יצא פרק 124

JeeChan

New member
^_^ ../images/Emo58.gif

פרק מעניין האמת ם: למרות שהם סתם ניסו למרוח את הפרק עם ביאקויה וקאריה, זה הרגיש לי מתאים, להחזיר לאיצ'יגו את הפוקוס עוד קצת, שיקלוט מה קורה, ואז המילים של היצ'י, הם היו המכה המסכמת לתודעה שלו, שהבהירו לו, מספיק להיות אימו ולהתבכיין, ותתחיל לחזור להילחם. הקטע עם הזרוע של היצ'י במציאות, לא היה זכור לי ם:

c881

New member
לכל מי שרוצה להרוס לי את הפרק

1. זה שאיציגו יגיע להבנה היה ברור. 2. זה שבתכלס כל הזמן בורח לו מההכרה שהוא פשוט צריך להלחם, ידוע. 3. אם אתה לא שם אזהרה של ספויילר ואני קורא את מה שאתה אומר לפני שאני רואה את הפרק... אני בדרך להכנס בך כל כך חזק.

Hinamori

New member
?! הוא שם סימן ספויילר.

ואל תאיים עליו. הוא זה שיכול לתת לך באן. סO

c881

New member
או זה סימן של ספויילר?

כי ההודעה הראשונה רק אמרה יצא פרק. והסימן. ומי דיבר על באן? אני מדבר על שינוי התודעה באופן טוטלי.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif על מה אתה מדבר. ס.ס

כן, זה סימן של ספוילר, והיא התכוונה לבאן במובן של חסימה מהפורום. אז דיי.

Goggle Girl

New member
בתור אחת שיצאה למלחמת חורמה בספויילרים

אתה ממש נובח על העץ הלא נכון ועל סתם. הוא סימן יפה, זה שאתה לא מכיר את האייקונים בפורום זה כבר משהו אחר.

Ihavenonick

New member
צריך להכיר את השפה לפני שמעירים עליה

הוא סימן לספויילר בתפוז. אם תסתכל על הסמלים באופן כללי אז תראה שכדי לעשות את הסימן צריך לרשום את המילה "ספוילר" בין || (קווים אנכיים).

JeeChan

New member
שכחתי לציין ../images/Emo58.gif

המשפט של קאריה הרג אותי מצחוק, זה כל כך תיאור של שונן ממוצע XD יהיה רע חזק יותר ואז תתחזק ותנצח אותו, ואז יבוא אחד חזק יותר. זה דיי מה שצריך לומר לאלה שלא אוהבים שונן, או שתשרדו את זה, או שלא, כי ככה זה נמשך לנצח

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifשונא אותם, זה רשמית

היה אחלה של פרק *_* אהבתי לגמרי *__* איצי PAWNS היצ'י אבל חבל שהם תמיד עושים את הto be continued לא רוצה to be continued!! תעשו משהו!T_T אני רוצה אקשן, אבל לאא, הם חייבים לעשות את זה, להשאיר אותי במתח ואז לחכות עד יום חמישי קונספירציות! הכל קונספירציות *פרנואיד*

Noya Nyan

New member
הידד~ ^^ ../images/Emo58.gif

איזה פרק ^__^ הא!! ביאקיויה 33> התגעגעתיי 33> "סקאטר, סנבונזאקורה." (התגעגעתי למילים האלו, נו ;; ) 33> קאריה. |בוהה| ... אוה~ הנאום של היצ'י על ה"מלך וסוסו". כלכך שולט. רציני, אני כלכך אוהבת אותו רק בגלל שהוא פילוסוף מטורף שכזה XDD שרוצה להיות מלך, חוחוחו 3> והוא כלכך צודק. איצ'יגו באמת מאוד תמים. אבל אני לא רוצה שהוא יתבגר x___x" מה רע בלהיות אוקה?! X: הציטוט של כל הציטוטים: "אבל לך אין דחף להילחם!!! לך אין את הייצרים הטהורים והבסיסיים האלו!! את נלחם עם המוח שלך. אתה מנסה להביס אויבים בעזרת הגיון. וזה לאאא עובד~! אתה מנסה לחתוך אותם עם נדן, ולא עם חרב~ ובגלל זה אתה חלש יותר ממני, איצ'יגו!!!" אני כלכך אוהבת נאומים של היצ'י &__&" פרק הבא, הגיבור האמיתי מגיע
(עוד מישהו חוץ ממני שמע את קול הפעמונים בסוף הפרק, איפה שכתוב בענק to be continued ? דינג~
)

fay valentine

New member
אלה הפעמונים של קן-צ'אן, נכון?

נכון? נכון?? זאראקי קנפאצ'י!!!! רק השם שלו... עושה לי רעד בגוף כמו ספרטנית בהשמע המילה "ספרטה" !!

אוף. (../images/Emo58.gif כולל פרק 125 באנימה)

כל הפלשבקים האלו היו פילר אחד גדול ומבאס. מילא הMod Souls שכביכול אמורים לשמש אתנחתא קומית, קאריה היה אמור להישכח כבר מזמן ולא לשמש Motivator לאיצ'יגו! הפלשבק האמיתי היחיד שהינו חלק מהמנגה/קנון הינו הפלשבק של קנפאצ'י שע"פ הקדימון לפחות יראו אותו בפרק הבא. אני לא מבין למה הם חייבים בכח לנסות להצדיק את קיומו של ארק הפילרים, בטח יש דרכים טובות יותר להאט את קצב ההתקדמות. ממש חבל לי ובעתיד אקצץ חלקים מהפרק הזה בצפייה חוזרת. נ.ב. אני השם מואבסון לשעבר.

Guid

New member
תתחדש על הכינוי! כינוי מאוד מקורי..

XDDDDDDDD

Goggle Girl

New member
מה רע מה?

ההדרגתיות בפלאשבקים שהם יצרו גיאונית בעיני. גם ככה ההבנה שאיצ'י הגיע אליה הרגישה לי מהירה בצורה מחליאה. o.o בלי פרק 124 זה היה נורא ואיום עוד יותר

CibiHeart92

New member
איזה פרק חביב D: ../images/Emo58.gif

כשקטעי פילרים כאלה כמו קאריה נכנסים לעלילה אני חייבת לשאול את עצמי, מה קרה בעלילה המקורית? אני תוהה O: ני רוצה את זאנגטסו ;-; וביא היה כ''כ לא קשור לחיים אבל פרק שלם של היצ'י *_* הו יאאאא..... סנפאי בחרת את הפרק הלא נכון להפסיק לצפות @.@;

למעלה