יצא פרק 160 לפני 23 דקות בלבד

Ihavenonick

New member
יצא פרק 160 לפני 23 דקות בלבד../images/Emo58.gif

אני פשוט לא מאמין איזה קרוב לרליס תפסתי את זה

JeeChan

New member
פרק מעולה מעולה מעולה ;;;; ../images/Emo58.gif

כל כך אהבתי את הקטע הזה במנגה ;_; ולשמוע את זה עם המדובב של קאיין והמדובבת של רוקיה, זה היה פשוט תענוג ;-; זה היה מקסים איך שהיה הפרק. הדבר היחידי שחבל לי, שהם לא סיימו את זה במשפט שרוקיה אומרת במנגה, כשהיא מבינה שהיא הולכת למות לבד, ואומרת משו לגבי זה שהיא שוב לא מקיימת הבטחה. כי זה ממש העציב אותי אז :/ לפחות האספדה מת :) עכשיו נראה לי הקרב של רנג'י ואישידה. ועוד מעט הקרב של איצ'יגו נגד גרימג'ו.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif לאנימה+מנגה +בקשה

עצוב...מאוד היו לי דמעות בפרק הזה :S פרק הבא איצ'יגו מת בגלל אולוקיורה חחח,ראו את זה בפריוויו עכשיו,מישהו יודע איך קוראים למוזיקה הזו שהייתה בהתחלה של הפרק?[בקטע שהקרציה הזו מדבר על הפרקים הקודמים]

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif פרק אדיר

בדרך כלל אני שונא פלאשבאקים, אך הפעם זה היה שונה. כל הסיפור של קאין-דונו ורוקיה הכי ממש חמוד, פלאשבאק של חצי פרק משולב עם סוף קרב זה הכי טוב. ורק אני התפוצצתי מצחוק כאשר אחד הראשים צרח? XD ורוקיה, אל תמותי >:

adi455

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifעצוב לי../images/Emo58.gif

היה פרק חזקק.אהבתי... ממש אהבתי את כול הפאשבק עם רוקיה וקאיין דונו, ורוקיה לא הולכת למות נכון!<!?!??! כי אני לא יעמוד בזה אחרי כול עניין סאדו בפרק הקודם! והקטע שקאיין דונו דיבר על הלב שנמצא אצל החברים ואל תמותי לבד, כול כל דמעתי בזה, אני אדם רגיש!
מתה לפרק הבאאא

למעלה