יצא פרק 402 :) לינקים בפנים:)

יצא פרק 402 :) לינקים בפנים:)

http://rapidshare.com/files/2141262/oc.402.streamrip.part1.rar http://rapidshare.com/files/2141309/oc.402.streamrip.part2.rar http://rapidshare.com/files/2140165/oc.402.streamrip.part3.rar מדריך להורדה: בדף שמתקבל מכל קישור יש ללחוץ על free ואז תצטרכו לחכות כדקה. שהזמן יגמר תופיע תמונה עם אותיות ו/או מספרים שאותם יש להעתיק למלבן הריק לאחר מכן תלחצו על download ותבחרו איפה לשמור את הקובץ. אחרי כל הורדה תנתקו ותחברו את האינטרנט מחדש כדי שלא תצטרכו לחכות שעה בין הורדה להורדה. לאחר שתורידו את כולם( תוודאו שכולם באותה התיקייה) תעשו לחצן ימיני על אחד הקבצים ותבחרו בextrect here או "חלץ לכאן" ( אתם צריכים שיהיה לכם תתוכנה WINRAR מותקנת על המחשב לפתיחת קבצים מכווצים- זה יאחד את הקבצים וככה תקבלו את קובץ הוידאו של הפרק :) תיהנו- פרק משובח במיוחד!

ליאוריש

New member
פרק 402 IספוילרI

לדעתי פרק משובח בהחלט ואפילו יותר טוב מהפרק הראשון של העונה הרביעית פרק מצחיק ביותר עם סיפור נהדר שמצליח לכל אורךהפרק סת' היה ענק בפרק הזה... וגם סאמר וטיילור ג'ולי מצויינת סנדי וקירסטן חביבים ביותר וריאן היה נהדר...גם...ואני אף פעם לא אמרתי שריאן נהדר...חח פרק מומלץ ביותר העונה נראית מבטיחה מאוד מאוד לפי שני הפרקים הראשונים!

בפרק הזה הבנתי ../images/Emo58.gif402

כמה היה חשוב לי לראות את ג'ולי לפחות מגלה שמריסה מתה, אני בטוחה שזה היה גורם לנו לראות אותה באור הרבה יותר אנושי משראינו אותה כל העונות, מתאבלת ככה על ילדה שמתה. ועכשיו אנחנו רואים אותה 5 חודשים אחרי, ושוב זה נראה כאילו היא סתם מרשעת וכלבה, אבל היא לא! היא מתאבלת! ואין לנו מושג כמה זה קשה לאבד ילד. ואני חושבת שהיה יותר עוזר לנו אם היינו רואים אותה מתאבלת קצת. וקייתלין כלבה מסריחה שקרנית חסרת רגשות. גועל נפש. חבל שהיא לא מתה במקום מריסה. אין לה שום רגשות, משקרת לאמא שלה בפרצוף בלי בושה, כשהיא יודעת שאמא שלה צריכה אותה, ושהיא לא מסוגלת להתמודד עם המרדנות שלה כרגע, והיא חושבת רק על עצמה. בהודעה שלך, לא הבנתי מה היה מצחיק בפרק?

SethDoe

New member
איזו תגובה קשה... ../images/Emo58.gif לעונה 4

את מסתכלת על המצב של ג'ולי וקייטלין רק מצידה של ג'ולי, אבל את צריכה לזכור שאולי גם לקייטלין לא קל להתגבר על המוות של מריסה. בכל זאת, קייטלין היא בחורה צעירה מאוד שבתוך שנתיים בערך המשפחה שלה התפרקה לחלוטין. אבא שלה נעלם, אחותה נהרגה, אמא שלה אבדה קצת את שפיותה, והיא עצמה הייתה רוב הזמן לבד באיזו פנימיה. אחרי כל זה את מצפה שהיא, ילדה בת חמש עשרה, תהפוך ל"אמא" ותטפל בג'ולי? קייטלין צריכה שמישהו יטפל בה, ולא ההפך.

אני מרגישה ../images/Emo58.gif402

שקייתלין שראינו אותה מאז שחזרה לסדרה בתור ילדה "גדולה" ועד עכשיו, לא השתנתה בכלל. כאילו המוות של מריסה לא השפיע עליה. היא הייתה כלבה לפני שמריסה מתה והיא כלבה גם אחרי שמריסה מתה. זה באמת נראה כאילו המוות לא השפיע עליה בכלל. היא מגעילה אותי ומעצבנת. ואני לא חושבת שהיא צריכה לטפל בג'ולי, אבל גם לא להקשות עליה כמו שהיא מקשה. היא פשוט חסרת התחשבות.

ליאוריש

New member
מה שהיה מצחיק

בפרק היה סת' במיוחד עם ההתחלה הפתק המוזר ואח"כ עם השתייה בבאר והקעקוע וגם טיילור הייתה מצחיקה חחח

בהחלט פרק משובח!

אם העונה תמשיך ליזרום ככה , צפויה לנו עונה איכותית מאוד

SethDoe

New member
שוחרר באינטרנט בדרכים חוקיות

ופחות חוקיות כבר לפני שבוע. הפרק גם שודר בטלויזיה אתמול (רביעי), כחלק מניסיון של FOX למצוא לסדרה משבצת שידור חדשה, ולפיכך יתכן שהסדרה תעבור באופן קבוע לימי רביעי. בכל אופן, גם היום ישודר פרק חדש של הסדרה במשבצת השידור הרגילה שלה. כן כן, שני פרקים חדשים בשבוע אחד!

sexyvampire

New member
תודה תודה תודה!../images/Emo185.gif

הפרק היה באמת נחמד. אני מתחיל לשנוא את קיטליין מפרק לפרק. ואת ההתנהגות של סאמר. ארג.

natyzzzz

New member
תודה רבה!!

ואווו תודה ענקית! מישהו יכול בבקשה לעשות לי Screen Shot ולהביא לי תמונה/ות מהפרק?!

למעלה