יצא פרק 286

Noya Nyan

New member
יצא פרק 286 ../images/Emo58.gif

(אני מרגישה כאילו אני לבד בפורום הזה ;; ) בכל מקרה, נל חובטת לאיצ'יגו בביצים, והגיע הזמן שמישהו יעשה את זה! ||< אוה ואם תהיתם למי שייך הגוף על הכתף של איצ'יגו.... יאפ, זאת אוריהימה =_=" אוה~ נוייטורה 3333> ^___^ עכשיו רק נקווה שמישהו יופיע ויעצור אותו לפני שהוא הורג את איצ'יגו ^__^

איזה יופי ^^ ../images/Emo58.gif

מזמן לא ראינו כ"כ הרבה פרצופי צ'יבי של איצ'יגו בפרק אחד 3: וואי, אבל נוייטורה הזה אוהב להופיע בהפתעה בסופי פרקים, הא? לפחות הוא עושה את זה בסטייל XD

Noya Nyan

New member
אומגג 3333>

יש עוד מישהו בפורום שקורא את המנגה חוץ ממני ומאור~ *חיבוקקקק* 333> ^__^;

סג 33>

XD האמת היא שאני קוראת את המנגה כבר פול זמן, פשוט לא הייתי השנה בבית ולא יכולתי להגיב כל פעם... עכשיו כששבתי הביתה, אני מקווה לחזור לפורום וגם לשרשורי המנגה <: ואם כבר מדברים על המנגה
נראה לך שנוייטורה הוריד לגרימג'או את הראש? ם.ם כי יש ציור אחד לקראת סוף הפרק שזה ממש נראה ככה, אבל מצד שני קשה לי להאמין שקובו יעשה דבר כזה ._. הוא לא הורג דמויות <.<

Noya Nyan

New member
חחחח~ ../images/Emo58.gif

טוב אז ברוכה השבה!!~ אני מניחה DD: בקשר לגרימג'ו,עכשיו כשאת אומרת את זה, זה באמת נראה כאילו הוא הוריד לו את הראש Oס" אבל לא נראה לי, כי בסופו של דבר איצ'יגו החליט לרחם על גרימג'ו במקום להרוג אותו. כמו תמיד. =__=" אז גורלו של גרימג'ו זה לחיות ולא למות וגם אם הורידו לו את הראש KT יעשה משהו כדי להחזיר לו אותו, חחח P: באמת~ KT לא הורג דמויות -_- מתערבים שהוא גם לא יהרוג את אייזן... >_>"

תודה ^^ ../images/Emo58.gif

הוא באמת לא הורג דמויות. רק בפלשבקים <.< (קאיין, אמא של איצ'יגו...) הלוואי שאייזן ימות בפלשבק! >< (המצאתי קללה חדשה '.') אבל לא מסתדרת לי ההופעה של נוייטורה. כאילו, איצ'יגו מיד אחרי קרב, סביר להניח שהוא אפילו לא יצליח לשים את המסכה שלו שוב (אפילו שהוא האריך את הזמן שלה ושהיא שינתה קצת צורה) אז איך בדיוק הוא ילחם נגדו? או שאולי נל ואוריהימה ילחמו? XD אם כן, מסכן טסובאקי, הוא הולך להתפורר שוב <.<

../images/Emo58.gif

כי גרימי גם ממש מת >_> מה, עזבי שאיצ'יגו ניצח אותו, ושנויטורה דפק בו אונד קטן וסופי, תני לו לשכב שלושה פרקים בעוד הוא מדמם למוות והוא קם ונלחם כאילו הוא סתם קיבל בוקס ._. ואם לא, יש אוריהימה P=; אבל בחייאת, נוייטורה גבוהה מדי -_-;

Noya Nyan

New member
אוה!!~ ../images/Emo58.gif

"ואם לא, יש אוריהימה P=;" אומג, אני יודעת!!$# אוריהימה הולכת לרפא את גרימג'ו ואיצ'יגו, ואז שניהם הולכים לאחד כוחות ולהילחם נגד נוייטורה ביחד. XDDD וזה יהפוך את גרימי ל-רנג'י 2.NO- ^__^ כלכך צפוי XDDD נוייטורה הוא כלכך וואנאבי קנפאצ'י >_>" רק שקנפאצ'י הרבה יותר סקסי ממנו D< וגם הרטייה שלו יותר סקסית D< וגם יש לו לאבלי אייטם (יאצ'ירו) D<

Noya Nyan

New member
ניאממ ../images/Emo58.gif

אוקיי~ רשימה של כל הדמויות שקובו הרג (כי משעמם לי XDD) >>פלאשבקים<< - מאסאקי (אמא של איצ'י) - מיאקו (אישתו של קאיין) - קאיין (;;;;;; 333>) - היסאנה (אישתו של ביאקויה) >>מאנגה עצמה<< - די-רוי (אראנקאר) - איל פורטה (אראנקאר) - אדוארד (אראנקאר) - נאקים (אראנקאר) - שאוולונג (אראנקאר) - לופי (אראנקאר) - אקווריום-דונו / לולו-צ'אן / אספדה #9 שאפחד לא יודע איך לבטא את השם שלו >_> וובכן, כן. כל הדמויות שהוא הרג עד עכשיו זה רק בפלאשבקים, או דמויות שהיו במנגה רק איזה 2-3 פרקים, והוא עוד לא הספיק לפתח אותם עדיין XDD ההופעה של נוייטורה, בלה. קובו סתם רוצה לעצבן אותנו! >0< (ומצליח לו XD) אבל הרבה אנשים אומרים שמישהו יבוא ועצור את הקרב, כי איצ'יגו באמת לא יכול להילחם ככה. מישהו כמו... אולקיאורה! ^__^ (הלואיי 333>) או אפילו, האליבל וכל הפראשייון שלה שצפו בקרב של איצ'יגו וגרימי. ואם איצ'יגו באמת הולך להילחם בו עכשיו... משהו לא בסדר עם המנגה הזאת. XDDDD

למעלה