יצוא סרט מפרמייר ל-DV

preacher

New member
יצוא סרט מפרמייר ל-DV

אני מנסה ליצא סרט מפרמייר 6 למצלמת סוני DCR-100E. המצלמה מחוברת עם כרטיס פיירווייר (IEEE1394). המצלמה מוגדרת ב- device control, כל ה- settings מכוונים ל-DV כמו שצריך. אני בטוח שאני פועל לפי כל ההוראות... אבל כשמגיע רגע האמת, ואני לוחץ על OK, מה שקורה זה ככה: הפריים הראשון מופיע לי על המסך ונעלם ורואים רק שחור. במצלמה רואים מסך שחור עם מין X אפור. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? יש לי גם כרטיס מירו dv-500. עדיף לי לנסות דרכו? אני יודע שגם עליו יש חיבור פיירווייר.

SCaToPHaG

New member
מה היתה הבעיה והפתרון?

בד"כ X זה אומר שזה לא מרונדר לא?

preacher

New member
אני עדיין לא בטוח

יש לי שתי יציאות firewire, אחת על כרטיס dv-500 ואחת סתם בקדימה של המחשב. ניסיתי כמובן עם הנוחה יותר, זו שבקדמת המחשב, אבל משום מה זה לא עבד. אח"כ ניסיתי עם זו שעל הכרטיס, ולמרות שקצת הסתבכתי עם ההגדרות (צריך להגדיר input, output, control כל אחד במקום שונה לחלוטין בתוכנה) הצלחתי בסוף. מאוחר יותר ניסיתי את אותו דבר רק בכיוון השני - מקסטה למחשב. כאן, משום מה, זה עבד לי בפעם הראשונה על ה- dv-500, ואח"כ הפסיק והתעקש לא לזהות שהמצלמה מחוברת, אז עברתי בחזרה ליציאה הקדמית והפעם זה כן עבד. בקיצור: נפלאות דרכי המחשב.

MaSTeRLou

New member
השערה..

אמה היה פורמט קטעי הוידאו? אם זה היה עם codec של miro, אולי רק הוא היה יכול לעשות export to tape..

למעלה