יצא פרק 148

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממוצע, לא רע מדי ולא טוב מדי. סוף סוף מספרים לנו מיהו השיניגמי המיסתורי ואיך הגיע למקום. לא ידעתי שהמסיכה מאפשרת הגנה מסרו, נקווה שזה לא יקלקל משהו בעלילה המקורית. הכי צחקתי איך נל וחבורתה עבדו על ההולוהים בכדי לברוח. דרך הגב, מישהו שמע איזה קול הוציאה נל בקטע? נשמע כמו קול נורמלי של אישה D: ואהבתי את זה. לאן נעלם איצ'יגו והשאר אחרי חצי הפרק? האם השיניגמי מת בסופו של דבר? חבל שלא מראים יותר את העלילה לפרק הבא.

Pandora4411

New member
אומג../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif

אשידו
דמות הפילרים הכי שווה בבליץ' עד עכשיו. ובטח האנימטורים שמחים ששמונים אחוז מהדמויות בפרקים האלו לא מזיזות בכלל את הפה ויש להם עליהן הרבה פחות עבודה... P:

fay valentine

New member
>_>;

הפרק הזה פשוט מוכיח שהיוצרים של האנימה פשוט לא רוצים להשקיע יותר. הם לקחו דמות בישי קל להכנה (שימי עיניים קטנות סגולות, הוסיפו לחיים גבוהות ופה קטן. עטפו בעור צח לבן ושיער אדמוני. ויש לכם בישי), שמו לו את המדובב של קאנקורו מנארוטו (מהאולפן ליד), שמו לו את האנגסט הכי בנאלי בעולם (במיוחד בקטע שהוא רואה את זה עוד פעם עם רוקיה), ויש להם דמות חדשה. יאי. >_____>;; אם לא הייתי כל כך מכורה לבליץ'... אם לא הייתה בי הסקרנות להמשך העלילה או התקווה שזה ישתפר... ואיכשהו יחזור להיות בליץ' הישן והטוב... הייתי עוזבת את זה.. חבל לקלקל את שמו הטוב של בליץ'... *אנחה* (וגם הלהקה מהשיר פתיחה היא מאחד השירי פתיחה של נארוטו)

ShimiChan

New member
אר...

צ'מעי, זה פילרים, אין להם על מה להשקיע, אבל הם כן מנסים להוציא מכל דבר כמה שאפשר ולפעמים זה לא יוצא ובליץ' חוזר לעצמו בסופו של דבר זה פשוט כמו רכבת הרים, פעם למעלה ופעם למטה. וגם *מצטט*:" (וגם הלהקה מהשיר פתיחה היא מאחד השירי פתיחה של נארוטו)" לפחות היוצרים של בליץ' יודעים לבחור שירים כמו שצריך unlike נארוטו >_<'' You are my friend aaaa צריך להוסיף יותר מזה?. . .

fay valentine

New member
בפילרים עם באונטו האנימציה הייתה טובה

וזה עדיין הרגיש כמו בליץ'. אבל עכשיו.. זה פשוט.. חסר-טעם.. אני מודה שהשירים שם בנארוטו הם לא תמיד הברקה. אבל לפחות זה מתאים לעלילה ולשאר השירים של נארוטו..

ShimiChan

New member
הפילרים של הבאונטו

היו דיי ארוכים האמת, יחסית לפילרים וברור שזה יהיה חסר טעם, למה להם להוציא עלילה שלמה בשביל עשרה פרקים?+/- והשירים של נארוטו פשוט...הזויים, למרות שהם קשורים לעלילה[Not to mention את האנימציה של ה...שירים האלה]

Goggle Girl

New member
לא רואה מה רע באיישיאן קונג פו ג'נריישן

גם לפמא יש שיר פתיחה שלהם. אז?

Ihavenonick

New member
פרק נחמד../images/Emo58.gif

אבל לא משהו, מיחזרו הרבה חומר פה, באמת רואים שהם מנסים למרוח את הזמן. נקווה שיהיה טוב יותר בהמשך. והכי אהבתי- "תראו! גם המסיכה שלי סדוקה קצת!"

JeeChan

New member
פרק טוב D=

הסיפור שלו כזה עצוב ;_; 333> והוא כזה דמות פילר מסכנה >: מקווה לראות את הפרק הבא כבר >:

למעלה