יצא 304 במנגה!

burhtk1

New member
יצא 304 במנגה! ../images/Emo58.gif

רואים את כולם D: ביאקויה לרוקיה : "תעשי את מה שאנאטרו אמר לך ותבריאי, הקרב האמיתי הולך להתחיל" -- רואים את קנפצ'י, הוא כנראה אוהב את הלחימה D:, ואיצ'יגו לאינואה : "תבריאי קודם את נל!" -- והקרב של סאייזל ומאיורי עדיין לא נגמר, סאייזל "נולד מחדש" דרך הסגנית של מאיורי (שכחתי את שמה), חבל, היא מתה ): ולמאיורי זה לא מזיז שום דבר, הלוואי שימות בקרב \: והכי מסכנים הם אישידה ורנג'י XD "תביא לנו את האנטידוט מהר@#%$%!" XD

../images/Emo58.gif

אני חושב שזו פעם ראשונה מזה שבועות שהפרק של נארוטו היה יותר טוב מזה של בליץ'. היה פרק די סתמי שלא קרה בו כמעט כלום.. אה, ולעוזרת של מאייורי קוראים נמו..

c881

New member
../images/Emo58.gif מה אתה מתכוון

לא קרה כלום? דבר ראשון ראית את קנצן שמח. דבר שני, מאייורי שמח, הצליחו להפתיע אותו. כלומר מתחילים מחדש... יאללה מכות יאללה.

JeeChan

New member
פרק מעולה ^____^ ../images/Emo58.gif

כל כך כיף לראות את שניהם נלחמים אחד בשני, במי מכיר את מי יותר טוב XD ושיראו פאקינג כבר את הקרב של קנפאצ'י ליותר מרגע >: אני מאמין שמאיורי ינצח, לא רק בגלל שזה בליץ', אלא בגלל שחוץ מזה שהיכולת של סאייזל זה רק להחזיר את עצמו מחדש לחיים, הוא כבר הפסיד בקרב מוחות עם מאיורי שחזה מראש את הרוב ומי יודע אולי אפילו את היכולת הזאת.

XD ../images/Emo58.gif

אני כבר מדמיין את מאייורי אומר: "כבר ידעתי שתעשה את זה , בגלל זה החלפתי את נמו בבובת גומי מדברת" או משו XD.

burhtk1

New member
XD ../images/Emo58.gif

בבובת מין XD אבל באמת לא אכפת לו ממנה.. הוא בטח שיכפל אותה לשימוש חוזר =_= החלאה הזאת \: ואם הוא באמת ידע, יכול להיות שנמו הייתה עשויה מחומר רעיל שיהרוג את זה שיוולד ממנה..

JeeChan

New member
אחרי כל מה שהוא עשה ../images/Emo58.gif

אני באמת לא אתפלא, אם הוא שם משו בנמו שהיוולדות מחדש תצא פגומה ועם רעל כלשהו ם:

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifאיכס!

חולני מדי! זה גבל כבר בהקאה, אני לא יודע איך אני אראה את הדבר הזה באנימה, זה פשוט חולני מדי ומגעיל, אני פשוט רוצה שהקרב הזה יגמר, זה בלתי אפשרי יותר :S זה קשה רצח לקרוא דבר כזה ולראות גם את התווי פנים שלה תוך כדי ה"בקיעה" =S צ'אדו חי צ'אדו חי ביקירוקיה ביקירוקיה ביקירוקיה נל-איצ'יגו-אוריהימה, משולש אהבה קטלני

למעלה