יצא קליפ !?!?!

omri110

New member
יצא קליפ !?!?!

יצא קליפ ל-wake me up when september end ?!!??! ואם כן למישו יש לינק !?

sapirush1

New member
wake up!

או שאתה מחכה עד לספטמבר
הקליפ הוא באורך של איזה 9 דקות ושמעתי שיש גירסה מקוצרת אבל עוד לא יצא לי לראות אותה אז אפשר למצוא אותו בתוכנות שיתוף קבצים שונות וגם נראה לי שבאתר הרשמי שלהם

Lorly

New member
את הגרסא המקוצרת אפשר לראות

ב- rock chart ב-mtv (בפעם האחרונה שראיתי הם היו מקום 1
) היא בסה"כ אותו דבר כמו המקורית, רק שחתכו את הקטעים שבהם אין מוזיקה (כמו בהתחלה, ובאמצע כשהבחורה בוכה)

אנה12

New member
הבחורה זאת הילדה מ13

יש ת'סרט דרמה הזה..שלוש-עשרה..אז זאת אוון רייצ'ל ווד..היא גם שיחקה בנראה לי הסרט הזה שהיה השנה בקולנוע עם פליסיטי וג'ינג'ית כזאת חחח אין לי שמץ מה השם
נווו..זה שבסוף מגלים שבעלה של אשה אחת לא עזב אותה אלה נפל לתוך בור והיה תקוע שם מלא זמן עד שנפטר..=/

Lorly

New member
באמת?

היא השתנתה, לפחות מבחינתי. בטח סידרה גבות או משהו :| אגב, "13" אחלה סרט. בערך.

sapirush1

New member
והבחור

זה הילד ההוא מבילי אליוט (לקחו אותנו ממזמן לראות את זה מהבצפר וזה סרט ממש משעמם!)

GD ROCKS

New member
נכון!!!

זה הסרט הכי משעמם שראיתי בחיים שלי!!! איכס אבל הוא כזה לוך השחקן הזה

לא! ../images/Emo12.gif

הוווווו מסכן! מה נעשה עכשיו? איך נחייה? איך נוכל לשוב לשתות, לאכול, לצחוק ולצהול, כאשר אנחנו יודעים, שלא נראה אותו שוב? הווווו אליהו.. שוב אלינו

נועלה 123

New member
העעע

מישל, תכירי, זה יוסף...
אחי התאום.. אומרים שהעיניים שלנ ו דומות. אבל תמיד חושבים שהוא זונה. (טוב, נו עם פה כזה....
) ומישל, יש לך מסנג'ר? זה היה תורם רבות להיכרותנו.

האאא

הו נועה, אחיך התאום שרמוט! נמ... רגע הוא בן אבל לא? נועה הוא גייי אוווווו תודי שלא ידעתתת בלע עכשיו אמא שלך תכעס עליו והוא יברח להולנד כי רק שם ההומואים מקבלים זכויות כמו בני אדם רגילים! אבל הו, מה שהוא לא יודע זה שבכלל לא בהולנד יש להומואים זכויות כי אין לי מושג איפה! (אה נו, בלע אין לי שום דבר נגד הומואים, בלע
) ובארור שיש לי משנזר [email protected]

helenas

New member
אני חושבת שבקליפורניה

הוא יוכל להתחתן... מישל אני גם מוסיפה אותך..אל תחסמי אותי:)

למעלה