...אני מעדיף שיחיו ויתיסרו...ושימותו הקנאים !
אין לי התנגדות....אני מעדיף שיחיו ויתיסרו...
עכשיו צריך שיחליפו את ממשלת העבריניםושימותו הקנאים !
עכשיו צריך שיחליפו את ממשלת העברינים
ויקימו ועדת חקירה וישלחו את כל חברי הממשלה הנוכחית לכלא
כי זה הצליח לכם טוב כל כך בפעם הקודמת שניסיתם . תזכיר לי, מה היה ההישג הגדול ביותר? השבתת צה"ל ועדכון אויבי ישראל בכך? אה, וכמובן שהצלחתם גם לדפוק את נהגי ישראל המסכנים. באמת, מרי אזרחי כל כך מוצלח שאין ספק שצריך לנסות עוד אחת.רק מרי אזרחי יעיף את המנוולים .
זה לא עובד בקלפיכי זה הצליח לכם טוב כל כך בפעם הקודמת שניסיתם . תזכיר לי, מה היה ההישג הגדול ביותר? השבתת צה"ל ועדכון אויבי ישראל בכך? אה, וכמובן שהצלחתם גם לדפוק את נהגי ישראל המסכנים. באמת, מרי אזרחי כל כך מוצלח שאין ספק שצריך לנסות עוד אחת.
או שאפשר, רחמנא לצלן, פשוט לנסות להחליף שלטון בבחירות, כנהוג במדינות דמוקרטיות... בהתחשב בכך שיו"ר המחנה (הרחב) שלכם צווח רק לאחרונה ברחובות ישראל בגרון ניחר ש'אתם הרוב', זה צריך להצליח ללא קושי מיוחד ובלי אפילו להזדקק ל"מרי אזרחי" מיוחד.
למה מרי אזרחי יש בחירות ושם נבחרים נבחרי העם ???רק מרי אזרחי יעיף את המנוולים .
אתה רוצה לחכות לבחירות בעוד שנתיים?למה מרי אזרחי יש בחירות ושם נבחרים נבחרי העם ???
וכל המוסיף, גורע.אתה רוצה לחכות לבחירות בעוד שנתיים?
אני לא.
הפנטזיות של הגוטרמןעכשיו צריך שיחליפו את ממשלת העברינים
ויקימו ועדת חקירה וישלחו את כל חברי הממשלה הנוכחית לכלא
נשיא של עצמו בדומה למה שהיה ליפיד מס' שניות על כסא ראש הממשלה.יצחק עמית - נשיא בית המשפט העליון
הוא לא ביצע את חריגת הבניה. הוא רכש את הבית ביחד אתה, היא הוכשרה בכפוף לשני תנאים; 1. החלפת הגג מרעפים ליציקה ו-2. מועד סיוםמהיום שמו יהיה עמית חריגות בניה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.