יצא 280 במנגה

Ihavenonick

New member
יצא 280 במנגה ../images/Emo58.gif

מה קרה שאני מודיע גם על זה? ואני בכלל לא קורא את המנגה. אנשים באמת רדומים?
תתעוררו!1!!!!

Noya Nyan

New member
אומג!!~ איזה פרקק 333>../images/Emo58.gif

גרימג'ו VS איצ'יגו זה הכיטוב
גרימג'ו: "לא!!# אתה לא באת לפה כדי להציל את אינואה, אתה באת כדי להילחם בי, קורוסאקייי~" כאילו דה? D< וממתי גרימג'ו קורא לאיצ'יגו "קורוסאקי" בכלל? ס___ס" ומה אוריהימה סתם עומדת שם לעזאזל!? שתלך לרפא את רוקיה וצ'אד, נו!! ;___;" בכל מקרה, אני כבר לא יכולה לחכות עד שהפרק הזה יהיה באנימה 3> אומג. זה הולך להיות כזה טוב 3> גראנד זירו 3> אוה, ואיצ'יגו הולך וויזארד על גרימג'ו, יאי 3> אוה, והקאבר 3> יאי בליץ' 3>

benedek22

New member
הוא כזה חולה

גרימג'או פשוט מטורף!!! אבל רק שתבינו כמה הצורת האלו של איציגו חזקה, את הכריאו הרגיל הוא לא הצליח להעדוף עם המתקפה הכי חזקה של זאנגטסו ואילו בצורת האלו שלו הוא עדף את המתקפת הכריאו הכי חזקה שיש עם זאנגטסו בלי שום מתקפה מיוחדת

JeeChan

New member
פרק סביר ../images/Emo58.gif

יופי אז עכשיו קובו עושה את גרימג'ו משהו בין קנפאצ'י לרנג'י [כי ברור שבסוף הם יעבדו ביחד ~_~]. וכמובן שזה לא משנה לנו איך מעלילה מפגרת, הם נכנסו לקטע קרב רציני. העיקר פתאום צריך לתת שוב סטירה בפרצוף לאיצ'יגו ולהזכיר לו למה הוא שם. לא באת לאוריהימה, באת להילחם, מזל טוב תגלית החיים. עכשיו בוא נספור 10 שניות ויגמר הקרב P:

Noya Nyan

New member
חחחח P: ../images/Emo58.gif

ועוד תחשוב שרנג'י ואישידה עומדים שם ומחכים שסזאייל יחליף בגדים XDD ... על בטוח שבוע הבא קובו מחליף לקרב שלהם -_- או שהוא מחזיר את אולקיורה משומקום כדי לסיים את ה"קרב" של איצ'יגו וגרימג'ו (שאפילו עוד לא התחיל) בטח גין וטוסאן יושבים להם בחדר ההוא עם המסכים ונהנים מההצגה XD אוה, דרך אגב... ישלי שאלה - מה עם פינות שבועיות? מאוד בא לי לעשות פינה על האספדה, אתה יודע, כל שבוע להציג אספדה אחר (נתחיל באלה שיודעים את המספר שלהם), לתת מידע עליהם, וכו'. ואז אפשר נגיד להציג שאלות לדיון על כל אחד מהם, כמו למשל - נגד מי האספדה הולך להילחם במלחמות החורף? (למשל שמעתי מלא אנשים שחושבים שיאמי הולך להילחם בצ'אד.) או למשל אם יש אספדה שלא יודעים את המספר שלו, אז ננסה לנחש איזה מספר הוא O: נשמע לי כיף ^_^ סליחה אם הייתי צריכה לשלוח מסר פרטי .__." סליחה על ה off topic ...

JeeChan

New member
סג שכחתי מזה לגמרי ^^

יהיה פינות שבועיות, אכתוב על זה מחר [אם אזכור @_@], ואת תקבלי פינה 3>

למעלה