יצא פרק 129

Ihavenonick

New member
יצא פרק 129../images/Emo58.gif

סוף סוף חזרה עטרה ליושנה
. אף אחד לא הודיע לפניי

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאההה, הזמנים הישנים

איך ידעתי שזו תהיה סדרה של פילרים ^_^ ארנקר שמשכפל את עצמו...אוי נו באמת -.- ולמה נראה כאילו מטסומוטו חסרת תועלת לחלוטין?Oס כאילו...היא לא עושה כלום O_O'' טוב, שיהיה, יקח עוד הרבה זמן עד שבליץ' המקורי יחזור |: כאילו...עדיין יש מלא דמויות שאפשר לפתח עליהם פילרים סאדו ורנג'י סיפור אהבה כואב או...אוריהימה ורוקיה בסיפורי אימונים מפרכים או אפילו איצ'יגו והמפחידה הזו...הוויזארדית הזו או שאפשר לפתח אפילו סאגה על ~איך~ שהוויזארדים נולדו ואפילו זמן מורחב על איך להכין ארנקר יש עוד הרבה דברים. רק נקווה שמי שמצייר את בליץ' לא יקרא את ההודעה הזו ._.''

JeeChan

New member
היה פרק, אממ היה פרק ../images/Emo58.gif

יפה שפעם ראשונה רואים נשמה שמספרת איך היא מתה [נו חוץ מאח של אוריהימה >:]. אני חשדתי שאחותו היא הארנקר, אבל זה לא מסתדר. פרק הבא נראה שהאנימציה נורמאלית ^_^ אבל מי יודע אולי זה טריק של לא להראות את הQUALITY. עוד מעט דרך אגב אנחנו מתקרבים לפתיחה חדשה אם אני לא טועה, שכמובן תהיה פילרית. אני מקווה שזאת תהיה עוד סאגת פילרים מאת קובו שלא כמו הפילרים הנוכחיים :/

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gifהתפתחות מעניינת

סוף סוף רואים את השיניגאמי מבצעים את מה שבאמת הם אמורים לעשות, להגן על הרוחות שבעולם שלנו. למרות שלא נראה לי שהם מצליחים כל כך. איך הם יכולים לראות את מה שהם רואים ועדיין לא לעשות כלום כדי להפריע לאראנקאר לאכול את הרוח? ואני דווקא כן חושב שיש קשר בין האראנקאר לבין האחות הקטנה. אני יותר חושב שהאראנקאר משתלט על הרוח שהוא אוכל ויכול להתחפש אליה (שזה מוביל ל....אתם יודעים למה) כך או כך- אהבתי את הפרק. היה עשוי טוב מבחינה סיפורית. בכלל לא היה משעמם

Noya Nyan

New member
אהמ.. פילרים... >_>"../images/Emo58.gif

הם הולכים להימשך עוד קצת זמן -,-" הסיפור של שוטה (הילד ההוא XD) כנראה ימשך עד לפרק 131, לפי השמות של הפרקים. אבל כנראה שלפרק 132 קוראים: "היטסוגאיה, קארין, וכדור כדורגל." x___x זה נשמע כלכך מעניין. מה הקשר של קארין והיטסוגאיה אני לא יודעת P: 2007-07-04 132. Hitsugaya, Karin and Soccer Ball Hitsugaya to Karin to SAKKAA BOORU 「日番谷と夏梨とサッカーボール」

benedek22

New member
חחחחחחח OMG מאיפה הם ממציאים את

השטויות האלו חחחח ואני חשבתי שהפילרים של נארוטו גרועים

למעלה