יצא פרק 133

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif עוד פילר

הפעם זה היה כזה מצחיק "איפה הקרב שלי"XDDDDDDDDDDDDD ואי,זה כזה מצחיק :] ונראה גם ששבוע הבא יהיה פילר TT טובנו :\ נשרוד גם אתזה :'(

../images/Emo15.gif XDDD זה היה פילק קראקי!

איכשהו יכולתי לראות את זה בא. איקאקו ממש נהנה להתעלל באנשים זה כבר הפך לתחביב שלו. התפקעתי, ואפילו די נהנתי מזה, כי יש שם אנשי 11, ואני פריקית של 11. בחורים מסכנים.

../images/Emo15.gif כמעט שכחתי- החיוך! החיוך הנמתח הזה

שיש רק לפלוגה 11 להציע! ולרנג'י כי הוא 11 לשעבר! אני אוהבת את זה ..... האם אני מתנהגת יותר מדי כמו האחות של קייגו?.....

fay valentine

New member
WTF?? ../images/Emo58.gif

הפרק היה מהנה. היה מצחיק. למרות שהיה די חוזר על עצמו. כל הזמן "איקאקו חזק!! אחות של קייגו מפחידה!! אחות של קייגו נדבקת לאיקאקו עם מלא שוג'ו באבלס ברקע!!" הדבר היחיד שבאמת היה כיף בפרק הזה היה אחרי שהם לקחו את סול-קנדי וכל אחד הפך למשהו שונה לחלוטין מהאישיות שלו, או למשהו מוזר מאוד. והשיניגאמיז קאפ שאחרי. ובתור מישהי שאוהבת מאוד את אורהרה, הטריד אותי מאוד הקטע עם הסוכריה על מקל. זה היה ממש הטרדה מינית לסוכריה. או לרנג'י וצ'אדו המסכנים שהיו צריכים לראות את זה. וצ'אדו!! איך ציירו אותו כל כך מכוער שם?!?! זו הייתה אנימציית הפילרים הגרועה ביותר שראיתי. אני רוצה את בליץ' הישן והטוב בחזרה!!!!! TT^TT לפחות, אם זה היה רק פרק אחד של פילר ולא סאגה שלמה כמו עם הילד שוטה המעצבן ההוא, אז יש עוד תקווה. אולי הם יתחילו לעשות קצת יותר בליץ' אמיתי בקרוב... או לפחות סאגת פילרים כמו עם הבאונטו. זה עדיף על הדברים האלה שמראים עכשיו...

Noya Nyan

New member
...../images/Emo3.gif

*מחכה שפלופ-ראמבל יתרגמו ;;* *או לפחות שמישהו יעלה את הפרק לקראנצ'י >_>* *לא מורידה פילרים* *מחרימה את DB* *עצלנית* ....כןן.... >__>"

Ihavenonick

New member
פרק ממש פסיכוטי ../images/Emo58.gif

ממש מוזר. אפשר לחשוב שאנשי הפרק נמצאים על סמים קשים מאוד מאוד. מעניין מה עבר להם בראש האותו שבוע: "בואו נעשה פרק שבו אנו נשתמש בכל כלי אפשרי שמעיד על כך שאיבדנו את השכל וההגיון הישר!" והם הצליחו בזה
פרק ממש מטורף. לא הפסקתי לצחוק. XD

למעלה