יצורים לא-אורגניים

יצורים לא-אורגניים

ראשית כל, bertcat כבר נתן לנו הסברים מרתקים על נושא זה (בעקבות בקשתו של דויד). אלא שאני רוצה לפתוח שרשור חדש בנושא... אז ככה!!! מה אתם יודעים, מנסיונכם האישי, על היצורים הבלתי אורגניים? האם חוויתם אותם במודע על בשרכם? האם יש לכם קשרים איתם? האם אתם נעזרים בהם, או שהם נעזרים בכם, באופן שאתם מודעים אליו?

bertcat

New member
מפגשים מהסוג השלישי

קורה לי לפעמים שאני מבחין בצל חולף במהירות, בעיקר בלילה, או בהרגשה מוזרה, כעס פתאומי או לחץ פתאומי. אז אני מתמקד בהרגשה וקולט שיש בסביבתי יצור לא אורגני. לפעמים אני רואה אותו, בצורה של כדור אור בגודל כדור סל בערך. פעם אחת, יצור כזה תקף אותי, עבר לי כאב חד במרכז הגוף. הגבתי במהירות וסגרתי את עצמי מפניו. כמו שבן כבר סיפר לכם, אני פוגש את היצורים בעיקר בחלימה, בצורה קבועה, הם מאוד מושכים את תשומת הלב בחלום, בניגוד ליום בו אני לא מבחין בהם כמעט. בחלום לא ניתן כמעט להתעלם מהם ובדרך כלל הם משתלטים על תשומת הלב שלי ועוזרים לי להשאר בחלימה כמה שארצה. חשוב לשים לב, כמה שאני ארצה, ולא כמה שהם רוצים, זה לא שהם לא מבצעים מניפולציות עלי, על הרגשות שלי ועל ההרגלים שלי, הם מנסים כל דבר על מנת לגרות לי להשאר איתם, אבל בסופו של דבר, מה שארצה, הוא שיקרה. "והעיקר לא לפחד כלל..."

טוב, נו, ברור שלכולנו יש קשרים

הדוקים עם היצורים הלא-אורגניים, שכן הם מזבלים ומטפחים ומגדלים את התודעה שלנו, כפי שאנחנו מגדלים גינת-ירק... הם אפילו מהווים חלק מהתודעה שלנו. יש לי הרבה מה לכתוב עליהם ואפילו להם, אבל אני בוחר לתאר את הפחד שלי מהחושך. פעם, עד לפני שנה בערך, נראה לי, פחדתי מהחושך. כן, ממש פחדתי. אמנם לא כשהייתי בחברת אנשים (כי אז נקודת התפישה שלי בטוחה יותר), אבל כשהייתי לבדי, פחד מסויים היה מתגנב לו... כי פחדתי מהלא-ידוע. פחדתי מהיצורים הלא-אורגניים, מהעולם שלהם. כולנו פוחדים ממנו, בשלב כזה או אחר. רובנו פוחדים ממנו רוב חיינו, כי זה תחום שנוגע בנו - לא נוגע בנו. וזה מצמרר, כפי שאלי כתב, כי זה אמיתי - ואנחנו יודעים זאת. כל התיאורים והפחדים שלנו כילדים על "מפלצות" שאוכלות אותנו, אינם בדיוק תיאורי-דמיון. אלה הם תיאורים אמיתיים, של תחושות אמיתיות, שנובעות מדברים אמיתיים. לא, אין שם בחדר שלנו שום מפלצת פיסית, אבל בהחלט יש "מפלצות תודעה", הנוגסות בנו וגורמות לנו לפחד, לשפוט את עצמנו וכולי... אולי אנחנו יכולים לקרוא להם בשמות כגון "פחד לא מוסבר", "הרס עצמי", "שיפוט נוקשה" ואחרים, אבל זה לא משנה את מהותן. ואנחנו זקוקים ליצורים הלא-אורגניים, כפי שאנחנו זקוקים לחיידקים שבגופנו. בלעדיהם, לא נוכל להתקיים. היצורים הלא-אורגניים - אנחנו תלויים בהם. זה לא אומר שאנחנו צריכים להתמסר להם באופן טוטאלי. צריך לדעת לעבוד איתם בהרמוניה, שתתאים לנו. אי אפשר בלעדיהם, אבל אפשר בהחלט לעבוד איתם בצורה שלא תזיק לנו. כאשר חיידקים פיסיים בגוף שלנו מתרבים באיזור מסויים, נוצר זיהום. איננו יכולים להתקיים מבלי אותם חיידקים, אבל במצבים מסויימים, הם עצמם מאיימים על הקיום שלנו... ביום שבו הבנתי לעומק את עולם היצורים הלא-אורגניים, נעלם פחדי מהם, כמעט כאילו לא היה מעולם. והיום אני כבר לא פוחד מהחושך... אני בטוח שכל אחד מכם, כמעט (ותקנו אותי אם אני טועה), יכול לזכור מילדותו, את המראה של ה"גלים" הנעים בחושך... זוכרים?! זה נראה כמו מעין סדין גדול, שחור, או חתיכת בד קטנה, שנעה בחושך... וצונחת לה לאיטה על הקרקע... זוכרים?!?! זה המראה הכי נפוץ. כולנו רואים אותם. כולנו יכולים לראות אותם אפילו ברגע זה, אם נכבה את האור בחדר ונאפיל אותו לגמרי. שם, בחשיכה, בעיניים לא ממוקדות יותר מדי, נתחיל תוך זמן קצר להבחין בתנועה בחושך... בחלק משיעורי המדיטציה שהעברתי, הנחיתי אנשים לעיתים לעשות זאת, להתבונן בחושך... כמעט כולם ראו תנועה... אז נכון, אולי זה סתם אשליה אופטית, אבל אולי לא... שלכם באהבה, בן

הבהרה נוספת...

היצורים הבלתי-אורגניים, עשויים מאותו חומר שממנו עשויות המחשבות שלנו... הם עשויים מאותו חומר שממנו עשויה התודעה שלנו... המחשבה שלנו, כל מחשבה, היא בקירוב סוג של יצור לא-אורגני... אמרתי בקירוב, כי זה ממש לא מדוייק. הדבר שלו אנחנו קוראים "המחשבות שלנו" הוא דבר שבא והולך, בעוד שיצור אורגני ממוצע חי להערכתי מליוני שנים - לעומתו אנחנו רק אדווה רגעית חולפת.

Oranus

New member
באמת, אני תמיד חשבתי שפשוט....

איבדתי את הפוקוס בעיניים,

אוראנוס!!!!

ברוך הבא!!!!!
לא איבדת שום פוקוס בעיניים... להיפך... טוב, אני רץ לקרוא את כל ההודעות שלך, אני רואה באמצעות חיפוש שעשיתי שיש לך המון הודעות חדשות ומעניינות... הדגש|איזה כיף!!!| שלך בן

קרן אור8

New member
רגע , לא מבינה

אתה אומר שאנחנו צריכה אותם , שלמדת עליהם ואינך מפחד עוד בילבלת אותי כ"כ , אני קוראת להם האחרים , כי אינם מהאור ... אני רואה בהם מסכנים שהיו רוצים לחוות אהבה ואינם יכולים אינני רוצה להתחבר אליהם או להזמינם ואתה אומר אחרת משווה אותם לחידקים בבקשה תסביר לי גם לא מכירה את הספרים שאתם מדברים עליהם מזה כל זה מה ההבדל בין זה לבין דרך האור ? מבולבלת בלבול = ליבלוב בהיפוך אותיות שמחה ללמוד קרן אור

מי הם היצורים הלא-אורגניים?

"יצורים לא אורגניים" הוא שם כולל לכל יצור שאין לו גוף פיסי כלשהו. כלומר, לך ולי יש גם גוף פיסי (כרגע) ולכן איננו יצורים לא-אורגניים. יכול מאוד להיות שבשלב מסויים כן נהיה יצורים לא-אורגניים - וזאת כאשר ניקלע, מרצון או שלא מרצון, למצב שבו אנחנו חסרי-גוף-פיסי אך עדיין עצמנו. הישות שהשתלטה על תודעתנו, או שהנחנו לה להשתלט על תודעתנו, הינה ישות לא-אורגנית, זה ברור, אבל היא לא מייצגת את כל עולם היצורים הלא-אורגניים. בעולם זה יש הכל - ואפילו יותר מאשר בעולם היצורים האורגניים. יש שם רמות שונות של פעילות, תפקוד, אינטליגנציה, רגשות... סוגים שונים של יצורים, החל מדמויי-צמחים וכלה בדמויי-אנשים. יש שם יצורים שהיו פעם אורגניים או שיהיו פעם אורגניים - ויש שמעולם לא היו ולא יהיו אורגניים... וכן הלאה. יצורים רבים מתעניינים בנו, בני האדם, מסיבות שונות. חלקם רוצים את האנרגיה שלנו, חלקם רוצים תקשורת (סתם מתוך עניין או אינסטינקט או שעמום), חלקם פשוט סמביוטיים איתנו, חלקם רוצים להדריך (לחלק נכבד מהיצורים הלא-אורגניים האינטליגנטיים יש, משום מה, צורך להדריך אותנו כל הזמן), חלקם רוצים לעשות איתנו כל מיני סוגים של "החלפות" או "הסכמים", חלקם זקוקים להדרכה / עזרה שלנו וחלקם סתם רוצים אהבה או יחס. זהו עולם שלם ומורכב ולא ניתן לתמצתו ביעילות בכמה מלים. בדרך כלל כאשר מישהו כותב על היצורים הלא-אורגניים, הוא מתכוון למשהו ספציפי יותר, לסוג מסויים של יצורים לא-אורגניים, או לישות ספציפית שאיתה היה לו דין ודברים כאלה או אחרים, או מגע מסוג כזה או אחר. להרחבות נוספות, את מוזמנת לשים לב אל המחשבות שלך ואל הרגשות שלך ברגע זה ממש... שלך באהבה, בן

bertcat

New member
הם לא מסכנים

אני לא רואה את היצורים הלא אורגניים או כל יצור אחר, בן אדם, כלב או צמח כמסכן, או לפחות מנסה. מצד שני, לא צריך לראות אותם כרעים, חיידקים מזיקים. הם שונים, הם זרים, יש להם כוח רב ולכן הם מעוררים בנו פחד, או רצון לחבק אותם מצד שני, תלוי בבן האדם. אני חושב שהם ציידים, כמונו, ציידים של אנרגיה, המעוניינים במגע איתנו כפי שאנו צריכים לדבר ולתקשר אחד אם השני, כי אנו מחליפים אנרגיה, מחליפים מידע, מתפתחים. זוהי דרך שהיא אולי קרה, לא רומנטית לעולם, אבל קבלה של העולם ככזה, מאפשרת לי להגיע לאושר גדול.

bertcat

New member
קרן אור תקראי את זה ולא את השני...

אני לא רואה את היצורים הלא אורגניים כמסכנים. מצד שני, לא צריך לראות אותם כרעים, חיידקים מזיקים. הם שונים, הם זרים, יש להם כוח רב ולכן הם מעוררים בנו פחד, או, מצד שני, רצון לחבק אותם, תלוי בבן האדם. אני חושב שהם ציידים, כמונו, ציידים של אנרגיה, המעוניינים במגע איתנו כפי שאנו צריכים לדבר ולתקשר אחד אם השני, כי אנו מחליפים אנרגיה, מחליפים מידע, מתפתחים. ועוד, אם תאהבי אותם, הם יחזירו אהבה, אם תשנאי אותם הם יחזירו שינאה, אם תפחדי מהם הם ירדפו אחרייך, ועם תתעלמי מהם הם יעזבו אותך, זאת מכיוון שאהבה, שנאה, פחד הם מתן אנרגיה, ברגע שתתעלמי, הם יחפשו את מזונם במקום אחר.

קרן אור8

New member
bertcat יקר ../images/Emo39.gif

דיברתי על האחרים מתוך היצורים הלא אורגניים , מושגיכם קצת חדשים לי , עד כה השתמשתי במושגים אחרים , אך אני לומדת , האחרים הם אלה שבאים לא מהאור , וגם אם אציע להם אהבה הם לא יוכלו לקבלה או להחזירה , כל למדתי , וכמו שאמרת , אין זה בהכרח נכון ... קיבלתי במפורש בתקשור מידע בנושא הספקנות , לא להאמין לכל מה שנאמר , גם בתקשור , ותמיד לבדוק אם הדברים מסתדרים עם האמת שלי ועם ההרגשה והתחושות שלי או אם לאו ... בכל אופן בגלל חוסר היכולת להתחבר לאהבה , על אף הרצון , אולי , אני חשה כי הם מסכנים , אך זו רק תחושתי ... אני בהחלט מסכימה עם כך שאף אחד לא מסכן , ובכלל לא אוהבת להגיד את זה ... למעשה כולנו מתקשרים , כל הזמן , אך השאלה כמה מזה נעשה במודע תקשור עם המדריך הרוחני או כל ישות אחרת , רצוי שתבוא מהאור , בעצם המחינתי זה טאבו , יכול להיות בהמון דרכים : חלימה , אינטואיציה , שמיעה רוחית , ראיה רוחית , תחושות בטן , כתיבה אינטואיטיבית , כתיבה אוטומטית ועוד ... יש שפחות מוחשיים לנו ויש שיותר , כולם אמיתיים ... כולנו מתקשרים , אם כי ליחיד יש הבחירה לפתח את היכולת הזו או לא . בקשר לרוחניות , שוב , חוסר הסכמה מושגי או הגדרתי , משום שלי המילה אומרת המון כמו שלך המילה לוחם אומרת המון , אין זה משנה מבחינתי איך תקרא לזה , כל עוד הרעיון זהה או מקובל עלי והוא אכן כזה קרן אור

פרט, נמק והסבר!!!

אתה לא תתחמק כל כך בקלות... חה חה חה!!! סתם, סתם, בבקשה, בבקשה (עיני כלב, בליווי צלילים מתאימים), ספר לנו... בבקשההההה!!! ואגב, אבשלום, אני מציע שתפתח שרשור חדש, כי השרשור הזה כבר לא יקפוץ כלפי מעלה (זה לא תלוי בי - שרשור שגילו יותר משלוש יממות, "זקן" מכדי לקפוץ).

למעלה