יצא פרק 142

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

אוי! אחלה פרק! הפרק של הפרקים של הלפני-שיוצאים-למשהו,אחלה אחלה פרק D: ^_____^ והפעם הייתי חייב, השיניגאמיס קאפ היה מטריד בצורה מאוד אבל מאוד מטרידה |: ביאקויה:הזמן עבר מהר כשהייתי לבד עם קנפאצ'י קנפאצי:*חיוך זדוני* O_O''''

Goggle Girl

New member
... כל כך ;;;;

עזוב החיוך הזדוני, השוג'ו באבלס והספארקלס! ;-;

fay valentine

New member
לא! זה בסדר! הם רק נלחמו!!

|בהכחשה| מה זה היה לעזאזל??? איך הם יכלו לטנף את דמותו של זאראקי קנפאצ'י עם שוג'ו באבלס??

Goggle Girl

New member
;; פרק מעולה ../images/Emo58.gif

אוח. טאטסקי! טאטסקי אהובתי, איפה את כשצריך אותך יותר?! תרביצי לו שוב, שוב! ;-; צ'אדו ואישידה. האמת, הספקתי להתגעגע אליהם XD

JeeChan

New member
פרק ממש טוב ;; ../images/Emo58.gif

דיי זה כזה בליץ' בליץ' בליץ' = 3333> אז נכון שזה כמו הסרט וכמו סאגת רוקיה ונכון שבקרוב הם ייכנסו לסאגה הכי חרא בעלילה, ונכון שהכול יהיה חיקוי של סול סוסייטי, ונכון שהקרבות יהיו משעממים וימרחו ושאני לא מבין מה עובר בראש של היוצרים שצריכים שנה הפסקה מבליץ', כדי להתרחק מהמנגה ובמקום זאת נכנסים ראש בראש עם המנגה. אבל סך הכול זה בליץ' 3> קובו כותב לאנימה בדוק @_@ פה אני אוהב את הדמויות, במנגה אני מייחל שימותו. [אם קנפאצ'י היה בהאקו מונדו, הכול היה נגמר בדקה XD]. טאטסקי 3> חבל שאחרי הפרק הבא, שוב שוכחים ממנה. וואי שכחתי שאיצ'יגו אומר את כל הקטע שהוא יחזור עד ה5 בספטמבר ם: אישידה חזר 3> וצ'אד 3> יאללה זמן להיכנס לפילרים ולשנוא שוב את הכול XD

JeeChan

New member
אה כן והשיניגאמיז קאפס ../images/Emo58.gif

ביאקויה/קנפאצ'י OTP ?

Brain Dead

New member
o_O"(בבקשה לקרוא)

אני היחיד כאן שחשב שמה שביאקויה אמר בשיניגאמי קאפז על זאראקי היה הדבר הכי רחוק מסטרייטי שאפשר? הוא אומר שזאראקי היה איתו כדי להעביר את הזמן, ובנוסף לכך האנימטורים הוסיפו את הרקע הזה ששמים בד"כ בסצנות אהבה. זה גורם לכם לחשוב לא? למה ביאקויה התכוון כשהוא אמר את זה?

../images/Emo15.gif הם בילו את הזמן בסידור השיער!

(אתם יודעים, ביאקויה מתקין את הפעמונים של קנפאצ'י ו'נפאצ'י נלחם להנאתו ברולים של ביאקויה?)

Tiger Eye16

New member
פרק מעולה^__^

אחח בליץ' בליץ'.. כמה שאני אוהבת את הסידרה הזאת 3333> אפילו ה"קטעי פלרים" שהם הכניסו היו מעולים.. כל כך כואב לי על טאטסקי.. אני כל כך אוהבת אותה.. כמעט בכיתי כשראיתי את זה =\ ומה זה היה אמור להביע?... קנפאצ'י\ביאקויה?... ~בדיוק כשחשבתי שראיתי הכל זה הגיע~ XDD

Brain Dead

New member
אני חשבתי ששמעתי הכל...

אבל נראה שטעיתי... למרות שזה היה כ"כ מצחיק. ספוילר לאלה שלא קוראים את המנגה אני כלכך רוצה לראות את הקרב של איצ'יגו וגרימג'או באנימה. זה בטח ייראה כ"כ פאקינג טוב >_<

למעלה