יצא פרק 299 במנגה

burhtk1

New member
D: ../images/Emo58.gif

חח, מאיורי שמנסה בכל כוחו לעשות צומי בכך שהכחיש שהינו מכיר את אישידה XD הרופאה (איך קוראים לה? שכחתי D: ) שמנסה לא להילחם (ולתת לנו לחכות שוב ללחימה..) ושהולכת לטפל באויב (יכול להיות שהוא יצטרף לחבורת הארנקרים הטובים ביחד עם גרימג'ו? זה יהיה טוב D: ). ותחילת לחימה בין ביאקויה ו-Le Roux (שם צרפתי, אגב :) ) כאשר נראה שלכל אחד מהם קלפים חזקים בכיסים ; דרך אגב, ביאקויה היה תלמיד של יורואיצ'י?! זכור לי שבסגאת סולסוסייטי יורואיצ'י קראה לו "Biakuya boy", זה אומר שהיא לימדה אותו? ונקודה שחורה אחת ; רק תמונה מסכנה אחת של ניוטרה VS קנפצ'י ):

אם אני זוכר נכון

בסול סוסייטי יוראיצ'י אמרה לביאקויה משהו כזה: "oh, little byakuya learned to talk big"

burhtk1

New member
..

יכול להיות שהתרגום בפרק שהורדתי בזמנו תרגם את זה ככה.. אבל זה לא משנה את העובדה שהיא קוראת לו ילדון, מה שאומר שהיא כנראה הייתה יותר גדולה ממנו ולימדה אותו לחימה :)

../images/Emo58.gif

עוד פרק מצוין. כל הדו שיחים היו מצחיקים, ידעתי שזה יהיה מצחיק שמאויירי ואישידה ידבר אחד עם השני

JeeChan

New member
פרק מעולה D: ../images/Emo58.gif

מאיורי מתנהג כמו מאיורי XD ושם קצוץ על כולם D: ביאקויה שדפק אונד והשתמש במתקפה שיורואיצ'י לימדה אותו D: אני אוהב בליץ' המנגה שוב 3> פרק הבא 300 !

Pandora4411

New member
../images/Emo58.gif

לא פייר. קן צ'אן בקושי הופיע הפעם. :( ומאיורי נראה כמו מומיה. o_O לא נחמד מצידו להתעלם מאישידה. ואנוהאנה נראית כמו...אנוהאנה.
אבל, אני כבר יכולה לראות את הררי הפיקים שייצרחו ביאקויה/יורואיצ'י אחרי הפרק הזה.

Pandora4411

New member
נו, אבל אחרי ס"ס

היה בעיקר יורואיצ'י/ אורהארה או יורואיצ'י/ סוי-פון (, או יורואיצ'י / איצ'יגו X:). הפרק הזה פשוט זורק על כותבי פאנפיקשן בבליץ' שפנפנים לפרצוף. האמת היא שעוד לא נתקלתי בביאקויה/יורואיצ'י אחד אפילו. o_O (לא שחיפשתי במיוחד, אבל אני מניחה שאפשר למצוא כל שיפ אפשרי בפפ"נט...)

למעלה