יצא פרק 300 במנגה

burhtk1

New member
יצא פרק 300 במנגה ../images/Emo58.gif

This is madness! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . THIS---IS---MANGAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! *סליחה, הייתי חייב ^_^" *

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif

This is madness! "לא ראו" הוא בעצם דלעת? ביקויה יחתוך אותך ויעשה ממך עוגת דלעות D: והנטארו במוקו מונדו XD נתקע בקרב בין ביאקויה ל-Le roux. מסכן XD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

"במצב שאני נמצא בו עכשיו, אני לא בטוח אם אני אצליח לא לבלוע גם אותך" . . . . . . *מתפוצץ מצחוק* דיי זה טוב מדי! XDDDDD קודם המדרוב הזה מסובב את הראש שלו וגורם לחרב שלו לרחף...וואלה...מה אתה אומר...היא מרחפת...המממם...והיא גם גונבת את ה"שליטה" על הדבר שהיא בוחרת....ואללה...מה אתה אומר...היא גונבת שליטה?...פיייי.... חייב להודות, הפרק היה טוב מבחינת בליץ' אבל אם לוקחים את הפרק הזה ורואים אותו מנקודת מבט אובייקטיבית פשוט מתים מצחוק. ביאקויה*bitchslap*תנשום*bitchslap*עמוק*bitchslap* ^^

../images/Emo58.gif

האנאטארו! 3> לא חשבתי שבאיאקויה יבוא עם מישהו במקום רנג'י שכבר נמצא בלס נוצ'וס... אבל האנאטארו זה בחירה מעולה ^.^ ואולי נראה אותו עושה משהו מעניין עם החרב שלו O: הוא צריך להשתפר קצת במהלך הזמן שעבר מסאגת סול סוסייטי D:

JeeChan

New member
*________* ../images/Emo58.gif

ביאקויה נהיה כזה רציני ומגניב ואהאהק'א532523$#@%#@5 וסג מה האנאטארו עושה שם @_@ [טוב מבחינת המנגה לא ראינו אותו המון זמן, בשונה מבאנימה XD שרואים אותו כל 5 דקות]. מסכן האספדה, ביאקויה יאנוס אותו

למעלה