יצא 230!

ketty the sheep

New member
כגלימגכחלה!!../images/Emo58.gif

<"mode=fakatza"> ;_________; איכות סבירה, אַיך?!?! חוצמזה, שוהיי!
ואוקיטאקה קורא פורנו? D: ו... מתחיל האקשן האמיתי שכולנו חיכינו לו!! ;; גרימייייייייייייייייייייי~~!!!!
<mode/>

Lihsa

New member
בע נמאס לחכות לאיכות טובה ../images/Emo58.gif

אמג האראנקארים החדשים! INSTANT RABU RABU *_* רובי רשמית נועד שישחק אותו אישידה אקירה. ולהיות שלייי כי הוא כל כך חמוד. אני לא יכולה לחכות לראות אותו נלחם ביומיצ'יקה ואיקאקו *פנגירל פנגירל*

cRitiCaL KitTy

New member
תורגם../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

יאי^_^ אוקיטאקה!!!!!!!!!!!3>>(מה היסאגי הביא לו?) ונראה כאילו שבוע הבא רואים איצ'י-וויזארד^_^ הו והאראנקאר החדש כלכך חמוד!

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

הוא הביא לו פורנו, כאילו דא. זה אמור להיות מן עיתון של הסיירטיי, אבל למי יש זמן להוציא אחד בזמן כזה? o_o מוזרים. וזו רק אני או שהאראנקאר החדש ממש מזכיר את קירה?! אייזן: 'הנה, איצ'ימארו, זה בשבילך. ^_~'

cRitiCaL KitTy

New member
|XDD../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

זאת רק אני, או שסצינה כזו היא ממש הגיונית? והוא לא ממש מזכיר את קירה... יותר נראה כמו שילוב של קירה ומאטסומוטו...O.O הסיירטי זה 13 הפלוגות נכון?

ketty the sheep

New member
!! ../images/Emo58.gif

אני רואה שקובו טיטה נכנס חזק לקטע של הדמויות הנשיות. x.x מגניב. רופי נראית ממש מגניבה. כרגע לא יותר מזה, אבל היא בהחלט יכולה להתפתח לכיוון מעניין. ^^ חוץ מזה, היא הביאה אונד לגרימי, אז אני כבר אוהבת אותה. (למרות שהיא _קצת_ מזכירה לי דמות מסוימת מהפרקים הממש מתקדמים של Hunter x Hunter, ועליה אני לא מתה. x_x). ומה נסגר עם האראנקאר דמוי הקירה? o_o הוא בטח כזה... מקולקל, או משהו. אני רואה את ראנגיקו מאמצת אותו ואז מוצאת את גין ובורחת איתו בשביל לגדל את הילד.
עוד מעט נראה את הפאוור-אפ החדש של איצ'יגו. D: אני צופה קרב ארוך ומייגע בינו לבין גרימי.

ketty the sheep

New member
בעצם..[../images/Emo58.gifגם למנגה של HXH]

אני מתחילה לראות עוד כמה קווי דמיון נורא כלליים בין האראנקאר לנמלים של האנטר. כלומר, לא הרבה, אבל שניהם מן הכלאות של שני סוגים של יצורים שיוצרות מוטציות מעוותות שנהיות יותר חזקות כתוצאה מההכלאה. ... אני חושבת שחשבתי יותר מדיי הרגע. [טוב, סתם התחשק לי להגיד.. 'אז, מי תהיה ילדת הנזלת של אייזן/גין?', בסדר?
רק שגין בטח יבחר לשחק נגדה טניס או משהו. אז, לירון וענבל (ויש פה עוד מישהו שקורא האנטר? o.o), זרקו את ניחושיכן!!]

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif שבוע הבא צריך להיות טוב :)

קרב איצי'גו גרימג'ו ובטח שינג'י יציב תנאים מטורפים לאיצ'יגו.

Hinamori

New member
אני לא זוכרת מה זה../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif

אספדה >; כאילו, אני זוכרת, אבל בקושי. משהו עם האראנקארים הכי חזקים, נכון? מישהו רוצה להביא לי הגדרה? ^^; פרק הבא היטסוגאיה נלחם!!!1 3333: וגם וואיזרד!איצ'ייי~

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

אם אני זוכרת נכון, האספדה זה הטופ-10 של האראנקאר. כלומר, אלו הממוספרים. הכי חזקים בהואקו מונדו וכו'.

שיו. ../images/Emo58.gif

הארנקאר המפגר כלכך חמוד. ^_^ [ראנגיקו.. ואם הוא בחור? זה על משקל "אני לא מרביץ לבנות"? בטח התבלבלתי אומשהו. ~_~;]

shui chan

New member
../images/Emo58.gif :)

אני כל כך אוהבת את שינג'י D:
~ בא לי קרב נוסף עם אורהרה באמת ^__^~ והפרק הבא בטח הולך להיות נהדר. דר"א - גם על אוריהימה ורוקיה היה ממש מגניב :)

Mugen bla

New member
צחוקים ../images/Emo58.gif

אם אורורה בסוף ויזארד והוא אימן את שינג'י.

Fay Wood

New member
אומפגגגגגגג!!!!!!11 ../images/Emo58.gif../images/Emo168.gif

אע. התרגום. X_x אומגאומגאומגאומגאומגגגגגגגגגגגגגגג. פרק הבא צא כברררררררררררררררררררר. !!!!!!!!11132!%@#$^!@$^@#$&%&) אני אוהבת בליץ'. המספר 6 החדש/ה מהאראנקרים כלכך חמודהה~ 33> והאראנקאר החדש ההוא. זה עם השם הארוך והמטריד. אומג, הוא חמוד~~ XD גרימי~~ הוו ;; אומג. פרק הבא. איצ'יגו. !!111 *אפרת הולכת להרגע בפינה* עלילה. יאי. ^_________^

למעלה