יצחק נבון.

smile2life

New member
יצחק נבון.

מי זוכר? היה נשיא כזה עם ח´ וע´ ועברית ירושלמית יפה

ואם כבר הוזכר הבוסתן הספרדי

מי מכם יודע את מילות השיר avre tu puerta serrada? ראינו 2 גירסאות של הבוסתן הספרדי ולדעתי הגירסה הישנה עם רבקה רז היתה מוצלחת יותר - מזו העכשווית. ואולי זה סתם נדמה לי בגלל הנוסטלגיה.....

nassaf

New member
אני אשמח לדעת איזה קלטות הוציא

יצחק נבון? האם מדובר על ספרים על יהדת ספרד ותרבות הלדינו, אשמח לפרטים. תודה אסף

רותי ב.

New member
לפי מה שלי ידוע

הוא כתב את ההצגה בוסתן ספרדי, כתב עוד אי-אלו מערכונים, אבל לא ידוע לי על ספרים או קלטות. אשמח לתשובות מוסמכות יותר.

balcony

New member
אלו שתי קלטות שנקראות

ירושלים שהיתה בספרד.התסריט והבימוי נעשו ע"י יגאל לוסין, וההגשה והמסע ברחהי ספרד מוצג ע"י נבון

רותי ב.

New member
../images/Emo20.gif תודה על המידע

ועוד פירוט נוסף, ניתן להשיג את הקלטות במח´ השיווק של רשות השידור, ירושלים.

השיר הבסיסי ביותר...

אשכרה לפיו מחליטים אם התקבלת לעדה אם לאו; אברה טו פוארטה סרדה אן טו בלקון לוס נו איי אל אמור אה טי טבלה פרטימוס רוזה פרטימוס דה אקי... דמנדי פור לה טו ארמוזורה קומו דה לה דיו אל דיו לה ארמוזורה טויה אס פורה לה מרסקו סולו יו... (או משהו כזה)

תודה על הקישור הכנסתי את האתר ל

favorites שלי ואדגום אותו בזמני החופשי. מציעה לשים בטאג ליין שירים בלאדינו להנאת החברים. ותודה על האינפו בעניין הסידרה. ולאלה שלא נכנסו לאתר, השיר מדביקה את המילים: *******AVRI TU PUERTA SERRADA Avri tu puerta serrada Ken tu balkrn dinguna luz aklara Por el amor ke yo atl mi bella Partiremos los dos, roza, de aki. Esta ermozura tuya Ke te la dio el Dio a ti Ma esta ermozura pura tuya No la merese otro mas ke mi. Si es por agradarte Na la mi sangre pronto por verter Si la mi sangre no te puede konvenser Na la mi muerte kon plazer Por las kayes ke tu iras De mi solombra te alumbraras I ahes munchos travaras Kuando de mi te akodraras

מאבטח

New member
POR FAVOR QURIDA

AVRE TU PUERTA CERRADA QU`EN TU BALCON LUZ NO HAY EL AMOR A TI TE VELA PARTEMOS ROZA PARTEMOS ROZA DE AQUI YO DEMANDI POR LA TU HERMOZURA COMO TE LA DIO EL DIO LA ERMOZURA TUYA ES PURA LA MERASCO SOLO YO

למעלה