יצחק רבין לזיכרו

p a l o m a

New member
אבי פתחנו שרשור לזכרו ../images/Emo16.gif

רבין אתמול וגם היום.. ככה שלא תחשוב שנשארת בודד במערכה.. פשוט צריך להעביר את הודעתך ולצרף אותה לשרשור... פשוט נרדמת לנו בשמירה.. ואגב לאן נעלמת אתמול אחרי ששלחת אותי לחפש את החנות עם הקופסאות בדרום העיר?....

p a l o m a

New member
אבי האייקון הצוחק היה אמור

להופיע ב ס ו ף המכתב שלי ולא בהתחלה.. אני לא אשמה.. תפוז אשמים....... .....

aviev1

New member
בקשר לחנות מלאת הקופסאות

, טוב זה היה ממש קרוב ממש שתארת אבל במדיוק זה היה ברחוב הרצל בפניה לדרך יפו תל אביב אני למעשה נולדתי וגרתי בהרצל פינת לוינסקי מה את עשית בסביבה ההיא?

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gifעדיין עושה... אוכלת בורקס אצל

הטורקי בלוינסקי... ומחפשת את האתמול....

לאביב, אולי תחפשי את המחר..

כשאת בהיום, עדיף מאשר לחפש את האתמול, כי עבר ואיננו.ובמחר יש הפתעות.

aviev1

New member
מי שמדברת. שחרזדה זה לא של מחר

זה הכי אתמול שקיים

אנפה2

New member
לא יודעת איך תמיד את מקדימה

אותי בסיפורים, היום הייתי בדרום תל-אביב עם בעלי, קנינו לנכדה בובות ומתנות ברחוב מטלון, אח"כ הסתובבנו בשוק לוינסקי וברור שאכלנו בורקס טורקי גדול, אני עם תרד ובעלי עם גבינה. אח"כ ראינו קבצות מטיילים עם מדריך, התקרבתי אליהם ומתברר שמקיימים טיולין שנקראים "מראות, טעם וריח" ומובילים אותם בין חנויות ההרינגים, הדגים המיובשים, הפיצוחים, הבורקסים, הלקרדות הזיתים הגבינות המלוחות, האמת שאפשר לעשות את הטיול הזה לבד, הרי זה בארצינו ובשפתינו, חוץ מבעיית החניה שגם נפטרת , כי יש באזור חניונים רבים, יש הרגשה של חוץ לארץ קטן. מומלץ ביותר.

p a l o m a

New member
אנפה, יש בינינו קשר טלפתי... ואיזה

כיף לי שאני מגיעה כמו סניור סיטיזן באוטובוס..משלמת חצי כרטיס!!! כן, כן!!
יורדת לי מהאוטו וצועדת לי תלפיות למקום שמועדות פני.. ללא דאגות חניה.. ללא צורך להכנס לאוטו לוהט וכו' וכו'...

רק בורקסים יש לו ואיפה הלקרדה

גבינה מלוחה בולגרית אמיתית האיקרה. הזיתים עם המלח יו מה אתם מזכירים לי מתגעגעת לימים. שהיום ממש חשקה נפשי וקניתי לי להתפנק

aviev1

New member
פלומה לא נרדמתי בשמירה

ראיתי שאחרים כתבו. רק היום הוא היום וראיתי אתר שהזכיר את הארוע ממש.

p a l o m a

New member
וזאת על סמך מה, אבי? ../images/Emo142.gif

אם היית בפורום אחר היית מקבל דו"ח מהקפטן "שיחות אישיות במסר בלבד"... אבל אנחנו בפורום הזה...

למעלה