האמיתי מגיע
(עוד מישהו חוץ ממני שמע את קול הפעמונים בסוף הפרק, איפה שכתוב בענק to be continued ? דינג~
כל הפלשבקים האלו היו פילר אחד גדול ומבאס. מילא הMod Souls שכביכול אמורים לשמש אתנחתא קומית, קאריה היה אמור להישכח כבר מזמן ולא לשמש Motivator לאיצ'יגו! הפלשבק האמיתי היחיד שהינו חלק מהמנגה/קנון הינו הפלשבק של קנפאצ'י שע"פ הקדימון לפחות יראו אותו בפרק הבא. אני לא מבין למה הם חייבים בכח לנסות להצדיק את קיומו של ארק הפילרים, בטח יש דרכים טובות יותר להאט את קצב ההתקדמות. ממש חבל לי ובעתיד אקצץ חלקים מהפרק הזה בצפייה חוזרת. נ.ב. אני השם מואבסון לשעבר.
כשקטעי פילרים כאלה כמו קאריה נכנסים לעלילה אני חייבת לשאול את עצמי, מה קרה בעלילה המקורית? אני תוהה O: ני רוצה את זאנגטסו ;-; וביא היה כ''כ לא קשור לחיים אבל פרק שלם של היצ'י *_* הו יאאאא..... סנפאי בחרת את הפרק הלא נכון להפסיק לצפות @.@;