יצא פרק 282 במנגה

JeeChan

New member
סוף סוף פרק טוב O: ../images/Emo58.gif

האספדות שהיו בהתחלת הפרק, סתם נובים. מפחדים מהרייאטסו של הקרב. ההסבר על המסיכה היה מגניב <: בהתחלה חששתי שאולי ההולו השתלט עליו, אבל זה שהוא הגן על אוריהימה, מראה שהוא עדיין בשליטה מלאה. סוף סוף יש איצ'י לא אימו לגמרי =]

Tiger Eye16

New member
ואווו... ../images/Emo58.gif

רגע... זה באמת היה איצ'י???? "בגלל _שאני_ עושה כל כך הרבה כייף, אני מסרב להוריד את המסכה!!!" זה באמת היה איצ'י?!?!?!?... זה נישמע כמו משהו שהיה מתאים יותר לקנפאצ'י.. אויי קנפאצ'י היה גאה בו אם היה שומע את זה... XDDDDDDDD וגרימי... לא יפה גרימי XDDD מצד אחד לא רוצה שהמסכה תשבר ואז מנסה לשבור אותה?... לא ציפיתי לדבר כזה... (אבל מצד שני הוא הביא את אינואה רק כדיי שתרפא את איצ'י.. *אהמ* ). ווואו.. המבט של איצ'י ואינואה בסוף היה כזה.... שולט ^^ מסכנה אינואה... באמת מסכנה ניראה לי היא עומדת לקבל התקף לב.. :lol: נ.ב האליבל כזאת כוסית!!!!! XDD (קובו די כבר להיות כזה סקסיסט... !! ).

Noya Nyan

New member
מגניב XP ../images/Emo58.gif

אוריהימה קרעה אותי עם ה "זה באמת אתה קורוסאקי-קון....?!" שלה XDDDD כאילו, כן, זה באמת הוא, ואם את לא מוכנה לקבל את הצד הזה שלו את מזה לא ראויה לו >_>" ומזה רואים שהיא התאהבה בצד ההרואי של איצ'יגו ולא באיצ'יגו עצמו -__-" ואממ... נראה לי שזה ממש איכזב את איצ'יגו שהיא התסכלה עליו עם פחד בעיניים :/ בגלל זה הוא אומר לה כל הזמן "תסמכי עליי, אני אנצח". כי הוא רוצה שהיא תבטח בו. שיהיה לה אמון בו. הוא רוצה שהחברים שלו יאמינו בו, למרות שהוא משתמש בכוחות של ההולואו שלו. ובמקום זה מה?! היא מסתכלת עליו עם המבט הזה... >__>" זה גורם לו לחשוב שהוא מפלצת אומשהו >__<" היה יותר עדיף אם היא הייתה הולכת לרפא את צ'אד/רוקיה. מה שהיא הייתה אמורה לעשות. גררר. P: אהמ בכלמקרה. גרימג'ו vs איצ'י זה מגניב D: אבל עכשיו אני רוצה שאולקי יחזור XD וגם רוקיה. 33> וסזאייל! אני רוצה את סזאייל ;___;" הפראקשיון של האליבל מגניבות, דרך אגב. XP

בדיליי, אבל- (../images/Emo58.gif)

מישהו שם לב שהמסכה של איצ'יגו השתנתה שוב? היא מתחילה לגלוש מהצורה העגולה שלה ומתחיל להיווצר מעין אף. ומכיוון שכל שחרור של ארנקר זה סוג של בע"ח, זה גורם לי לחשוב... איזה בע"ח הוא איצ'יגו? ^_^ פרק יפה ד"א <:

למעלה