יצא פרק 165

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifOMG!O_O

הפרק הזה....מעולה!?!?!?!?!??!?! בצורות לא נורמליות, הקרב שכולם חיכו לו, איצ'יגו נגד גרימג'ו האנימציה הייתה מעולה, האפקטים היו עוד יותר טובים-במיוחד כשאיצ'יגו עבר לבנקאי והראו אותו, זה היה פשוט מגניב ויפה... השיחה בין איצ'יגו לגרימג'ו הייתה ממש טובה, ומה שמפליא זה שזכרתי את רובה מהמנגה, הייתי בהלם כמה ששיפרו אותה עכשיו... הסרו של גרימג'ו בסוף הפרק היה ממש טוב, ואיך שהוא גרם לאיצ'יגו להראות את המסיכה... המבט של אוריהימה.... ואו?! רק...:'( אין בליץ' שבועיים עכשיו!!T_T עולם רשע >: אם הם לא חוזרים עם פרק כפול יתרחש רצח חחח

adi455

New member
גרימג'ו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

היה פרק מדהים!! כול כך נגנבתי מהשיחהה..אין אני רישמית מאוהבת בגרימג'ו.רשע רשע כן כן..אבל לעזאזל מה הייתי עושה בלעדיו... אהמ..ואוריהמה קצת מעצבנת אותיי.אבל ממש קצת בכול מסכנותה המדהימה..אבל סבבה מרשה.. חוץ מזה תרשו לי לחזור היה פרק מ-ד-ה-י-ם-!-!-!
וזה שאין פרק שבוע הבא לא יעזור למצבי הנפשי.

JeeChan

New member
האנימציה הייתה מעולה <: פשוט כיף ../images/Emo58.gif

סג היה רפרנס לוואן פיס XDDD ומספיק דקה עם הבדיחות על אוריו כדי לגרום לי לצחוק. כל החלק של הקרב בין גרימג'ו לאיצ'יגו וההבנה בקרב הזה של איצ'יגו שהוא נמצא שם לא רק בשביל אוריהימה, אלא גם כדי לחזק את עצמו ולנצח את אויביו ושיש שם דברים פשוטים כמו שיניגאמי הורג הולו ולא צריך סיבות מיוחדות בשביל זה, זה יפה. כל הפרק היה יפה, כל חלק בציור של איך הם עומדים, או המסיכה על הפנים, הכול.

למעלה