יצוא לחול איפה מתחילים עם האשרות ?

arnon25

New member
האבחנה שלך חצי נכונה

האבחנה שלך חצי נכונה מכירות וקידום מכירות זה משהו שאנחנו עושים ומרויחים אבל יישום תוכנית שיווקית מלאה כפי שהיינו מעוניינים אין לנו את התקציבים לכך. הבעיה שלי היא יותר בירוקרטית, יש לנו לקוחות בחול שמעוניינים לקנות המוצרים שלנו רק מה אין לנו כסף לעורכי דין, או בטח לא לבניית מערך הפצה ומכירות בחול. מכיוון שעם חלק מאותם לקוחות בחול אני נמצא בקשר אחת לכמה זמן, העלנו הבעלים ואני רעיון שאם כבר אטוס לפגוש אותם לקוחות אז כבר אבצע פעילות שטח של איתור ומכירה ללקוחות חדשים. השאלה שלנו היא איזו ניירת צריך בשביל לבצע ביקור עסקי בארה"ב ובאירופה? הרי סה"כ אנו מעוניינים לדעת שאנחנו עובדים באופן חוקי. כל מי שיוכל לעזור לנו מאוד נודה לו.

סקיפר1

New member
לנסיעת עסקים רגילה נדרשת רק וויזה

לשהיה בארה"ב. אם אתה נוסע עם דוגמאות, אזי תלוי מה טיבן, לחלק מהמוצרים אתה נדרש להכין ניירת ותעוד לצרכי מכס. אבל אני רואה הרבה בעיות אחרות בדרך: -מה יקרה כאשר תצטרכו לחתום על חוזה: תהיו חייבים להשתמש בעורכי דין. למשל המפיצים שלכם ידרשו בהסכם, ביטוח חבות למוצר כי אם מישהו יפצע אתם אחראיים לפצותו. -מה קורה עם תקינה? אולי אתם צריכים לעבור אישורי תקינה. -חלק מההסכמים יהיו בלתי אפשריים לביטול וצריך לבחור בחכמה את המסלול המתאים. - איך יועברו התשלומים למשל LC פתוח ל 90 יום או בדרכים אחרות. ויש עוד הרבה מאוד סעיפים אחרים בדרך להפצה שצריך לתת עליהם את הדעת. אולי כדאי בשלבים הראשונים של הנסיעות העסקיות וההפצה לקחת יועץ מנוסה בקשירת עסקים בארה"ב? שיהיה לכם בהצלחה, רון.

arnon25

New member
יצוא לחול איפה מתחילים עם האשרות ?

אני עובד בעסק קטן של זיווד אלקטרוני ובעל הבית מעוניין לשווק מוצרים שפיתח בשוק האירופאי ובארה"ב. קצת פרטים העסק הוא עסק קטן של 4 אנשים, אין כל כך כסף לתערוכות או עורכי דין בחול. דרך דפי זהב של מדינות יעד ופורטלים מקצועיים הצלחנו לעורר התעניינות . אני צריך עזרה בשני נושאים א - ספרות על תרבות עסקית ותרבות מכירות בארהב ובאירופה ב - איזו סוג של ניירת צריך לנסיעה עסקית מסוג כזה הכוונה היא לשלוח לעסקים קודם דואר מהארץ ואחכ סוכן מהמשרד ייסע לחלק דוגמיות ולנסות לסגור עסקאות כשהכוונה היא בעיקר לראות תגובות של בעלי מקצוע . המוצר שאנו מעוניינים למכור הוא מסוג המוצרים שסוכן דופק על הדלת אפילו ללא תיאום מראש משאיר דוגמא עם קטלוג ובעל מקצוע בתחום שלנו כבר ידע מייד אם זה שימושו לו או לא.

arnon25

New member
בהמשך לתגובתך

המידע שאתה וחבריך לפורום אכן הבהיר את התמונה אך עדיין מדבריך בקשר לחוזים ואשראי שהם אבני היסוד לכל עסקה סיטונאית, כשאני אשהה בחו"ל עם ויזת תייר ונצא מתוך הנחה שרוקמת עור וגידים בימים אלו שיש לי חוזים מוכנים כולל מסלול אשראי, האם אוכל אז לחתום על חוזה והדבר יהיה חוקי כי הרי מבחינת החוק האמריקאי אני נמצא בויזת תייר? אני מקווה שאני לא מכביד ואם אין בידך תשובה אז למי לפנות בשגרירות או איזו רשות אמריקאיתצ תוכל לסייע לי בכדי שאוכל לקבל תשובה לשאלה זאת.

tevagil

New member
לדפוק על הדלת נראה לי מוזר

בעולם האינטרנט אפשר לחלק דוגמאות ולמכור הכל מבלי לצאת מהבית, לכן הדוגמא שציינת נראית לי מוזרה. אם תכתוב לי יותר פרטים (ואולי תיתן לי דוגמית) אשמח לסייע לך.

tory

New member
התקשר ונדבר

מעניין אותי כבעל נסיון אירגוני וניהולי רב וכמשקיע. נא התקשרי בבוקר 632259-052

למעלה