הם צינזרו את הקטע בה אפולו נוגס בפרקשיין XD ידעתי שלא יתנו לזה לעבור בקלות, מי יודע.. אולי למישהו ביפן יעלה ג'וק לראש ויחשוב שבאמת אפשר להחלים כאשר נוגסים למוות מישהו אחר 3: והצחיק אותי הקטע של השיחה בין הפרקשיינים D: מסכן רנג'י, היה חייב להעתיק מהמחבלים ולבצע פיגוע אוטו השמדה >: Grimmjow VS Ichigo בפרק הבא לפי הפרוויו, מעניין עד איפה יגיעו לפני הפילרים.
בסוף הפרק כאשר מראים מה יהיה בפרק הבא סייזל אפולו שואל את אישידה אם הוא רוצה לטעום אחד מהפרקשיינים שלו, יש לו במלא טעמים D: מעניין אם יש לו אחד בטעם פיצה 3:
היה ממש קטע במנגה שמראים חצי פרקשיון ס.ס, מזל צנזרו וואי, זה היה פרק ממש טוב. סאזייל, פייגלע קטן, מעניין איפה החור שלו ס.ס...נראה לי בגלל זה הוא מטרוסקסואל ס: "אני הולך להחליף בגדים" XD סרו פרק הבא D:
האנימציה הייתה עדיין נפלאה ^_^ ופאק זה נראה כאילו רק לפני כמה חודשים קראתי את זה וכבר אנחנו פה @_@ כל הקטע של אוריהימה מרפאת את איצ'יגו כדי שגרימג'ו יהרוג אותו שוב XD סג. טוב היה הגיוני שיצנזרו את סאזייל אוכל אותו אבל עדיין זה העביר את המסר כמה הוא אכזרי וחזק. כל הקטע של הקרב ואיך שהם פגעו בו וכו' היה פשוט ממש ממש יפה ;; יורואיצ'י ניצחה D< חה חה XD ענק.